Отговори
# 285
Честно казано, вече не знам какво да мисля. И аз като Бърборанка.. това е първият фраг, който ми въздейства до такава степен, та да посее в мен усещане за тревожност и притеснение, а по принцип не съм човек, който толкова лесно се влияе от филми/сериали и книги. Просто обърлания и неуверен поглед на Серкан е това, което наистина ми се наби в съзнанието снощи и не знам защо чак толкова много. Мисля, че този път няма да е толкова просто и интригата ще е много по-голяма от колкото ни я представят..

# 286
  • София
Никой не може да се сърди на Серкан, че си е изгубил паметта. Да се поставим на негово място за малко. Да, гадно е за Еда и близките му, но той каква вина има, че не ги помни?? Не знам какви ще ги натвори, когато се върне. Но засега, колкото и гадно да изглежда всичко, не можем да му се сърдим. На Селин - да. Но Серкан засега е просто жертва на обстоятелствата. Да видим каква ще е реакцията на Еда. Това ще бъде интересно. Simple Smile

# 287
Като цяло в момента можем само да гадаем и да се чудим каква е Селин, защо Серкан е с нея, дали помни всички, освен Еда или не помни никой.
Има една много важна информация, която ние не знаем и от която зависят много неща в серията.
Как Серкан се е озовал със Селин?
Как Селин е разбрала за него и как са се намерили?
Първата му реакция след "инцидента"...
И още много малки неща, които, ако знаехме, бихме проявили повече разбиране към фрага, Серкан и дори към Селин, защото фактически сега виждаме резултата, но не знаем предварително зададените данни.

От една страна съм съгласна с версията, че Серкан няма да помни никой, защото като слезнаха пред фирмата, той се оглеждаше малко странно, все едно не го познава. Ако е така, логипно си обяснявам и защо Селин го вози - той, не знае къде е АртЛайв. Ама как точно само кокошка има в главата си? Как само нея ще помни? Ето защо е важна началната информация, която нямаме и с която ще свържем целия пъзел.
Магийке, постави се на неговото място. В момента си имаш гадже и ще се жените. За миг си представи, че ти си си загубила паметта. Някой ти казва, че си омъжена, с две деца. Ни стон, ни вопъл от гаджето ти, нито познаваш съпруга си, нито децата... Каква ще е физиономията ти?
Пак ще го обясня - абсолютно нормално е за мен, че Серкан изглежда толкова изгубен. Той е бил човек, който е свикнал дс контролира всичко, абсолютно всичко, а в едкн момент се събужда и му казват - жениш се за Еда. Коя е Еда? Еда в тази, която ти спря да не замине за Италия, защото си лудо влюбен я нея. Серкан не познава онзи човек, в който се беше превърнал и не знае, че може да бъде такъв. Заради това нещо го оправдавам, че е толкова объркан. Той не знае, че може да обича със сърцето си, не знае, че може да бъде добър с хората и да общува с тях не само ксто шеф, а и като приятел. Тепърва ще се учи наново и отново Еда ще е потърпевша, но любовта прави чудеса, нали?  😏

# 288
Бро и Сис, Sparkling Heart прекрасни мнения! Назначени сте за адвокати на Серкан!

Представям си Еда, която няма представа за амнезията на Серкан! Интересен е въпросът, той дали ще позволи всички да разберат, че има амнезия и кога това ще се случи!

Ако се преструва, че няма - по съвет на Селин, дали другите ще разберат? Много обърквации могат да настъпят, ако се погледне ситуацията през погледа на всички засегнати. Още повече, че ние разполагаме с вътрешна информация, но героите не.

Като адвокат на Еда, тъй като всички все Серкан споменават и се тюхкат за здравето му, искам да попитам как Еда да разбере и да прости, ако той я държи в неведение за всичко, което му се е случило?

# 289
Момичета, не ме разбирайте погрешно, аз не обвинявам Серкан, а Селин за сега. Може и ние да разбираме нещата грешно за Селин. За него съм притеснена и сърцето ми се свива именно, защото той е объркан, лута се между истината и думите на Селин. Не го обвинявам в никакъв случай. Тревожно ми е, защото не знам какво са ни приготвили, а като знаем каква любов имат Еда и Серкан, ми става тъжно, че не я помни. Всички знаем каква промяна претърпя Серкан и колко много самия той искаше да се промени, а Селин му втълпява, че Еда го е променила и го е поставила в свят и ситуации неприсъщи за него. За мен Серкан става жертва на желанието на Селин за отмъщение.
 Не искам да си представям какво би било, ако един ден се събудя и не помня мъжа ми, например, и някой ми мъти главата и я пълни с глупости. Със сигурност ще гледам по същия начин като Серкан, ако някой (особено пък няков бивше гадже) ми каже, че имам мъж и дете  а аз не помня. Сигурно първо ще обвиня себе си, че съм забравила най-любимите си хора, после ще искам да видя как изглеждат, но ще съм объркана, да.

# 290
  • София
Като цяло в момента можем само да гадаем и да се чудим каква е Селин, защо Серкан е с нея, дали помни всички, освен Еда или не помни никой.
Има една много важна информация, която ние не знаем и от която зависят много неща в серията.
Как Серкан се е озовал със Селин?
Как Селин е разбрала за него и как са се намерили?

Първата му реакция след "инцидента"...
И още много малки неща, които, ако знаехме, бихме проявили повече разбиране към фрага, Серкан и дори към Селин, защото фактически сега виждаме резултата, но не знаем предварително зададените данни.
Налбантова, точно това и аз попитах вече няколко пъти.  Как пък точно тя е с него. Къде го откри. Всички го търсят 2 години, само тя се е добрала до него и го отглежда. Нали замина за Дания?
Точно тези въпроси ме карат да си мисля, че фрага е подвеждащ.

# 291
И аз мисля, че фрага ни подвежда да мислим така, а всъщност нещата може да са съвсем различни. Озетът ще даде още малко информация утре.

# 292
Момичета, не ме разбирайте погрешно, аз не обвинявам Серкан, а Селин за сега. Може и ние да разбираме нещата грешно за Селин. За него съм притеснена и сърцето ми се свива именно, защото той е объркан, лута се между истината и думите на Селин. Не го обвинявам в никакъв случай. Тревожно ми е, защото не знам какво са ни приготвили, а като знаем каква любов имат Еда и Серкан, ми става тъжно, че не я помни. Всички знаем каква промяна претърпя Серкан и колко много самия той искаше да се промени, а Селин му втълпява, че Еда го е променила и го е поставила в свят и ситуации неприсъщи за него. За мен Серкан става жертва на желанието на Селин за отмъщение.
 Не искам да си представям какво би било, ако един ден се събудя и не помня мъжа ми, например, и някой ми мъти главата и я пълни с глупости. Със сигурност ще гледам по същия начин като Серкан, ако някой (особено пък няков бивше гадже) ми каже, че имам мъж и дете  а аз не помня. Сигурно първо ще обвиня себе си, че съм забравила най-любимите си хора, после ще искам да видя как изглеждат, но ще съм объркана, да.

И аз мисля, че увличайки се в подозренията си спрямо Селин и в евентуалните взаимоотношения между нея и Серкан, някой си е помислил, че това са обвинения спрямо Серкан. Боже, опази! Но това, което ни дават като картина и като думи, произнесени от Селин, извинете, но от какъвто и контекст да са извлечени, аз не намирам никакво логично обяснение за нейното поведение, т.е. това, което виждаме. Ако Селин иска да го предизвика да си спомни Еда, каква по-логична реакция веднага да се обади на Айдан и Еда, и да обясни, та заедно да търсят "път" към него. Тя да не е някакъв скрит досега психотерапевт, че трябва да вярвам в нейните безкористни действия. Ама, моля ви се, аз може и да вярвам в прераждането, но Селин си тръгна, неказвайки истината и сега се връща, неказвайки истината. Прераждане няма. Консервативният ми мозък не може да разбере що за извратено тласкане на някой да излезе от амнезия като го вкарва в теми, които няма как да си спомни Серкан, просто защото не са съществували по начина, пресъздаден от Селин.
Всяко повторно гледане на фрага ме кара още по-силно да възненавидя Селин...Бяла и добра?! Амиии, само бяла...

# 293
Две неща откровено не ми харесват и не мога да си затворя очите:
1. Сериалът в момента прилича повече на драма отколкото на ромком. Поне от двата фрага за предстоящия епизод останах с такова впечатление.

Бро /не съм питала дали може да се обръщам така, ама знам че няма да се обидиш/ цитирам точно това изречение защото направих паралел с предишните три фрага - любов, романтика, красота, надежда и пак любов, докато не ни го ...... Затова сега след двата  драматични фрага очаквам неочакваното и не се подготвям за нещо лошо. Даже напротив - предишния път ми трябваха розови хапчета, очила и др. Смятам, че отново така ще ни завъртят на 360 градуса, че свят ще ни се отвие. Ще се самоцитирам от предишен пост - през отвличането минаха много лежерно, без излишен драматизъм, затова и сега не очаквам такъв.

# 294
Flowers Hibiscus Здравейте, татлъ момичета, събрали се на татлъ приказки! Видях си името и наминавам да се обадя(благодаря на Бърборанка, че е забелязала липсата ми Heart)! Назад съм в страничките, но си ви чета и гледам всеки пост, ама от балкончето! Вярно е, че малко съм на "вие" с развитието на сериала, не ми се искаше да минават покрай ушите и очите ми сцени, ама случи се - вие сте ги описали по-назад в темите: трите ААА, Балджа с ефтините й номера, принца и бабата, Фифи, Ердем, бащата на Пъръл и тестовете му върху злощастния ни Енгин. Малко в повече ми дойдоха и аз като капризна зрителка се отръпнах малко, но тази химия между нашите слънца изоставя ли се?  Да си кажа и аз моите любими двойки, актьори и актриси:
Heartpulse Най-голяма химия: Еда - Серкан/Почукай на вратата ми, Яман - Мира/Приливи и отливи, Йомер - Елиф/Черни пари и любов, Йомер - Дафне/Любов под наем, тук ще сложа и Миран и Реян/Вятърничав(с уточнението, че не го гледам отдавна, така разводниха сериала, че и химията между двамата ГГ вече не е същата), много бях харесала Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит в "Чучулигата", та и тях слагам. Първи за момента са ми Еда-Серкан, иначе моята първа любов към турски дизита Яман и Мира.

Flowers Hibiscus Любими актьори: Керем Бюрсин, Енгин Акюрек, Арас Булут Йенемли.
Flowers Hibiscus Любима актриса: Туба Буюкстан ми е в сърцето. Ще сложа и Серенай Саръкая - напоследък недолюбвана заради личния си живот( тук ме засегна и заради Керем), но за мен тя се справя много добре с ролите си.
Flowers Hibiscus Искам да добавя и любимият ми комичен образ от "Любов под наем" - Корай Саргън и също момчето за всичко от Ранобудна птичка, не си спомням името му. Ердем ми е като злокачествен израстък от началото на сериала.
За втория фраг ще си замълча, защото Селин не я харесвам и не ми липсваше, та няма да кажа нищо хубаво.
Надявам се на хубаво и забавно продължение на историята!
Нещо много се разговорих и спирам, че сигурно ставам досадна!
Flowers Hibiscus Прекрасна седмица на всички вас, Танита всичко да е наред с теб скоро!!!
Благодарности на момичетата за темата и за преводите! Flowers Bouquet

# 295
  • София
Дано си права, Габи! И разбира се, че можеш да ме наричаш бро. Simple Smile Бърборанка, бро, на кой, както му е удобно и му допада. Wink

Какво да ви кажа... надявам се Серкан да си спомни всичко съвсем скоро. Да не го протакат. Надявам се също да не крие истината от Еда и останалите. Ако не ги помни, да им каже, че има амнезия. Да обясни къде е бил и какво е правил през тези два месеца. Wink

# 296
Според мен, момичета, амнезията ще има и положителна страна, с това се успокоявам. Ще имаме комични ситуации след първоначалния шок.
Нека не създаваме напрежение помежду си! ❤

# 297
Цитат
Какво да ви кажа... надявам се Серкан да си спомни всичко съвсем скоро. Да не го протакат. Надявам се също да не крие истината от Еда и останалите. Ако не ги помни, да им каже, че има амнезия. Да обясни къде е бил и какво е правил през тези два месеца.

А искаш ли сериалът да свърши след 5 - 6 серии? Wink

# 298
Според мен, момичета, амнезията ще има и положителна страна, с това се успокоявам.
Викаш да стане пак Киткоберач и за втори път да й вземе цветето ли 😆😆

Мире,ти сега друга работа нямаше ли си 😆 В момента гледам да не мисля за нея, че тя ми е много проблемна. Особено онзи нейн поглед - наранен, обиден и разбит. Оф, скоро и това ще видим, но за сега тази мисъл ще я гоня като комар, а щом кацне, ще трябва и да го убивам 😆 (Извинявам се на тези от вас, които смятат, че насекомите не трябва да се убиват 😆)
БлагаВест, логично е тази важна информация да не ни я споделят, защото няма да има какво да коментираме и обсъждаме до събота, защото сме си наредили серията в главата.
Аз се надявам озет-а да не ни дава нищо повече, че преди втория фраг, хората искаха да видят Серкан. Ей го, видяхме го, но не харесахме това, което ни бе показано.

# 299
Налбантова, може както си бере цветенца нещо да си спомни, знам ли го 🤯😂😂

Общи условия

Активация на акаунт