Отговори
# 300
Да споделя новата най-обсъждана версия на феновете: От Туитър - Италия с Гугъл:
Селин е халюцинация (в психологията се нарича - "къса нишка") - Серкан помни само Селин като лице, но това е енергията на Еда, много спокойна и освободена (шалът на главата на Селин е нещо от Еда). "

# 301
  • Пришълец
Налбантова, в мнение # 287 си описала сякаш собствените ми мисли.
Да, губят ни се ключови моменти, не знаем как се е стигнало дотук и  това ни кара да се чувстваме объркани колкото самият Серкан Simple Smile А той освен околните не познава и самия себе си, наистина е като изгубен, ”... не знае, че може да обича със сърцето си, не знае, че може да бъде добър с хората и да общува с тях не само като шеф, а и като приятел. Тепърва ще се учи наново и отново Еда ще е потърпевша, но любовта прави чудеса, нали?  😏” - Абсолютно!

Дали съществува вероятност да не е потърсил Селин сам, т.е. да не помни и нея, а тя по някакъв начин сама да се е добрала до него по ”щастлива случайност” newsm78
И това с гушкането им пред камината да е в представите на Еда след като ги видя да влизат двамата хванати за ръце.... Така, де, може да сънува кошмари...

# 302
  • София
Е, да, права си - не искам. Обаче и не ми се гледа драма, Селин и разделени ЕдСер. 💔
Цитат
Какво да ви кажа... надявам се Серкан да си спомни всичко съвсем скоро. Да не го протакат. Надявам се също да не крие истината от Еда и останалите. Ако не ги помни, да им каже, че има амнезия. Да обясни къде е бил и какво е правил през тези два месеца.

А искаш ли сериалът да свърши след 5 - 6 серии? Wink

# 303
  • София
Малко за разтоварване.
Чуйте Керем как римува "пандеми" с "Хандемий"...   

https://www.pinterest.com/pin/819584832186988373/

# 304
  • София
Цитат
Какво да ви кажа... надявам се Серкан да си спомни всичко съвсем скоро. Да не го протакат. Надявам се също да не крие истината от Еда и останалите. Ако не ги помни, да им каже, че има амнезия. Да обясни къде е бил и какво е правил през тези два месеца.

А искаш ли сериалът да свърши след 5 - 6 серии? Wink

Интересно предположение! Ако сериалът приключи след 5-6 епизода, които се очертават с разделени главни герои, какво излиза при един бърз преглед на резултатите? Гледали сме 28 епизода, от тях главните герои заедно, щастливи и влюбени сме гледали само в 5 епизода, т.е. 90% от сериалното време! Излиза, че на всички нас, зрителите и феновете на сериала е поднесена една лъжа, в смисъл романтичната комедия е изместена напълно и вместо нея сме гледали нещо по-близо до драмеди, отколкото до романтика! И на всичко отгоре от двата трейлъра излиза, че облаците се сгъстяват още повече! Колкото и лека да е драмата (без убийства и изнасилвания), на мен драми по време на световна пандемия не ми се гледат! Усещам едно напрежение навсякъде около мен - в мислите ми, в любимата ми тема, в интернет-пространството (Instagram, Twiter, Facebook, vk.com .....) свързани със сериала и това усещание ми е неприятно! Не ми допада сценария на старите/нови сценаристи! Надявам се , наистина много се надявам двата трейлъра да са голяма заблуда по отношение взаимоотношенията между Серкан и Селин! Писах снощи, ще повторя отново - заигравките между двамата вече много се изтъркаха и омръзнаха на голяма част от зрителите? Имаме нужда от нещо ново, нещо красиво, за да бъдем усмихнати, спокойни и щастливи с нашия сериал! Flowers Hibiscus

Хубав ден! Gift Heart

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:01 от nrgmama

# 305
Налбантова , да знам, че писах, че исках Селин да се върне на мястото на Балджа, но нямах предвид точно това ... Явно трябва хубаво да си формулираме изреченията и желанията, защото може да искаме едно,а да получим друго! Така че, определено си връщам думите назад...
Надявам се, наистина да не е такова, каквото изглежда във фрага и всичко да е в рамките на нормалното и премливото.
Но така и не разбрах гост ли ще е Селин или ще я гледаме доста време...

# 306
Пеперудке, аз знам в какъв контекст го написахте, нито ви обвинявам с Алекс или нещо, такова шегувах се с вас 😆
Дори имаше същите споделени мнения от чужди фенове, че искаха Селин, но вече си връщат думите 😆

Марги, ако Серкан е бил в болница и е инало някъде посочен спешвн номер за контакт - Селин, тогава разбирам как се появява тя, но ако Еда сънува - не е логично за мен защо точно Селин сънува. Защо не Балджа? Аз не помня дали Еда разбираше, че Балджа е уволнена. Ама това не е важно сега.
Идеята ми е - не се отчайвайте, вярвайте на Неслихан, че идват хубави мигове. Самата тя е адски голяма фенка на ЕдСер, не един път го показва и казва. Драмата може да е 30мин и след това - смешки. Какви и как направени - вече не знаем. Ама не се отчайвайте, малки ЕдСер-ки такива.
Сега ще е малко драма, каквато беше и когато Еда разбра за родителите си. Серията беше тежка, Серкан тъжен, Еда два пъти... Преживяха го, преживяхме го, а сега и тази криза ще преживеем, просто... Затворете очи, мислете си, че сте Еда в асансьора и Серкан ви казва - Дишай, издишай... Дишай, издишай. 😏

# 307
Според мен Селин не е халюцинация - тук на тази снимка от ресторанта май е пак тя в гръб с бялата рокля.
А както знаем на тази вечеря ще са Айдан, Сейфе, Джерен, Ферит, Пъръл, Енгин, Лейля, Ердем, Мелек, Дениз и Еда.
Вероятно Серкан ще дойде със Селин.
Ама ги разбирам италианките и аз предпочитам Селин да е халюцинация.
Ама ще е странно само той да вижда Селин и да си говори с нея - ще изглежда, че сам си говори, че е полудял... Frowning
А и се предполага, че вече е видял Еда в офиса, защо да продължават халюцинациите със Селин след срещата с Еда по време на фирменото парти...?

Ето нов линк към клюкарското предаване - не знам какво прикарзват, ама като нищо да обвиняват Керем и масажите по време на снимките в банята за това, че на Ханде се е схванал врата... - https://www.youtube.com/watch?v=cWCFWxAKuks  - някъде към 18:20 почват да говорят за Керем и Ханде.

* хилят се като хиени - имам чувството, че нещо се присмиват на Керем . Tired Face
а заглавието на клипа преведено с гугъл транслейт е : "Отвратително изказване за Керем Бурсин от Hande Erçel! / Списание обиколка "

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:15 от kukli4ka456

# 308
  • София
Нещо позитивно, че имаме нужда - честити 1.5 млн последователи! 🥳🤩🤘🏼

# 309
Привет, аз съм в шок. Последния ми пост беше, че нямам нищо против да се върне Селин, но с новата любов която е открила, а то какво става.
Гледам  Серкан преди да влезе в офиса, много измъчена физиономия има. Някак нещастен, объркан, замислен и може би леко уплашен. Не ми прилича на влюбен в Селин, а защо я хваща така за ръката ще разберем. Може би е нарочно.

# 310
  • Пришълец
Керем на сета на Aynen Aynen

teseto, то всички трябва да внимаваме какво си пожелаваме, макар да имахме друго предвид ама си извикахме Селината обратно. Факт Joy

Налбантова, ако Серкан е бил в болница, а доктора е стар познайник на Селин решил да се свърже първо с нея.  Stuck Out Tongue Winking Eye Колкото зрители, толкова и варианти, размишляваме си. Joy

# 311
  • София
Пу-пу, че хубавец! 😍

# 312
Искам да споделя нещо, което много ми хареса от сторито в Инстаграм на Неслихан Йелдан - нашата Айдан:

https://www.instagram.com/stories/neslihanyeldan/2495800704234820958/

"Happiness is the new rich.
Inner peace is the new success.
Health is the new wealth.
Kindness is the new cool.

Щастието е новото богатство.
Вътрешният мир е новият успех.
Здравето е новото благосъстояние.
Добротата е новото красиво.

Didn't 2020 teach you anything?

Не те ли научи 2020 на нeщо?"

nrgmama, Sparkling Heart нямаш идея, колко добре те разбирам и споделям твоето усещане: "Усещам едно напрежение навсякъде около мен - в мислите ми, в любимата ми тема, в интернет-пространството (Instagram, Twiter, Facebook, vk.com .....) свързани със сериала и това усещание ми е неприятно!"

Опитай се да се разтоварваш. Аз, например, препрочитам книгите на Удхаус и излизам от депресията на секундата. Смехът, хуморът, радостта от живота се връщат и се зареждам с енергия за нови, добри дела. По тази причина завоят в нашата приказка предизвиква повече усмивки и любопитство, отколкото тъга, безизходица и меланхолия в мен. Виж, дори Неслихан се опитва да бъде позитивна и да извлича нещо добро от целия ужас около нас. Няма да се отчайваме! Ще се опитам да те разсмея с черен хумор: "Положението е много, много лошо" - казал песимистът. "А, може и още" - отговорил оптимистът.

Линде, Sparkling Heart ще те разочаровам, миличка. Римуването на Хандемий с пандемиий прави актьора Анъл Илтер, който е в ролята на Енгин. Това е неговият глас - знам, защото преди време му видях сторито.

Да ви задам един въпрос! В началото бяхме ли заинтригувани и жужахме ли като пчелен кошер - имал ли е, нямал ли е Серкан нещо със Селин? Сега не правим ли същото?

Галка Sparkling Heart беше писала, че когато серията е хубава няма коментари. Да, напълно съм съгласна! Дадоха ни един потресаващ фраг и сме на път да преполовим темата за отрицателно време.

Смятам, че по този начин разтоварваме отрицателната енергия и това е много здравословно. Затова, дайте да си споделяме болката и да се успокояваме взаимно!

# 313
Аз ви споделям нещо, с което да се забавлявате:

# 314
  • София
Е, добре де - и ромком сме. Ама какво е това биполярно разстройство у нашите сценаристи?? Ту ромком, ту драмеди. Искат да побъркат зрителите. 😅
Аз ви споделям нещо, с което да се забавлявате:

Общи условия

Активация на акаунт