Отговори
# 315
Аз на тия клипове се смея с глас, феновете са много изобретателни 😂😂

# 316
Шок ,шок,шок 😁 Здравейте, прекрасни ! 🤗
     Сърцето ми е свито като на пиленце изхвърлено от гнездото .Дори не мога да се ядосам на Селин . Като си представя болката в големите тъмни очи на Еда и онзи объркан поглед на Серкан и започва да ме стяга гърлото .
    След поста на Неслихан за началото ми се струва най -логично да симулират връзка Змията и Серкан ,за да си върнат холдинга . Ама СЦ знаят най -добре.
    Еда слиза от колата както Серкан слиза в първи епизод. А ще завърши ли епизодът с публична целувка ?! Слагам розовите очила 🤗

# 317
Есенна магия*, Sparkling Heart страхотно клипче! Припомних си защо обичам "Почукай на вратата ми"! В тези епизоди не бяха заедно, но емоции, смях, вълнения напираха отвсякъде!

Този коментар ми направи впечатление:

Скрит текст:
"🔥Берегите свои нервы поклонники пары Эды и Серкана...
💣Персонаж Биге Онал возвращается, да и к Эде нежданно заявился воздыхатель детства и юности💘💘💘
Новые сценаристы ромкома "Постучись в мою дверь", как и предполагалось, уронили самолет с Серканом Болатом. И теперь у него две беды: амнезия и возвращение подруги детства, которая помогала всё время его отсутствия коротать ночи нашего героя в лесу у костра...
И вот, спустя два месяца, с госпожой Селин, рука в руке Серкан пришел к дверям своего офиса.
В общем, ромком дошел до точки возврата к началу, и может повторить развитие отношений Серкана и Эды из 28 эпизодов в новом ракурсе. Конечно, фантазий для нового развития сюжета у сценаристов хватит, но вот хватит ли терпения и нервов у зрителей?
Социальные сети со вчерашнего вечера, после выхода второго фрагмента к 29-й серии, кипят от негодования!!!
Но большинству все же очень хочется посмотреть на козни Селин, прозрение Серкана и борьбу Эды."

"Спестете нервите си фенове на двойката Еда и Серкан ... Героинята на Биге Йонал се завръща и почитател от детството и младостта неочаквано се появява пред Еда.
Очаквано новите автори на ромкома "Почукай на вратата ми" катастрофираха самолета със Серкан Болат. И сега той има две неприятности: амнезия и завръщането на приятел от детството, който помогна по време на отсъствието му да прекара нощите заедно с нашия герой в гората край огъня ...
И така, два месеца по-късно, с госпожа Селин, ръка за ръка, Серкан дойде на вратата на офиса си.
Като цяло, ромкомът стигна до точката да се върне в началото и може да повтори развитието на връзката между Серкан и Еда от 28 епизода в нова перспектива. Разбира се, сценаристите имат достатъчно фантазия за ново развитие на сюжета, но дали публиката ще има достатъчно търпение и нерви?
Социалните мрежи от вчера вечерта, след пускането на втория фрагмент за 29-ти епизод, кипят от възмущение!!!
Но повечето все пак наистина искат да разгледат интригите на Селин, прозрението на Серкан и борбата на Еда."

Sezariya, ти току що ми даде идея! А, ако ролите са разменени този път и Еда, защото му е бясна /предполага се, че не знае нищо за амнезията и той влиза, държейки ръката на Селин, както държеше нейната/ се държи като РоботЙълдъз!

Тогава ще има точно укротяване на опърничавата по Шекспир! Серкан ще е колеблив, неспокоен, раним, а тя ще се разбеснее на воля, както той в началото ги строяваше всички!

Дано да е забавно и интересно!

# 318
Мира, така ще стане вероятно - ролите ще се разменят. Много ми се иска да видя Еда ръководител на холдинг, съчетала в себе си виталността с управленско владеене. Аз очаквам нови изпълнения и двамата Ханде и Керем да се развихрят в играта. "Укротяване на опърничавата" ми харесва. Hands Plus1
И ако позволиш, една лееекинка поправка в превода на рускинята - "ръка за ръка" е рука об руку, тук си е това, което виждаме на фрагмана - ръка в ръка, демек преплетени. Joy

# 319
Човек от екипа на сериала е отговорил на фен относно фрага:
„Защо си мислите, че всичко е такова, каквото изглежда? Wink

П.С. Явно има някаква уловка, която ще разберем чак в събота вечерта ....

# 320
Мира, така ще стане вероятно - ролите ще се разменят. Много ми се иска да видя Еда ръководител на холдинг, съчетала в себе си виталността с управленско владеене. Аз очаквам нови изпълнения и двамата Ханде и Керем да се развихрят в играта.
И ако позволиш, една лееекинка поправка в превода на рускинята - "ръка за ръка" е рука об руку, тук си е това, което виждаме на фрагмана - ръка в ръка, демек преплетени. Joy

Кате, Sparkling Heart мерси за поправката! Все пак, много време мина, откогато го учих този руски. Сега го използвам само да гледам филми с руски субтитри и си превеждам по подразбиране.

Аз идвам с една чудесна новина! Този път имаме спойлер от Дилара - приятелката на Ханде, която в туитър пише, че още в края на 29-та серия ще имаме това, което искаме! Всички фенове се надяват, че има пред вид ЕдСер!

Дано да се върне Серкан още в началото на серията, за да започнат по-бързо недоразуменията.

# 321
Като се замислим може да има размяна на ролите. В първи епизод Еда беше с Дженк. Сега Серкан е със Селин.

Изключвам варианта Селин да зареже Серкан, както Дженк заряза Еда. Но се надявам Селин както винаги да направи някоя глупост и да ги тикне един към друг.

А на тях им трябва време заедно - да се опознаят.
https://www.youtube.com/watch?v=iN8F1oAzCW0 - този клип излиза като качен днес на сайта - припомня кадри от 4 еп.

Чудя се дали скоро Еда няма да припадне, иска ми се да видя загриженият Серкан отново. Revolving Hearts

# 322
Много обнадеждаващи новини сте ни донесли, усмихнахте ме и ме успокоихте! Изглежда не всичко е такова, каквото го виждаме ❤🤟🏻

# 323
  • София
От всичко написано досега най-много ми хареса роботът Йълдъз на Мира. Grinning Grinning

# 324
Дано както казвате да не е това което изглежда в фрага.
Дано само появата на Серкан да не е в края на епизода че какво ще гледаме 2 часа?

# 325
  • Пришълец
”Малките неща, които ще са от съществено значение за Серкан дори и да е с амнезия:

Nature Sparkles Начинът, по който тя го гледа
Nature Sparkles Колко развълнувана е, че той се е върнал
Nature Sparkles Той чувства нейната болка за него
Nature Sparkles Всяко докосване ще ги кара да настръхват
Nature Sparkles Тя е пълна с енергия точно като дете
Nature Sparkles Вижда как всички в офиса я обичат
Nature Sparkles Гласът й му звучи познато
Nature Sparkles Ще се изненада колко добре го познава тя
Nature Sparkles От всички тя единствена няма да го притиска да си спомни”

# 326
Здравейте момичета! 🌺
Не мога да разбере защо толкова се притеснявате! 🤔Добре, Селин може да говори каквото си иска, както и всеки друг, но означава ли това, че Серкан трябва да му вярва и да се влияе от мнението на друг човек? Той глава няма ли да помисли?
🌼Селин хванала Серкан за ръка! Еее, много важно!
Я си представете, че вашият мъж е изчезнал и го мислите за мъртъв! И изведнъж се появява пред вас! Ами аз съм сигурна, че ще му се хвърля на врата и ще го разцелувам, ако ще смъртта да го е хванала за ръката! Ааа, така де моето си е мое! 😁
Марги много хубаво си го написала. Отличен 6+🌼🌺

# 327
Здравейте момичета! 🌺
Не мога да разбере защо толкова се притеснявате! 🤔Добре, Селин може да говори каквото си иска, както и всеки друг, но означава ли това, че Серкан трябва да му вярва и да се влияе от мнението на друг човек? Той глава няма ли да помисли?
🌼Селин хванала Серкан за ръка! Еее, много важно!
Я си представете, че вашият мъж е изчезнал и го мислите за мъртъв! И изведнъж се появява пред вас! Ами аз съм сигурна, че ще му се хвърля на врата и ще го разцелувам, ако ще смъртта да го е хванала за ръката! Ааа, така де моето си е мое! 😁

И според мен най-малкото ще го прегърне , но още по-вероятно е епизодът да завърши като първия, с изненадваща целувка Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен все още изобщо не ми е драматично, все пак никой от главните не е виновен за ситуацията , някои от вашите коментари не ги разбрах , кой и на кого какво ще прощава !? Всичко е заради Ссссселин и нямам търпение да видя как ще я разкарат от картинката този път Blush
Много по-драматично беше "Гит" и "Битти", не -вярвам да е по-зле от тогава Joy

Марги добавям и инстинктът да я защитава , да я хване , ако тръгне да припада , да й маха коричките на хляба Joy ще прави инстинктивно тези неща и даже няма да знае защо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 328
Според Adba.tv Керем е най-обсъжданият актьор в социалните мрежи за изминалата седмица Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 329
  • Пришълец
Лаура, не съм аз, мнение от Туитър е и затова съм го сложила в кавички. Често взех да споделям чужди мисли, но като е така добре написано.... Grinning

Мики, да не драматизираме казваш, може пък да ни чака нещо подобно Joy

Общи условия

Активация на акаунт