Отговори
# 330
И ловец съм и рибар съм . Trollface

# 331
  • София
Да проследим каква еволюция претърпяха целувките между Еда и Серкан от началото на сериала до сега...
В началото се целуваха само професионално, а сега целувките започнаха да стават твърде емоционални и лични

# 332
Надявам се всичко да завърши добре . Няма как Серкан да е забравил Еда. Дано тя като го види с Селин да не се предаде а да се бори за него. Да не е онази наивна Еда отначалото.
Но всичко това да е  целия епизод да има развитие а не да търсят Серкан цял епизод.

# 333
Тази седмица е странна няма инфо от сета, няма сторита, дори Анил и Сарп си траят, на Керем му е забранено да прави лайф.... странно затишие, дано да е на добро Wink

# 334
Сега видях нещо в туитър и се сетих за това.
Паролата за лаптопа му. Тя е цифрите от координатите на звездата на Еда.
Не помни Еда, не помни, че й подари звезда. Ще въвежда "ILoveChicken", ще изпизва "Password incorrect. Try again"... Ама от къде да знае 😆
Той няма да може и да работи без Еда 😆

Селин как я пуснаха обратно в Турция без psr?
Еда да й каже, че е под 14дневна карантина, а през това време да се опитва да върне паметта на Серкан, без да е под въздействието на Селин.
Пак двойни стандарти...

# 335
За колата - май сме я виждали, не е на Селин, на Серкан е. Той и преди си е викал шофьор (Хюсеин) да го вземе с тази кола, когато с Еда се върнаха от Гьокчеада.

еп. 1

еп. 29

Вероятно са искали със Селин някой да ги вземе от гара, автогара, аерогара... или просто не знае къде е личният му автомобил... а той е в Еда.

Но до края на епизода Еда явно ще му е върнала БМВ-ето и ще подкара вуйчото.

# 336
Дано има действие в новия епизод а не да тъпчат само на едно място къде е Серкан? и т.н.
Много ми странно как Серкан  няма да помни майка си няма да им се обади? много въпроси има?
]     

# 337
  • Пришълец
Ох, не мога Joy Joy Joy

Добър въпрос, Налбантова - Селин как я пуснаха обратно без PCR тест Joy

# 338
защото се хваща за нея като за нещо познато - нищо чудно и другите да не помни, не само Еда.  Верно бая физиономия Керем прави -

На Керем кой му е забранил да прави live?

Марги и Налбантова - как така Селин!?  Ами Серкан кой го пусна обратно без PCR?  И въобще как хукна за Италия без PCR, да си беше останал да се жени в Турция.   

Привет, аз съм в шок. Последния ми пост беше, че нямам нищо против да се върне Селин, но с новата любов която е открила, а то какво става.
Гледам  Серкан преди да влезе в офиса, много измъчена физиономия има. Някак нещастен, объркан, замислен и може би леко уплашен. Не ми прилича на влюбен в Селин, а защо я хваща така за ръката ще разберем. Може би е нарочно.

# 339
Здравейте прекрасни момичета, сериала за мен  също е пристан в натовареното ми ежедневие. За мен втория фраг също предизвика ужас и тъга, но мисля че Серкан и Еда ще намерят пътя един към друг. В началото Еда може би ще се ядоса, след това ще изпита тъга последвано от редица предизвикателства към Серкан. Очаквам с интерес събота, но и с много смесени чувства.

# 340
Да не стане така както преди време Еда каза на Серкан че ще направи много хубава градина в Италия а той щял да се разхожда с нея  в тази градина, това си го приказваха като отидоха в Анталия когато гледаха звездите. Сега като Серкан не си спомня и тя да замине по работа в Италия и той да я последва.
Междодругото по испанската телевизия са стигнали до:

# 341
Здравейте, дружки!  Днес не съм влизала в темата, но както виждам работите, работите... От няколко дни дъщеря ми гледа сериала, убедих я да го започне. Малеее, какво да ви кажа - лудна, обсебена е, до сега не била гледала такъв турски сериал. Споделила с приятелки и те започнали да го гледат. Та "Вратичката" набира скорост и сред 20 - 22 годишните!

Споделям едно видео с надеждата да видим скоро такива Еда и Серкан като от клипа.

https://www.youtube.com/watch?v=as5rrlgUa1w

# 342
И аз си мисля дали няма да замине Еда за Италия или Франция и да я открие в някоя градина. Имам чувството, че Еда ще е толкова много наранена и накрая ще му остави акциите и ще избяга от него. Той разбира се, тогава ще си спомни. И така мои сценарии някакви...Trollface

# 343
  • Пришълец
Еда се настани трайно и в ума, и в сърцето, и в живота му - всичко може да му напомни за нея. Books

Принкс, за Серкан ще си затворим очите, к'во да го правим, наше момче е Joy

Златна, разбирам я щерка ти. И аз бях много впечатлена, препоръчвам го и на други. Стига човек да има нужда от подобно бягство от ежедневието... Шегата настрана, аз също за пръв път гледам такъв турски сериал. Нетипичен е.

# 344
  • София
Да не стане така както преди време Еда каза на Серкан че ще направи много хубава градина в Италия а той щял да се разхожда с нея  в тази градина, това си го приказваха като отидоха в Анталия когато гледаха звездите. Сега като Серкан не си спомня и тя да замине по работа в Италия и той да я последва.
Междодругото по испанската телевизия са стигнали до:

Ами Еда изтърпя стоически всичко, което се случваше между Серкан и Селин цели 11 епизода серийно време, до онзи запомнящ се момент на крайбрежието в края на 11 еп. и признанието на Серкан! Не бих се изненадала ако са решили сценаристите (вече не ги знам кои са, затова не пиша имена) да рестартират сериала започвайки от 29 епизод (поне такива анонси има в интернет-пространството) да ни накарат да чакаме още 11 епизода Серкан да си възвърне спомените и да си признае, че обича Еда! Въпросът обаче е, дали Еда с цялата любов и болка в сърцето ще изтрае още 11 епизода да гледа Серкан и Селин заедно, а за търпението на зрителите изобщо няма да пиша! То хубаво борбена, самостоятелна, силна - ама до кога? Чудя се наистина дали за мен като зрител не би било по-добро решение на сценаристите, ако изпратят любимата ми главна героиня в бленувата от първото изречение на сериала: "Италия!" Gift Heart

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 23:26 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт