Отговори
# 375
  • Плевен / София

Помня как в 1 ви епизод Енгин каза на Серкан, че години наред Селин го е чакала да й предложи брак, но той никога не го е направил и нямаше намерение да го прави... Sob Защо сега Серкан би решил да се жени за Селин, никога не я е обичал истински... Broken Heart
Така се правят много епизоди и образи на герои се обръщат на 180 градуса....

# 376
Здравейте!

Не се знае накъде ще тръгне сериала след такова информационно затъмнение. Не, че ми се иска, но кой ли ме пита.
Сейфи като го гледам толкова тъжен едва ли ще е заради изсъхналия кактус в ъгъла.

# 377
Според мен Серкан разбра, че никога не е обичал Селин, едва когато се запозна с Еда и видя, че има и друго... Спомнете си разговорът им, докато за първи път разхождаха Сириус в парка и Еда го попита какво харесва в Селин Kissing Smiling Eyes

Аз за себе си съм решила чинно да си чакам съботата и да не се тормозя с никакви теории и черни мисли. Каквото са ни подготвили, това ще гледаме. Важното е, че историята продължава и имаме възможност да я гледаме от първия ред Sunglasses

# 378
  • Кърджали
Ако амнезията на Серкан обхваща периода в който познава Еда, е напълно нормално да се е върнал в началната точка- Селин е най-подходяща за мен, с години ме чака, ще се оженим, тъкмо заедно ще ръководим холдинга /след като си вземем обратно акциите/
Но понеже се евърнал в началната точка, той не зне какво го чака като срещне Еда... Бързо ще усети, че в тази жена има нещо специално и ще забрави за логика, подходящо и те там такива глупости, свързани със Селин. Тъй  че  и да е решил да се жени, това няма да е за дълго.
Общо взето, сложила съм бонбонено-розовите очила и съм оптимист. Каквото и да стане тази седмица, сме наясно че на Серкан няма да му трябва много за да бърде отново привлечен от Еда.

# 379
И аз смених черните очила с розови. Все пак сме ромком, очаква се главните герои (Еда и Серкан) да намерят бързо път един към друг. Не вярвам тази амнезия да се проточи дълго, поне не и в пълната сила. Ще започне да получава проблясъци и ще прати Селина в Дания бързо-бързо. До колкото разбрах Биге ще участва в 2 или 3 епизода само.
Някой гледал ли е "Сезонът на черешите"? На същите сценаристи е и момента с амнезията и вмешателството и изкривяването на спомените присъства и там. Та, ако някой го е гледал да каже поне колко горе-долу продължи това?

# 380
  • Плевен / София
И аз смених черните очила с розови. Все пак сме ромком, очаква се главните герои (Еда и Серкан) да намерят бързо път един към друг. Не вярвам тази амнезия да се проточи дълго, поне не и в пълната сила. Ще започне да получава проблясъци и ще прати Селина в Дания бързо-бързо. До колкото разбрах Биге ще участва в 2 или 3 епизода само.
Някой гледал ли е "Сезонът на черешите"? На същите сценаристи е и момента с амнезията и вмешателството и изкривяването на спомените присъства и там. Та, ако някой го е гледал да каже поне колко горе-долу продължи това?

Много е относително....Аз лично мислех, че повече време ще търсим Еда, а се оказа, че Серкан ще изчезне за 2 месеца...

# 381
Гости, и ти си права.. но не очаквам и амнезията да продължи дълго. Ако Биге наистина е за максимум 3 епизода, няма да има кой да обърква мислите на Серкан и нещата лека-полека ще се наредят.

# 382
Май не изкоментирахме, че тази снимка е от стария дом на Серкан, а както знаем той се беше изнесъл от там. Явно Айдан, Сейфи и Еда са пренесли нещата му обратно и са приготвили всичко, за деня, в който ще се върне Relieved

П.С. Имаме и продуктово позиционирана фенси печка Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 383
Привет, Феи! 🧚♀

Тегав ще е епиздоът в събота. Ще имаме и драматични моменти, но аз никога няма да се откажа от гледането на ЕдСер. Няма шанс да стане просто. 😂
Каквото и да става, ще гледам до край!

И аз не мисля, че Селин го играе на добрата фея, м-м!
Но тежко ѝ и горко ѝ, когато Серкан си спомни коя е истинската фея. ❤
А това ще стане доста скоро, според мен.

Връщам се на работа идните дни и може да не пиша толкова редовно, но винаги ще ви чета и ще си гледам всяко ново епизодче.
Та да обобщя:
ЕдСер форевър! ❤

Хубав да ви е денят!

# 384
  • София
Здравейте, момичета с розови очила! Revolving Hearts

Важните въпроси, на които засега нямаме отговори, но се надявам в събота да получим такива, са:
1. Какво се е случило със самолета на Серкан?
2. Ако е имало катастрофа, как се е спасил?
3. Къде е бил през тези два месеца и защо не се е върнал при близките си? (Дори да е с амнезия, лесно би разбрал кой е. Все пак е известен архитект, нали така?! А и мисля логично - ако те намерят ранен, те карат в болница. Събуждаш се с амнезия, най-логичното е да извикат полиция. По принцип, когато има инцидент, винаги се вика полиция. А полицията е наясно с това дали се издирват хора в момента. Пък и това е Серкан Болат - би трябвало медиите да гърмят за изчезването му.)
4. Как са се намерили със Селин?
5. Каква ще е ролята на Селин този път?
6. Серкан с пълна амнезия ли е или частична? Тоест какво помни или е забравил всичко, целия си живот??

Това, че Биге е за 2-3 епизода, потвърдена информация ли е? Не съм срещала такава досега, затова питам.

Имайте предвид следното - в събота се очаква спад в рейтингите на всички сериали. Локдаунът в Турция е приключил вчера. Отразило се е доста на сериалите в сряда, всичките са с по-ниски рейтинги. Дори първенците (Неверен и Осман някой си) са с 2 надолу. Wink

И да ви споделя нещо, което ми направи много грозно впечатление - в Ютуб канала на Фокс, под втория фраг има много коментари. Както на турски, така на английски и на други езици. Тези, които разбрах, гласят г/д следното - "край, дотук бях с този сериал, няма да гледам повече". И това, само заради единия фраг от 40 сек. Да, аз също бях попарена от тази фраг и два дни ме държи, но ще гледам в събота. Първо ще изгледам епизода, ще видя накъде отиват нещата и след това ще давам оценки и ще решавам дали ще продължа да гледам или не. Изключително повърхността гледна точка. Изключително фалшиви "фенове". След 1-2 епизода, ако сдобрят нашите или дадат фраг с интимни сцени, същите тези "фенове" ще се завърнат, благославяйки сценаристите и обичайки сериала. Фурнаджийска лопата му се казва на това! Разбирам, че всеки си има очаквания, но все пак това е сериал. Не можеш да искаш да става по твоя начин. Ще ти е интересно ли да гледаш, ако всичко се развива така, както ти искаш?! Каква тръпка ще имаш тогава? Не знам. Много токсични коментари са това. Не ми харесаха и реших да ви споделя. Simple Smile

# 385
Нещо и озета бавят тази седмица .... От екипа на сериала явно се опитват да разберат, колко здрави нерви имаме ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 386
  • София
Според мен се чудят какво и колко да ни кажат. Дали с озета да ни успокоят, че няма да гледаме драма и Селин. Или да ни държат под напрежение. То си е нож с две остриета. Или ще откажат хората да гледат, или ще ги приковат пред екраните, за да разберат какво става. Ето, ние ще гледаме, защото искаме да разберем какво е станало и какво ще става. В този ред на мисли нямаме нужда да ни разкриват повече. Иначе какво ще гледам в събота? Ако предварително знам какво ще стане. Simple Smile Но мотивацията на хората е различна. Де да знам... Като гледам, повече недоволни и скептични фенове има.
Нещо и озета бавят тази седмица .... От екипа на сериала явно се опитват да разберат, колко здрави нерви имаме ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
Или пък променят серията заради фенските реакции....

# 388
Възможно е..

# 389
  • Плевен / София
Възможно е..
Едва ли...трябва вече да монтират....

Общи условия

Активация на акаунт