Отговори
# 540
Аз обещах, че няма да се тормозя с измислянето на сценарии, но един въпрос ми се заби в главата - защо Селин ще се завръща, след като очевидно е оплела Серкан, а и пари има от продажбата на акциите Rolling Eyes Сещам се само за един мотив - отмъщение! Само че по този път ще е сама, защото няма никаква логика Енгин, Пъръл, Айдан и сие да ѝ помогнат. Ако Серкан е поискал да се завърне, за него мотивите може да са два - холдингът и Еда, като в началото едва ли ще може да ги разграничава, т.е. вероятно и той ще е реваншиствки настроен от С.

И последно размишление, нали на една от промо-снимките се виждат Еда и Серкан в заседателната зала с микрофон пред тях на масата - ами, да не забравяме, че С. беше ПР и като нищо е спретнала една конференция, с която съвсем да срине Еда Imp Даже допускам, че Еда и Серкан няма изобщо да имат възможност да говорят насаме след завръщането, ами хиената директно ще ги хвърли на журналистите и Серкан ще направи някакво бомбастично изявление, което ще е ключът към следващите епизоди Relieved

# 541
Wink
Според блогъра Cakma, Fox TV ще излъчи сериала  Savaşçı в неделя. Kefaret или ще бъде отложен, или ще приключи през март.

Според данни на Somera, най-обсъжданите телевизионни сериали от 2020 г .:

# 542
Да, и аз мисля, че Селин е дошла за отмъщение, а Серкан няма да може да разграничава значението на холдинга и значението на Еда в живота си. Ще може да ги разграничи едва, когато остане само с холдинга.

А, вярно, Серкан и Селин са много добри в организирането на пресконференции Thinking - така успяха да изгонят Ефе от холдинга, сривайки доброто му име и репутация Expressionless и го злепоставиха пред цяла Турция и цял свят Weary
Беше хитър ход.

защо Селин ще се завръща, след като очевидно е оплела Серкан, а и пари има от продажбата на акциите Rolling Eyes Сещам се само за един мотив - отмъщение! Ако Серкан е поискал да се завърне, за него мотивите може да са два - холдингът и Еда, като в началото едва ли ще може да ги разграничава, т.е. вероятно и той ще е реваншиствки настроен от С.
И последно размишление, нали на една от промо-снимките се виждат Еда и Серкан в заседателната зала с микрофон пред тях на масата - ами, да не забравяме, че С. беше ПР и като нищо е спретнала една конференция, с която съвсем да срине Еда Imp

# 543
Кукличка благодаря за напомнянето на диалозите, съвсем бях забравила как Еда се закани на Селин Joy толкова сюжетни линии са останали недовършени, че ако новите сценаристи почнат да връщат наред стари герои може и да минем 50еп Joy
Със сигурност Серкан не се преструва , той няма да помни Еда, но си мисля дали няма да се преструва , че помни , да не й казва че има амнезия, за да види как ще приеме тя завръщането му Thinking и този вариант не ми допада де , иска ми се да играят с чисти карти този път.

Мики, Sparkling Heart това е и моето предчувствие, за да бъде драмата пълна. Ако Еда разбере от него, че има амнезия, ще прояви веднага разбиране и съчувствие. Ще извини близостта му със Селин.

Обратно, радостта ѝ от завръщането му ще бъде пометена от гледката Селин и Серкан с преплетени пръсти. Тя ще бъде потресена и ще иска да знае какво се случва. Най-вероятно Селин ще се опита да попречи на разговор - Еда и Серкан - тет а тет.

Шокът за всички останали, ако не знаят за амнезията, също ще бъде голям. Интересни ще бъдат действията им след като се опомнят.

Холдингът го чака много нестабилен период. Чудя се как ще вземат решения, тъй като разпределението на акциите е 50 % на Серкан, 45 % на Еда и 5 % на Ферит. Което означава, че ще бъдат 50% срещу 50 %, тъй като със сигурност Ферит ще вземе страната на Еда.

От друга страна, ако всички не знаят за амнезията, ще задават въпроси, припомняйки събития от миналото, което ще бъде много неизгодно за плановете на Селин.

Чакам с нетърпение какво са измислили сценаристите за Айдан. Какво оправдание ще намерят, че Серкан и Селин са я оставили два месеца да не знае дали синът ѝ е жив.

Защо Енгин и Пъръл, които Серкан каза, че са му истинските приятели, когато отговори на Ефе, са също в неведение?

Много въпросителни, които чакат отговори.

Каква подкрепа ще получи самия Серкан с тези си действия?

Кукличке, Sparkling Heart на пресконференцията може би ще искат да оповестят раздялата си.

В първи епизод, на пресконференцията Серкан се канеше да каже, че с Еда не са сгодени, когато тя го прекъсна с целувка. По тази логика сега би трябвало пак Еда да го целуне, за да му попречи да оповести лошата новина.

Целувката ще бъде катализатор на възвръщането на спомените и пак Селин ще ококори големи сини очи.

Това е моят сценарий за финала на епизода, но нямам стъклено кълбо и не съм на 100 % сигурна. Просто давам воля на въображението си.

# 544
  • София
Какво ли му говори и жестикулира Хандето, та така се е нахилил наш Керем.  Яко е налапал въдицата, но пък е много сладък такъв влюбен. Има нещо по детски чисто и неподправено при Керем.   

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 12:20 от БлагаВест

# 545
  • София
Не знам, момичета - хем чакам утрешния епизод с нетърпение, хем се страхувам какво ще излезе. Не съм готова за драматични събития. Не искам Еда да страда. Не искам Серкан да допуска непростими грешки дори със загубена памет. За мен това не е оправдание. Еда може и да му прости, но за мен ще остане лошоят вкус от предателството и в моите очи той вече няма да е толкова достоен някак си. Отделно Селин... не искам да гледам злобата й, тържествения танц на отмъщението й и радостта й от постигнатото. Не ми се гледат интриги, имам нужда от любов и забавни случки. 🥺

# 546
  • Кърджали
Иф, и аз съм склона да мисля, че преди да се разбере още за амнезията, Селин ще направинещо, с което да нсвреди на Еда. Сега и е паднало....Ако Еда в нспреженуето припадне отново, дали ще се включи защитният инстинкт на Серкан, тий беше превърнал това да я предпазва от/при припадъците ѝ направо в инстинкт. Но тогава знаеше кога може да се случи, но сега. ..
Все се надявам че няма да задълбочат в дрсми, досега добре балансирага. Серкан че ще направи нвкоя и друга грешка, докато влезе в правия път, ми е ясно. Но този път много ще ми е жал за Еда (аз негл еинаги ще си го защитавам), но този път Еда наистина ще е в шок..

# 547
  • София
Ако Селин се опита да уговори Серкан да не казва за амнезията си, то нима другите няма да забележат сами? Какво ще каже Серкан - “поразмислих над връзката си с Еда, докато летях за Италия в деня на сватбата ни, след което реших да си взема два месеца почивка, за да помисля още и го измислих - не беше добра идея, най-логичната жена за мен е Селин, затова сега съм с нея”. Wtf???!!! 🤯🤯🤯 Смисъл... пълен ноу сенс е Серкан да се преструва, че няма амнезия, ако има такава, и да намери логично оправдание за поведението си. Че и всички да му повярват и да го подкрепят. Той се промени към добро с Еда. Започна да живее пълноценно. Беше щастлив. Всеки човек, близък до него, който държи на него, оценява Еда и влиянието й върху Серкан, защото тя му помогна да бъде по-добра версия на самия себе си. А не е ли това смисълът в една връзка? Да бъдем по-добри...

# 548
# 549
  • Пришълец
Да не забравяме последното, което изрече Серкан:
"И сто пъти да дойда на този свят, всичките пъти ще бъда влюбен в теб! Много те обичам и винаги ще те обичам!Каквото и да се случи! Винаги!
Нищо не може да ме накара да стоя далеч от теб!"
Heart Exl

Това с амнезията няма да е игра, не знам на какво друго може да разчита Селин освен загубата на паметта при Серкан да има невъзвратим характер. На това ще се надява, но той в подкрепа на твърдението по-горе ще вземе да се влюби отново и на Animal Rooster всичките ѝ усилия ще отидат на вятъра...

Мики, липсваха ми цитатите ти.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 12:38 от Маргарита Н.

# 550
  • Кърджали
Тска, според тива стори на Неслихан, Айдан ханъм ще е в подкрепа на Еда. То  Айдан наистина много обикна Еда. В холдинга предполагам също ще подкрепят Еда (там са приятелките ѝ, Енгин също предполагам ще се опитва да спира опитире някой да не нарани,  Пъръл беше приятелка на Селин, но преди заминаването ѝ май вече се бяха отдалечили..)
Предполафам Серкан под влияние на Селин ще бъде студен сорямо Еда, но  докато работят  и на събранията ще прехвърчат искри под формата на спирове, дойато постепенно Серкан не започбе пак да се увлича по ината ѝ...

# 551
Някой беше писал този сценарий:
 - Серкан е отвлечен преди да се качи на самолета;
 - самолетът се разбива;
 - отвеждат Серкан далеч, въздействат му с нещо, в резултат на което той в паметта си е на 13 години - не помни никой и нищо, не иска да вижда родитерите си(заради брат му);
 - в плана влиза пилето, която му разказва подборка от спомени, като в тези спомени е холдинга и Еда, която е злодея завладяващ холдинга, Селин е любовта на живота му;
 - пилето го завежда в холдинга, като разчита, че в паметта му няма ни Енгин, ни Пъръл, нито другите приятели;
 - пилето прави пресконференция и Серкан хвърля бомба, че е със Селин ...;

# 552
  • София
Тук Еда и Серкан все още не бяха наистина заедно. Не бяха признали един на друг любовта си и бяха във фалшива връзка, определяна от договор за отношения. Въпреки това вече имаха чувства един към друг. Вижте погледа на Еда, когато Селин прегърна Серкан за рождения му ден пред нея:

Линк > https://www.instagram.com/p/CKoALgqAGds/?igshid=ha8q5aavib8i

Дори като фалшива годеница, като жена, която играе роля, за да помогне на Серкан да постигне нещо, мислейки, че целта му е да си върне Селин, тя беше наранена и тъжна. Колко да се е променила, колко по-силна да е станала, че да може да приеме любовта на живота й да е с друга пред очите й?! Без значение дали другата е Селин или нова. Не искам да вярвам, че това е възможно. Серкан не може да й го причини! Без значение дали я помни или не, без значение дали наистина е със Селин или е само договорка. Не приемам, че Серкан може да изпитва чувства към друга освен към Еда, нито че може да има отношения с друга освен с Еда. И, ако сценаристите вкарат Селин и Серкан във фалшив годеж, заблуждавайки всички, включително Еда, както беше в началото, то трябва да са го измислили много добре и с изключително много комични вместо драматични ситуации, за да се приеме добре от публиката и Еда да може да прости след това.

# 553
Пишем, пишем, вкл и аз, все едни теории и то не особено положителни, а ако истината се окаже очаквайте неочакваното... Отивам да се трудя... Озет и снимки днес ли трябва да пуснат?

# 554
  • София
Този сценарий би бил приемлив, ако гледахме драматичен сериал от сорта на Кара Севда или Залим Истанбул, но в случая имаме романтична комедия и дори понякога да сме повече драмеди отколкото комеди, абсолютно не вярвам да ни покажат такова развитие на сериала. Завиваме в много грешна посока. Говорим за отвличане, дрогиране, сериозни интриги и драматична раздяла на ГГ. Мисля, че нещата ще са много по-прости от това. Спомнете си всички драматични моменти в сериала до момента. Винаги са се решавали сравнително бързо, без да се задълбава в тях и буквално след 10 минути драма, вече гледаме ромком. Не знам какво са измислили сценаристите сега, но съм сигурна, че ще се придържат към схемата 10% драма + 90% ромком. Wink
Някой беше писал този сценарий:
 - Серкан е отвлечен преди да се качи на самолета;
 - самолетът се разбива;
 - отвеждат Серкан далеч, въздействат му с нещо, в резултат на което той в паметта си е на 13 години - не помни никой и нищо, не иска да вижда родитерите си(заради брат му);
 - в плана влиза пилето, която му разказва подборка от спомени, като в тези спомени е холдинга и Еда, която е злодея завладяващ холдинга, Селин е любовта на живота му;
 - пилето го завежда в холдинга, като разчита, че в паметта му няма ни Енгин, ни Пъръл, нито другите приятели;
 - пилето прави пресконференция и Серкан хвърля бомба, че е със Селин ...;

Славена, озет и снимки пуснаха вчера. Обсъдихме ги вече. Върни се малко по-назад в страниците и ще ги откриеш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт