Отговори
# 570
# 571
  • София
Оу! Това дали са актуални снимки?? Какво прави и Балджа в кюпа, Селин все едно не ни е достатъчна?! 😱 Виждам и актрисата, която играеше Мира (сватбената агентка).

# 572
Балджа като види в 29 еп. репортажа, че Еда и Серкан отменят сватбата сигурно си е казала...: "Ето, знаех си, С.Б - мой е!"
И хоп - в 30 епизод отива в офиса, ама С.Б - пак зает, Joy пак са я изпреварили, Satisfied този път ще се жени за Селин Satisfied

Ама знае ли, човек, сега Селин е враг на Еда, ако Балджа още мечтае за Серкан, Селин е пречка, "а враговете на моите приятели, за мои врагове"... може Балджа да помогне на Еда да разкарат Селин Joy

# 573
По-прозаична съм. Предполагам, че снимките са от 28 епизод, когато Балджа и Мира участваха.

Голямата бомба дойде от Нил - партньорката на Керем в "Именно така", която в свое интервю потвърди, че Ханде е била на гости на Керем по време на снимките на "Именно така".

https://www.instagram.com/stories/sencalkapimi.ru/2497392363766755012/

Всички ти благодарим, Нилпери! Страхотни приятели са Ханде и Керем! Не могат дълго един без друг!

# 574
Каква приятелка само!! Това се нарича приятелство, дори на работа да си с него, а ти да си в почивка! Такива приятели да имаш  😍😀

# 575
Здравейте момичета! Какво казва в последното интервю Керем?  Има ли нещо интересно? Благодаря предварително.

# 576
  • Пришълец
Каква приятелка само!! Това се нарича приятелство, дори на работа да си с него, а ти да си в почивка! Такива приятели да имаш  😍😀
Дай Боже всекиму! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
Видео зад кулисите на 28 епизод.

https://www.instagram.com/p/CKoiJkpJRwq/

# 578
  • София
Привет момичета, развълнувани, пишещи, четящи! Flowers Hibiscus

На всички пишещи/четящи в темата е известно, че аз симпатизирам изключително много на образа на Еда Йълдъз в сериала! Харесвам повече образа на главната героиня Еда Йълдъз, отколкото този на Серкан Болат (което не е изненада, след като самия Керем Бурсин не харесва особено много героя си!)! Защото нашата героиня Еда Йълдъз е представена като умна, талантлива, борбена, независима, енергична, красива и усмихната млада жена! И много силна жена! Образ, нетипичен за съвременното общество, особено за това в съседна Турция! Именно заради качествата й, вплетени в цялостния й образ до тук повечето от пишещите в темата момичета харесват, симпатизират, радват се, ядостват се, страдат с  нашата героиня! Нямаме отговори на куп въпроси относно случилото се със Серкан от деня до нереализираната сватба до появата му в сградата на Art Life! Днес обаче си дадох сметка, че каквито и да са те, тези отговори, за героинята ни Еда са важни резултатите и последствията! След всичко видяно до тук (епизоди, трейлъри, снимки от сетовете), от изписаното като коментари, догадки, предположения и сценарии в темата аз искам да споделя с вас, че страдам и съм тъжна след излъчването на еп. 28 и се опасявам, че това ще продължи още поне няколко епизода! Измъчвам се и се чувствам съпричастна, загрижена и тъжна заради героинята Еда Йълдъз и това което до еп. 28 й се наложи да преживее и заради това, което тепърва я очаква! Преживяла вече кратките, но вълшебни, споделени моменти на щастие и любов (оказа се, че са само 5 епизода!), преодоляла вече и трудностите, проблемите и препятствията пред които бяха изправени със Серкан, намери сили и кураж да се опълчи дори срещу г-жа Семиха, в най-щастливия ден от живота си преживя шок, чувайки новината за падналия самолет на любимия й Серкан! Живяла в агония в продължение на два месеца, с надеждата да открие Серкан, впрегнали всичките си сили да запази спомените, да подкрепя съсипаната от новината Айдан, да се грижи дори за Сириус, да се опитва да спаси холдинга (смисъл на живота на Серкан преди да я срещне), Еда ще преживее още един шок виждайки любимия си мъж ръка за ръка с друга жена! Какъв ли е прагът на поносимост на болка на една жена като Еда Йълдъз? Защото в очите на Еда тази гледка ще означава само едно – изневяра! Няма как да възприемеш по друг начин такъв факт след като преди два месеца си била облечена в красива, феерична, бяла сватбена рокля? А изневярата е предателство, лъжа и огромен удар по самочувствието! Колко твърда, силна и борбена трябва да е една жена, за да съхрани себе си в такава ситуация? Колко време ще й бъде необходимо, за да научи истините около липсата на Серкан цели два месеца, факта на появата му заедно  със Селин? След двумесечна агония и надеждата, че той е жив ще й стигне ли силата на волята, за да преодолее поредния шок? А нарането й самочувствие? Дали Еда няма напълно да изгуби себе си, как се излиза с гордост от такава ситуация!  В заключение, за Еда нещата започват от нулата с единствената разлика, че е много влюбена! Но ще й се наложи да се бори с поредния шок, за да го преодолее и освен това ще трябва да реши дали и как може да прости! Очакват ни моменти на една много тъжна, разстроена, сломена Еда! Моменти с Еда, с очи пълни със сълзи, болка и разочарование! Истинска драма за мен! Gift Heart

P.S. Попаднах на информация, за която изрично е посочено, че не е сигурна: "Още един непотвърден слух: Серкан ще си спомни за нашата Еда още в епизод 29 и на церемонията за дипломирането й ще я целуне пред всички, точто както тя направи в първия епизод!" Ех, размечтах се! Много ми се иска по-кратко да гледаме тъжна и измъчена Еда! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:09 от nrgmama

# 579
  • Кърджали
Керем не е казвал, че не харесва героя си. Само че са много различни като характер и че от време на време е идиот. Ама то кой мъж не е, ако питат мен...
Аз официално спирам с гадаенето, след 26 часа ще започем да разбираме колко сме познали и колко са ни изиграли.
И понеже не мога да си приготвя за утре вечер вино за пиене (още пия антибиотици) ще заредя стабилно количество шоколад.
Клипчето зад кадър е много приятно и усмихващо. По-често трябва да пускат.
И дано утре по някое време направят един лайф. Липсват...

Едит: Силно се надявам Серкан по-бързо да ск спомни Еда. Ако я целуне пред всички, оше по-добре.. Макар че не вярвам... Но ми хареса тази теория

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:22 от Aлекcандрa

# 580

Много са готини, забавляват се по време на снимки, хапват чипс, Керем си свирука.

Видяхме, че Керем е направил снимките на Ханде, които е качила в Инстаграм (ама и преди си знаехме от коментара на Керем). И сигурно са се забавлявали на коментарите на феновете, които заваляха в момента, когато Ханде качи снимките Satisfied

# 581
Нещо се размечтах Серкан да е проумял какво става с него(примерно към втория месец) и да си е направил план, с който да разкрие точно какво и кой е спретнал тази гадост с него и Еда точно на сватбата...

# 582

P.S. Попаднах на информация, за която изрично е посочено, че не е сигурна: "Още един непотвърден слух: Серкан ще си спомни за нашата Еда още в епизод 29 и на церемонията за дипломирането й ще я целуне пред всички, точто както тя направи в първия епизод!" Ех, размечтах се! Много ми се иска по-кратко да гледаме тъжна и измъчена Еда! Flowers Four Leaf Clover

# 583
Лелеее, това с дипломирането би било прекрасен вариант и точно както завърши 1ви епизод!!! А, дано! ❤❤
Но нещо се съмнявам... може би към 30-31 да се случи, но утре.. знам ли

# 584
  • София
Ако Серкан си е загубил паметта и си я върне още в същия епизод, какво ще гледаме после?? Не че се оплаквам. Просто се чудя. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт