Отговори
# 675
От продуцентите:

Еда е сложила снимка от годежа.❤❤❤

# 676
  • София
Не, не и не! Не мога да приема годеж между Селин и Серкан, дори да е фалшив. Олмаз! До последно ще отричам, докато не го видя с очите си. А след като го видя, ако го видя, ще псувам, ще скачам като джинка, ще пиша тук да се оплаквам и ще видим дали и кога ще го приема. 😅😅😅

Фалшив или истински годеж между Серкан и Селин, че и да живеят заедно?! Само два месеца, след провалената му сватба с Еда? Чета вашите предположения и си мисля, не е ли прекалено като завой на развитието на отношенията в сериала (на 180 градуса!), не бих искала такъв сценарий! А и се опасявам, че с едно такова действие на събитията още повече ще си навлече сериала омразата на зрителите в съседна Турция! Така или иначе не харесват особено много Керем Бурсин! Ако има наистина такова развитие, както предполагате, току-виж са дали повод да обвинят Серкан Болат в безразборен секс - ту с Еда, ту със Селин! Много ще им дойдат емоциите на моралистите! Sunglasses

Успех на всички, които имат днес изпити! Добре дошли в темата на новите момичета! Радвам се, че семейството на феновете на Ханде Ерчел и Керем Бурсин нараства с всеки изминал ден! Ще бъде чудесно, ако отрицателните емоции в епизода довечера са по-малко и по-леки за преживяване! Flowers Hibiscus

До нови срещи довечера, а сега ви пожелавам хубав, слънчев и усмихнат ден, прекрасни момичета! Gift HeartFlowers Four Leaf CloverNature Sunny

P.S. Момичета, мернах в интернет пространство информация, че Керем Бурсин е казал (къде и кога не е написано), че тази вечер ще има лайф, за тези които се интересуват!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 14:22 от nrgmama

# 677
MF YAPIM

Akıl unutabilir ama kalp?!
🤍
🎈
 #SenÇalKapımı
Умът може да забрави, но сърцето ?!

🎈
 # SenCalKapım

# 678
Здравейте момичета Simple Smile
Понеже прочетох тук, какъв ли ще е финалът на епизода довечера и идеята за огледалното превъртане на сценария, прегледах финалите на първите 12 епизода, като си мисля, че вървят на цикъл от по 6 еп.
И така резултатът е:
Първите 6 епизода: 1) целувката на Еда, щото Серкан много се обяснява пред медиите; 2.) годеж по договор (ама една жълта рокля и един цип аха, аха да подпалят стаята); 3) припадане на Еда (естествено в ръцете на Серкан); 4) разкритие от Селин на договора за годеж (надеждица за нея); 5) Серкан спасява Еда от папараци; 6) Селин гледа С и Е прегърнати пред скритото му място;
Вторите 6 епизода: 1) Серкан изгонва Еда; 2) Еда му натрива носа с доказателства за невинност; 3) романтично извинение, сдобряване; 4) сплитане на ръце и целувка - отговорът на Серкан на "поканата на Селин"; 5) Серкан връща Еда от пътя с обяснение в любов; 6) Сватбата на Селин се проваля, Ферит я напуска.
Огледално: 1) сватбата на Еда се провали, Еркан не се върна; Нататък??? Blush

# 679
От FOX
@FOXTurkiye
#EdSer'in düğün macerasında neler oldu?
😳
 #SenÇalKapımı @sencalkapimi__

@foxturki да
# Какво се случи в сватбеното приключение на EdSer?
😳
 # SenÇalKapım @sencalkapimi__

mfyapimtv са на живо от сета

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 14:32 от sani1212

# 680
Ханде и   Елчин

Aynen Aynen

# 681
# 682
Имам отличен, момичета! ⭐
Вижте статуетката, на която е подпряна снимката от годежа. Препратка към епизода от Анталия и разказа на Еда за Аполо.

# 683
  • София
Отговарям на Магия, като слагам текста в спойлер, защото на другите може да не им е интересно. Simple Smile
Скрит текст:
В последните години работата ми се състои в следното - снимаме най-често реклами, по-рядко музикални клипове и филми, но в общи линии аз съм човекът, който координира целия екип. Аз общувам с режисьора и целия снимачен екип, с агенцията-поръчител и с клиента. Занимавам се с огранизацията на снимките, присъствам на терен, за да следя за изпълнението, в последствие има постпродукция (монтаж, озвучаване и т.н.) и така. Интересно, динамично и доста отговорно. Но се чувствам в свои води и засега съм хепи. Въпреки че някои определят работата ми като доста натоварваща, аз се наслаждавам и да, стресът е голям, отговорностите са много, но в края на деня не се чувствам изтощена и изхабена, а мотивирана и удовлетворена. Някак си не приемам работата ми като тежест, а като хоби. Хората, с които работя, са супер. Имам им доверие и за щастие имам свободата да избирам с кого да работя. Ако искаш още подробности, пиши ми на ЛС. Simple Smile

И нещо по темата - по-бързо Серкан да си спомня, желая. Искам да гледам влюбен робот, искам да ги виждам заедно. Много позитивно ми влияят щастливо влюбените ЕдСер. Не ми се гледат тъжни очи на сърна. Нито Серкан, нито Еда ми понася да гледам тъжни. Още повече Селин има невероятната способност да ме дразни страшно много, това също не ми се иска да продължава дълго. Поне Еда ще има подкрепата на Айдан този път. На Айдан и не само, надявам се. Simple Smile

Магия, честито за взетия изпит! Добре дошли на новите момичета! Да си пожелаем един повече положителен епизод довечера. И дано след него имаме фраг, и той да бъде хубав и обнадеждаващ. ❤

# 684
Коментират, че Еда била с жълтата рокля от годежа. Снимки не мога да издебна още. Гледам всички са се събрали в офиса на Арт Лайф. Дали няма да има нов годеж ?

???
https://www.instagram.com/p/CKq52LtpL42/

# 685
  • Плевен / София
Eда беше с жълта рокля на първият / фиктивен/ годеж....
Магия чесито....отличничка си в темата...Heart

https://www.youtube.com/watch?v=rHu6qXc_euk
Може би иска да пробуди в Серкан спомени....

# 686
  • София
Тук казват, че Еда е ядосана на Айдан и питат “защо ли”... 🤔 Какво става, момичета?? Вече не знам какво да очаквам довечера. 🤯

# 687
  • Плевен / София
Тук казват, че Еда е ядосана на Айдан и питат “защо ли”... 🤔 Какво става, момичета?? Вече не знам какво да очаквам довечера. 🤯

Ако Айдан е защитила по някакъв начин сина си...естествено Еда да е обидена и ядосана....

# 688
Само да не и Айдан да си е върнала фабричните настройки като Серкан.. е тогава става лошо

# 689

Общи условия

Активация на акаунт