Отговори
# 690
  • Кърджали
Неслихан беше писала че Айдан винаги ще подкрепя Еда. Въпроса е Серкан какви ги е забъркал и дали Еда ще си помисли че е знаела нешо...
И аз идеах за снимкатанот сторитп на Анъл...
Я днес всичко живо се включи в някой лайф, само двамата наши мълчат

# 691
  • Пришълец
Коментират, че Еда била с жълтата рокля от годежа. Снимки не мога да издебна още. Гледам всички са се събрали в офиса на Арт Лайф. Дали няма да има нов годеж ?

???
https://www.instagram.com/p/CKq52LtpL42/
И в Туитър коментират, че роклята и прическата били същите...

Магия, поздравления Kissing Heart
Айдан много обича Еда и я е приела за своя дъщеря (макар по едно време да казваше, че я обича като човек, но за снаха не я пожелава на никого) Joy Сега ще я подкрепя докрай.

# 692
Серкан отвръща на прегръдката на Енгин , така че дотук с теорията , че Серкан е заседнал на 13г и не помни нищо след смъртта на брат си Stuck Out Tongue Winking Eye тази теория наистина беше доста крийпи , достатъчно е да не помни последната 1 година Joy

Браво, Магия , за изпита, отличничката ни тя!
Със закъснение браво и на Мира за нейния изпит! 100 от 100.
Само умници тук сме се събрали Wink и аз като бивша отличничка да се включа в групата Joy

# 693
Само да не и Айдан да си е върнала фабричните настройки като Серкан.. е тогава става лошо

Още по-лошо ще е ако е знаела къде е Серкан и не е казала на Еда.

Мисля си, че е прибрала при себе си Серкан и кокошката и затова Еда е ядосана и обидена.

# 694
Явно Еда ще опита по всякакъв начин да върне спомените на Серкан - белезници, жълтата рокля от годежа, какво ли още не ще има. Та, ето защо няма да се откаже и ще се бори.

# 695
  • София
Ох, хем нямам търпение да разбера какво се случва, хем се притеснявам какво ще видим... 😱🥺😕

# 696
Ох, хем нямам търпение да разбера какво се случва, хем се притеснявам какво ще видим... 😱🥺😕
Така се чувствам и аз...

# 697
  • София
Сакън само Серкан да е със Селин. Това само олмаз! Наистина или наужким - не, но, хаир, ноу, невър, охи, ньет!!! 🤬

# 698
Аз залагам на Серкан - дори да е с фабричните си настройки - той не се влияеше нито от Айдан, нито от Селин...и сега разчитам, че влияние над него ще има само и единствено Еда...айди да минават тези четири часа, че и моите настройки ще се изфабрикуват неизвестно как...

# 699
  • Кърджали
БРО , освен розови очила, ще ни трябва и валериан.Една - две серии поне. За довечера със сигурност

# 700
  • Пришълец

Колко е щастлив Енгин и как иначе Heart Eyes

# 701
Къде го Енгин?

# 702
И според мен Еда (или пък всички заедно) ще разиграва/т сцени, за да припомни/ят на Серкан случилите се, забравени от него събития.
 Днешният епизод се очертава да е пълен с емоции, така че отсега пригответе кърпички, може и Валидолче за всеки случай, чаша вино, шоколад (абе всичко, което обичате), направете си удобно кътче, където да се настаните и до довечера Heart
И аз искам да честитя на момичетата отличните резултати и да им пожелая успехът винаги да е с тях Flowers Four Leaf Clover

# 703
  • Пришълец
Цитат на: Gugutka52
Къде го Енгин?
Гугутка, този кадър имах предвид Simple Smile

# 704
  • София
Не помня досега преди епизод да е имало такъв съспенс. Клише или не, амнезията в случая е повратен момент за действието в сериала - какво помни Серкан, какво е забравил и какво ще реши да прави, докато си спомни, как се появи Селин, защо, Еда, Айдан и останалите как ще реагират на случващото се... толкова много въпроси без отговор засега. 🤨

Общи условия

Активация на акаунт