Отговори
# 705
# 706
Бро съгласна съм с теб напълно. Не е имало досега серия, в която така да са ни държали под напрежение. Толкова не съм се вълнувала май от серията с душа и кой е в банята. Голямо напрежение, невероятен стрес поне за мен. Но е удоволствие така да тръпна в очакване.

# 707
# 708
Явно Еда ще опита по всякакъв начин да върне спомените на Серкан - белезници, жълтата рокля от годежа, какво ли още не ще има. Та, ето защо няма да се откаже и ще се бори.
И е много вероятно да няма успех и тъкмо като се откаже, хоп, Серкан ще си спомни.

Момичета, довечера ще мога да гледам съвсем малко сигурно, но ще ви чета с чаша вино за успокоение.

Дано серията е по-розова от нашите предчувствия!

# 709
  • София
Честно казано, не виждам логика Серкан да се сгоди за Селин. Обяснявам - той никога не е бил влюбен в нея, надали за тези два месеца чувствата му към нея са се променили. Още преди да се появи Еда, не е обмислял годеж и брак със Селин (тя нали заради това се е разделила с него и се е събрала с Ферит), въпреки че тя е най-логичната за него жена. Ако я помни, ще помни и липсата на чувства към нея. Ако не я помни, съмнявам се, че на човек с пълна амнезия ще му е до любов на този етап. Ето защо, единствената причина да реши да го играе на сгоден за Селин, е, за да изгони Еда от холдинга и от живота си. Ако Селин го настрои срещу Еда, това ми се вижда като план за прогонването на Еда. Знаем, че Серкан е склонен на фалшиви годежи, ако те ще помогнат за постигането на целите му. И все пак, мисля логично - ако Серкан не помни Еда, ако си е върнал старите настройки, ако е робот, ако помни Селин, ако отново й има доверие, за кратко би се повлиял от думите й, но после ще включи разума и логическото си мислене. Следователно, ще иска да разбере коя е Еда и какво е имало между тях, преди да вземе каквото и да е решение занапред. Ще провери истинска ли е била любовта им, все пак бяха на косъм от сватба. Според мен ще иска да опознае отново Еда, ще иска да говори с майка си и с приятелите си. Не ми се вижда в стила дори на стария Серкан да вземе решение, без то да е добре обмислено. Да зачеркне с ръка всичко, което е забравил, и просто да продължи с живота си, не ми се вярва. Вие как мислите?

# 710
  • Плевен / София
Ще провери истинска ли е била любовта им, все пак бяха на косъм от сватба. Според мен ще иска да опознае отново Еда, ще иска да говори с майка си и с приятелите си. Не ми се вижда в стила дори на стария Серкан да вземе решение, без то да е добре обмислено. Да зачеркне с ръка всичко, което е забравил, и просто да продължи с живота си, не ми се вярва. Вие как мислите?
Това той няма как да го знае, ако не помни Еда...и невярвам Селин да го "светнала" точно за това....както и защо 45 % от акциите са в Еда....защото Селин ги продаде, за да е далеч от Серкан...въобще връщането на Селин за мен не е много логично....по добре да се беше върнал с нова "звезда"...

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 16:48 от gostenka68

# 711
И аз ще изпусна началото, но ще ходя на гости с малкия... 🤪

# 712
Хаштагът на епизода:#sendenönceben (Аз преди теб - с гугъл)

# 713
# 714
  • Кърджали
Да, хаштага означава Аз преди теб.
До сега по хаштага имах усещане каква ще е серията. Сега ми е пълна мъгла.Милиот неща ми хрумват

Серкан се връща с настройките от преди да срещне Еда ... Само това ми е ясно засега.. ПФу....

# 715
По скоро, аз какъв/ кой бях преди теб, Еда?

Очертава се епизода да е доста динамичен с много различни моменти.

# 716
  • Плевен / София
Да, хаштага означава Аз преди теб.
До сега по хаштага имах усещане каква ще е серията. Сега ми е пълна мъгла.Милиот неща ми хрумват

Серкан се връща с настройките от преди да срещне Еда ... Само това ми е ясно засега.. ПФу....

Това звучи по скоро тъжно, отколкото агресивно....

https://www.youtube.com/watch?v=bIH9ANUB89E

# 717
# 718
На първата снимка, която Миси е споделила, Еда изглежда ужасно тъжна, а Серкан гневен. Дано не ни обиди момичето, че вече съм яхнала метлата.

# 719
  • Кърджали

От продуцентите - Любов от пръв поглед..ако съществува (, по правилно е май "ако има любов от пръв поглед"
Досега пускаха и по една реплика на Серкан, сега мълчат...

Общи условия

Активация на акаунт