Работа, CV-та, HR-и, съвети - 73

• 33 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Няма как абсолютно страничен човек да излезе виновен за конфликт, в който изобщо не е участвал.

Разбира се, че може. Даже е доста често срещано Wink Тук обаче случаят не е такъв.

# 436
Здравейте,
Включвам се да ви попитам имали ли сте работа, където са ви освободили, защото  не се справяте ? Как се справяте с провала? Успокоявам се, че не ми дадоха шанс, защото обучението беше само 2 седмици, а ме освободиха след втория месец. Но май трябва да приема реалността?! Хубавото е , че за месец се мотивирах и си намерих нова работа, при добри условия. Но никога не ми се беше случвало да се проваля. Още го мисля и вече изпитвам страх за следваща работа. Напуснах си сигурна работа, за да отида там, чакаха ме доста време и накрая...Винаги работодателите са били много доволни от мен.

# 437
В зависимост от естеството на работа може да е добре да имате аптечка за спешни случаи, да ви услужат, да ви пуснат до аптеката и т.н. Работната атмосфера явно е кофти, и мениджъра и той един...то рибата се вмирисва от главата. Това е дребно нещо, което е допуснато да се разрастне. Прави си изводи за себе си. Щом се действа и на симпатии...това лично мнение. В такъв колектив според мен стандартни похвати( включително добро възпитание) не работят Joy

# 438
Как така съобщавате, че отивате до тоалетната Flushed

# 439
В някои производства, особено на поточни линии, не само че искат разрешение за тоалетна, но дори им засичат колко време се бавят там.

# 440
Това нещо си собственика знае ли го или е приумица на прекия началник?

# 441
Работата беше в безпрахова среда, чиста стая се нарича. Работи се със специално облекло (скафандри), ръкавици, шапка за коса. Има определени правила за обличане, миене на ръце преди да се влезне.
Още малко ще изплюя и името на фирмата 🙄😄
Работила съм предимно в производството, но досега такива незначителни неща (като въпросната) не са влияели на работата. Да не кажа, че обучаващиат или самият началник биха предложили помощ, ако някой нещо се нарани или има затруднения. Тук нещата ми се виждат прекалено натегнати.
Но може моят опит да е малък, затова се допитвам.

# 442
Тогава трябва да има процедура в случай като вашия, изискващ лепенка. Включително вероятно има аптечка и лепенки.

# 443
Добре ми е известно какво е чиста стая и как се работи в нея, завършила съм електроника. Работещите там не знаят ли сами кога може и кога не може да ходят до тоалетна, та искат разрешение, понеже аз така го разбрах. Скафбдъра няма отношение в случая - все трябва да го съблечеш за тоалетна, с или без разрешение.

# 444
Аз за първи път попаднах в такова производство. Споменавам условията, за да разясня, че не ми е ясно мога ли изобщо да използвам лепенки, че въпреки, че са под ръкавици.
Работното облекло е от изкуствена материя, задължително дълъг ръкав и крачол, ръкавиците са без талк вътре, ръцете се дезинфекцират на всеки час и т.н.

# 445
И за тия нечовешки условия,ако дават по-малко от 2000 лева чисто,оставяйте ги да си работят.

# 446
Е условията явно не са лоши. Спазва се облекло, предпазни средства и тн..

# 447
Заплатата изобщо няма смисъл да я каментирам😄 подписала съм конфиденциалност. За мен водещото беше желанието да науча нещо ново. Не съжалявам за работата, знаех, че няма да издържа  дълго при тези условия (ограничаващото облекло и напрежението създадено от обучаващия).
Вие, като мениджър, началник на група хора, като бригадир и всякаква такава дейност свързана със служители, как бихте реагирали при конфликт между две страни?!?
Аз не бих показала лично отношение и симпатии.
Е,  аз не съм началник 😄

# 448
И началника е човек, и той има симпатии и предпочитания.Хич да не ти пука, работи докато ти отърва и после се махай без обяснения.

# 449
Вие, като мениджър, началник на група хора, като бригадир и всякаква такава дейност свързана със служители, как бихте реагирали при конфликт между две страни?!?
С удоволствие бих ти отговорила, но за съжаление от написаното до момента не разбрах абсолютно нищо за естеството на конфликта и какво говори, че реакцията на мениджъра е продиктувана само от симпатии.

Общи условия

Активация на акаунт