Любители на кучета - 113

• 30 689
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Слънчогледка,много благодарим за темата Hug
Деспи,и ние като вас сe екипирахме качествено и на снега час и нещо се порадвахме,потичаха. И при нас вятъра е доста гаден,иначе е 1градус. Ама беше супер..само дето сняг утре вече няма да имаме Disappointed

Скрит текст:

# 31
  • София/Севлиево
Ох,моята днешна драма се наричат косми,ама буквално навсякъде.Нормално ли е точно сега да падат (те и моите падат,та трагедията е пълна)...Решим се навън,чистя с обикновена прахосмукачка,после с прахосмукачка-робот и пак са навсякъде тези косми-по земята,по дрехите,по мебелите...Май най-много ме дразни,че се лепят по дрехите и са много трудни за махане.Каква четка да взема за тях?

# 32
  • Sofia
Ехеее, не мога да насмогна да прочета всичко...
Снежните разходки много ми харесват, но се ужасявам от заледяванията после..

# 33
Елислава, вземи си FURminator, за сладурчото.Гарантирам ти , че ще си доволна!Изплаща си цената.

/Оригиналният FURminator  отстранява падащите косми и по този начин дълготрайно намалява с до 90 % количеството паднала козина! С FURminator Вие поддържате подкосмието на Вашия четириног приятел без да наранявате покривните косми. Резултатът при редовно ползване на уреда е здрава и лъскава покривна козина. Независимо дали Вашето куче е късо- или дългокосместо, малко или голямо - тук ще намерите подходящия за поддържането на неговата козина FURminator!/

# 34
Благодаря за темата! Записвам се с един заспал Арчи:

# 35
  • гр.Варна
Данък от неделя за мен няма място в колата ама и двете драпаха да се докопа до мен

# 36
  • под тепетата
Roo Roo, оригиналният е доста скъп. Вярно, че за него М ще стане, но по спомени нашият беше към 80 долара.   Беше преди доста години, дано са поевтиняли.
 Слънчогледка, благодаря!
Хибискус, нещо познато да виждаш? Как диша тази голяма котка, недоумявам?

Това е за запис Kissing Face
Някой питаше за визла ? Енергично, весело, залепено чак до втръсване Satisfied (велкро както го описа ТуиГ), любопитно. Ръси косми и целувки. Иска много разходки.
pilito, честит да ти е рожденика! Здрав и успешен да ти е!
Както писа mama Мartina, при нас има "сняг", колкото да се изкаля и измърля човек , разбирай кучо.
 Despi, чух го вятъра при вас. Страховито звучи и  браво, че каляваш Монката!
Ezhko, мяркай се по-често!
Недялка, виж как хубаво стои черното на снега ! Страхотна банда!

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 20:26 от bilqna_69

# 37
  • Бургас
Билянче, завий на принца скъпоценностите, да не му изстинат!
Това ми попадна днес. Не е весело. Хората май изобщо не осъзнават какво е да имаш куче...
https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/kuchetata-na-pandemi … odka-v-parka.html

# 38
Аз съм взела за Макс размер С на Фурминатора, като най-евтин. 😁 Просто повечко разресване е, ама честно казано е удобен и за извивките му, защото главата е малка. А и ни е втори поред, че първия го счупихме.

# 39
  • под тепетата
Tintina, обикновено целият принц е под завивката Wink
Права си за отговорността- това си е още едно дете вкъщи.

# 40
Чакайте да ви покажа една снимка с ефект "Капки роса от тоалетната чиния" 😄
Скрит текст:
Тия фурминатори и аз ги наблюдавам доста време, ама така да не ми се дават 100 лв.. 😒Предпочитам да и купя нещо друго като че ли.. Ама много косми, много нещо ръси. Добре, че е робота да обира всеки ден, защото е кошмар!
Сигурно още малко ще се помотам и ще го взема накрая, все хубави отзиви има. Явно си заслужава 🤔 [spoiler/]

# 41
Ние купихме китайски вариант на фурминатора. Четох, че върши същата работа. Вчера го получихме и изпробвахме. Доста косми изскуба, без Хари да се снижава под него, както прави на телената четка.
Ето я от днес, най статичната снимка.

# 42
Следете промоциите в зооплюс, аз преди 2 години го взех за не повече от 50-60лв. Маха подкосъма, но пак си падат, значително подобрение, но не и отърваване от космите.
Биляна, Ози диша през мандаринките, аз съм го разкрила.
Тинтина, статистически в бг по тоя начин с години живеят пекинези по панелките, гарантирам.

# 43
Ехооо, здравейте и от Кио! ❤

# 44
  • тук-там
Благодаря ви за пожеланията, дами! Много сте мили!
Ние само с фурминатор решим. Смъкваме доста, но и поне толкова пада независимо от ресането.
Решихме да минем на барф хранене. Ако имате опит, дайте акъл как да ги захраня. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт