Любители на кучета - 113

• 30 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, то там бягало, па видите ли при Хибискус е спряла изведнъж 🤦🏻♀
Лъже Та маже ...
Добре, че си я взела Хибискус, че да види момичето Що е то обичано и обгрижвано куче. Съжалявам новите кучета, които си е взел, че и те ще цъфнат по групите след някой друга година.
Аз в групата на френски булдог си ги нареждам без притеснение такива. Кучето му родило ноември, сега пак ражда и не, той не развъждал бе 🤬🤬🤬
Горките животинки, ако можех всички щях да прибера значи 🥺

# 631
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Мери ... 😢

# 632
  • Sofia
И нещо хубаво да се случи за едно кученце.
Ей го нашето осиновено диваче-вече изчистено от паразити вътрешно,външно,нахранено,изкъпано и на топличко. Че и с Бела вече тичат из апартамента и си играят. Пишка и ака на пелена,което ме учуди,защото нашата и до днес ако се изпусне е на плочките.
Две нощи скимтя,снощи я оставих вече с нашето и настана тишинаааа Blush
Хич не искам да я давам на нашите,свикнах с нея (ама това не го казвайте на моя мъж Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 633
  • тук-там
Кая е късметлийка! Това е най-важното.
Нъки учи с моето момиче. Не знам как ще го изучим този с това желание:

Марулета, в рекламата на Икеа са две бордър коли - много сладки и с много хубаво послание.

# 634
По снимките на Кая от обявата доста нехранено и гледано куче ми се вижда...Попаднала е в къща където я обичат и се грижат за нея.
Много хубаво снимки видях.Ето ви една от нас,напичаме се на слънце и си пазим храната от котките.

А вчера пътувахме на разходка и през целия път не спря да стои и гледа от пред.По едно време се гушна ама само за 2 минути и пак скочи да не изтърве нещо.На връщане се умори и стана топло,защото черното дупе го напече слънцето та търсеше да се покатери в мен на сянка.

# 635
  • Bарна, морето, сините вълни
Ох, последните страници ме натъжиха. Радвам се наистина много, че Кая е имала щастието да се открият с Хибискус. Такива хора като предишните ѝ стопани не заслужават никакви животни. Все едно да си подариш детето, за мен е същото. Ужасно безсърдечно е, в много малко ситуации бих оправдала подобна постъпка. Понякога се случват нещастни случаи и инциденти на стопанина, виждала съм такива публикации, тогава когато няма какво друго да се направи, колкото и тъжно да е за животинчето, по-добре е да отиде в друг дом, където да се полагат грижи за него. Ама на някой си му омръзнало и давай да се отървем...нямам думи.

Малко офтопик, но свързано с безграничната любов на кучетата към нас:
Скрит текст:
Живеем на 2-ри етаж, слизаме с триколката на Монито по стълбите и днес така, бутам я надолу, повода на Ерко в другата ръка. И знам, че грешката е моя, че не качвам Монито като сваля количката, а още отгоре... Изведнъж дръжката се изтръгна и количката полетя надолу, заби се и Монка падна право върху главата си. Ох, не мога да опиша как ми спря сърцето за част от секундата, започнах да плача, веднага я разкопчах и гушнах. А Миличкия Ерко беше толкова притеснен, не спря да се бута отгоре ни, въобще не знаеше какво се случва. Качих е се вкъщи, той стои със синджира и не помръдва, много се стресира и той. Слава Богу, нейното ангелче отново я пазеше и само има голяма синя цицина, не искам да помислям дори колко по-страшно можеше да бъде.
И всяка вечер, не препуска за лека нощ да целуне мен, ММ и задължително вика бау-бау, целуват се и тогава заспива. Обичам да гледам безграничната им любов.

А при приятелката ми маникюристка има една малка помощница.

Тази душица е на 3 месеца, толкова мило и любвеобилно създание. Heart
Приятелката ми видяла обява: търся си дом. И отишла чак в Монтана, за да ѝ кажат, че продават дългокосместо чихуахуа за 250лв. а то май си е порода любов, както и да е, влюбила се е и си го е платила.
Не знам дали някога ще спрат да правят бизнес на гърба на беззащитни животинки...

# 636
Деспи радвам се, че леко сте се разминали. 🤗 А кучаците всичко усещат и се гушкат и успокояват човеците.
khaleesi аз преди седмица бяй в Козлодуй с Макс и Вива и обикаляхме парка, дето е кораба Радецки. Ако знаех, че си от там можеше дазапознаем кучаците 😁 Другия месец пак ще имам ходене там. 🤪
Хибискус писали са ти девойкитв преди мен, ама за Кая ще е много трудна една такава среща. А и за теб също. Никаква полза няма да извлечете и най-добрия вариант е да не си я причинявате. Иначе правихте ли някакви изследвания на Кая?

За пускането.. Ние в града нямам ни градинка, ни място за кучета 😁 Макс го пускам само извън града и то гледам да няма други пришълци с кучета. В града, откакто навъши 1 годинка и стана заядлив и избирателен, не го пускам. Може нощем като ме събуди, че е на зор работата, ама говорим за 2-3-4 часа. Но иначе не. Вивата извън града е ясно. В града я пускам понякога в парка или до стадиона ни, ама тя е безобидна. В това куче няма грам агресия към себеподобни. Е, гони котки, ама с лакомства я учим, че не трябва да ги закачаме, а тя е лакома и бързо схваща. 😁

Много сте изписали, много сладки муцунки сте показали, няма да успея да ви спомена всички, ама да знаете си ви следя и радвам на маймунките. На Тъжните очи мога да пратя много прегръдки и знайте, че ств направили всичко, което е зависело от вас и ви е било по силите за доброто на вашата животинка.

# 637
  • sf
Поздрави от Нейо

# 638
  • София
Момичета... чета ви редовно и с всяка преживявам радостите и тревогите (последните вай-вече). Слушайте сърцата си! Да знаете, ама вие си знаете, че който има куче (или кучета) у дома си, значи е познал безграничната любов!
Няма друга такава... ей на, ако не беше се появил нашия четириног другар, и децата нямаше да дойдат. Нашите осиновени дечица... и къщата е пълна! С любов! Обичаме ви и сме с вас, приятели!

# 639
Сиви, счупи ни се колата и беше в сервиз уикенда та не стигнахме до Враца, но Кая похапва прилично и май вече виждам резултати??!! Ще зачакам малко, май храната не е нейната, сменявам с друга гранула и продължавам с патешкото, ако няма ефект ще я водя.

Няма договор, уж щеше да има, ама.. като много неща и това не са свършили. Чип аз и поставих, да, само в общината не съм я регистрирала.

Тепърва започва да се отпуска, онзи ден им пращах клип, че седи до мен и ме тормози да я чеша, а те възкликнаха “о, щом дава д а я галиш значи е сериозно”.. това куче-лепка е страняло от хора? Да бе, по-скоро е седяла сама на двора..не искам да ви развалям още настроението. Не са хора това, яд ме е много и на тях и на всички от тяхната порода.
И ви благодаря, защото винаги знам, че мога да се оплача и да ме разберете. То в случая мнение/съвет не ми трябва, ама ми действате като прегръдка, честно..

# 640
  • Пловдив
Хибискус, малко късно и аз да се изкажа. Не бих продължила контакт с тези хора. Сега е пандемична обстановка - ако не можеш да си директна, просто кажи, че в момента избягваш контакти, заради короната. Боли те гърлото...
Скрит текст:
Аз наистина от миналата година почти с никого не се срещам, защото пазя родителите и баба си.
А за тях няма да се изказвам, че много лоши неща върлуват в мен като видях поста им. TriumphRageRageRage

Шошото продължава с пробиотика, хапва стабилно и понеже няма много движение - позагалди кокаляците. Аз съм доволна от Wolf of Wilderness-а. Ака повечко, но аз със сигурност го прехранвам. За 20 кг пише 240 гр, аз давам 260, а той е 17.
Яде и по някое ухо допълнително, малко друг джънк (човешки и кучешки).

Как се радвам, че яде! Blush

# 641
  • Варна
Билянче, тази любов я има само с Бизу, с Каду не става, живеят в мир, докато едната не навлезе в пространството на другата. 😄😄

Хиби, вчера споделих на МП, той понеже е по-отдавна кучкар и му се доверявам каза, че не трябва да се притеснянаш за кг, защото женските са малко по-слабички и грациозни от мъжките представители на тази порода и да не срещаш Кая със тези примати, защото има голяма вероятност да я разтроиш. Не си натрапвам мнението, просто споделям още едно такова.

Деспи, бил е малкия дявол, а Еро е най-прекрасен другар. ❤

Иланг, радвам се за Шошито 😘

Донси, много е сладък тоз пръдльо 🤗

Всъщност всички кучета са прекрасни. ❤

И да ми завидите, всеки ден мачкам гъзетата на едно френчи, едно дакелоподобно, един стаф, едно мини космато джакче и три померана, това са част от редовните ми клиенти, те си знаят, че като дойдат при мен ще има мачкане и наградки, когато ме няма събота и неделя си ме търсили животинките. Много любов получавам и съм адски благодарна за това. Хубав ден.

# 642
Хибискус,ясно е, че  ще спестиш на Кая срещата,ама и аз да си кажа.В никакъв случай не се срещайте  с тези хора.Кая е щастливка!!!
    Как е каскадьорката Мони днес?
Аз нямам скорошни снимки на Айра, а на Киара са едни и същи.Тя все си лежи,одъртява ми момичето вече.Само ни следи къде сме по двора,ако сме навън , и идва и ляга до крака ми.Или някъде на слънце.Ако е студено,лежи пред вратата на стъпката.Опитвахме се да сложим един олекотен юрган в къщата й,и други меки и топли неща,хваща със зъби и изнася навън.Изобщо не ги търпи.Но тя рядко спи там де.Забелязвам,че напоследък спи под един навес зад къщата,върху стар диван.

# 643
  • Bарна, морето, сините вълни
Благодаря ви, момичета.
Меси каскадьорката, само е с насинено оче, иначе е добре.

А батко чака да види какви ще ги сътвори малката дружка, че да си куса. Grinning

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 12:03 от DespicableMe

# 644
  • о`майна лунна нощ е
Голяма партия са двамата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт