Любители на кучета - 113

• 30 499
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Сетих се за Лабрекс, как си?
Исках да те поздравя със снимка на моите келеши, но не ми дава да кача 🧐
Бебета са взели, май от сърбия, “немотия”,а?
Мен и Лабрекс и Трапезица ми липсват, на Кивито и на Линк много ми се ще да видя някоя фотка, ама не се разписват вече..

Тук съм аз, момичета, тук, ама като в нелегалност, само чета, като балсам ми е темичката, хич не ви изпускам. Понякога ми се ще да напиша, ама.......като за тоя последния, дето подарява, пък взема нови, но то и без мен ясно. Народ всякакъв, ама глупендерите изтребване нямат. Аз не мога да си прежаля душицата една година вече, той пък седем години живял с такава и я подарява. Като омръзнала му играчка, че и нови си взел. Не знам, няма оправия засега поне.
Та си пълня очите, сърцето и душата на аванта със сладки муцунки на дву- и четириноги. А Tintina с глас ме разсмя, погледът ми е много познат и на мен. Но съм сигурна, че не е четирикраката душица, абсурд, Tintina просто е забравила какво е правила! Simple Smile
Деспи, цунки на Мони и да я държиш здраво! И на всички четириноги приятелчета от мен!

# 661
  • Варна
Радвам се, че си добре и си тук, Лабрекс. ❤

# 662
  • София
Нямах много време за четене през последната седмица, но имам въпроси, на които знам, че тук ще намеря отговор Simple Smile
1. Роузи си стъпва в паничката с вода непрекъснато, все едно играе с локва... тя не знае още що е локва де - но разплисква всичко и остава без вода (извън, че може да раздуе ламината), а я оставям понякога 6-7 часа сама. Смених купичката, смених мястото, все така. Не знам на какво се дължи.
Да не би да си вижда отражението в купичката? Вариант е да сипеш вода в нещо по-голямо като съд така че да не може да я разлива,нали е бебе все пак.

# 663
  • о`майна лунна нощ е
Швепса имаше период като бебе, в който най-демонтративно си тупваше купата с вода на ръба й и я изливаше цялата. Че и ме лаеше насреща. Естествено получаваше караница, а в един момент почнах да подсушавам разлятото и я вдигах на високо празна. Усети, че в жегата тая работа не е много ОК за него да стои на празна ясла жаден. Мина сравнително бързо този период и вече сме в другата фаза - когато купата с вода се окаже пресъхнала, пак я тупка с лапа, но да вдигне шум и да ни покаже, че няма вода, да сипем. Много ми е сладък в тези моменти. Знае как да ни извика.

# 664
  • Bарна, морето, сините вълни
Хахаха, Еро също тупва с лапа купата, когато е празна, а вечер като запалим печката я изпразва много бързо.
Има нещо, което ме влудява. Като пие вода, веднага тръгва и от джуките му тече навсякъде вода, трябва да го дебна с парцала, няколко пъти много сериозно се хлъзнах. Сякаш нарочно го прави, цели локви остава след себе си. Най-любимо му е да се налочи с вода точно като съм почистила навсякъде и той намокря в радиус от няколко метра около себе си.

# 665
Хахаха, Еро също тупва с лапа купата, когато е празна, а вечер като запалим печката я изпразва много бързо.
Има нещо, което ме влудява. Като пие вода, веднага тръгва и от джуките му тече навсякъде вода, трябва да го дебна с парцала, няколко пъти много сериозно се хлъзнах. Сякаш нарочно го прави, цели локви остава след себе си. Най-любимо му е да се налочи с вода точно като съм почистила навсякъде и той намокря в радиус от няколко метра около себе си.
Охх, Деспии, толкова ми е познато това Joy и аз съм направо с парцала вързан на Д-то Joy Сутринта прочетох за Монката,не ми се мисли какво си прежявала,важното е,че сладуранка е добре. Прегръщаме ви силноо,дано бързо и минава синината!
Ии да ви се оплача и аз от псевдо стопани.. Излизам днес с малката и Арес,нея я бях сложила в раницата,че много духаа тук. Разхождаме си се най-спокойно и по едно време срещу нас търчи един настървен питбул..казвам ви косата ми настръхна. Моя веднага се наежи да се защитава,крещя аз и се оглеждам и какво да видя-един дебел чичо(без извинение) едвам едвам върви към нас и го подвиква Хекторее върни се,не плаши хората. Настигна ни това куче,и като взеха да се въртят в кръг,ръмжане,Арес се залепил за краката на малката да я пази и аз се въртя като луда,тя се разписка,защото усети явно че и аз съм напрегната. Моля му се на този въпросния да се разбърза,а той вика споко бе няма да ви нападне. Естествено се изправиха и се хванаха с предните лапи..не знам с какви сили успях да ги изтръгна и да си издърпам Арес,и чак тогава се довляка този “господин”. Развиках се аз,защото треперех от страх и от нерви,а той с цялата си наглост ми казва: Не ми крещи пикло,не виждаш ли,че съм го пуснал,аз ли съм те карал да излизаш с куче и дете,че и да минаваш от тук...Мале казвам ви още треперя от яд,но си тръгнах не можах да му отговоря..Арес ръмжеше и се дърпаше,малката ми пищеше в раницата..пълен кошмар. Но съм се зарекла,че видя ли го ще го покажа на мъжа ми,да му каже кой е пикла и какво съм търсела да минавам през парка аз RageRage Направо не знам какви са тези хора и как имат кучета..

# 666
  • София
Ауууу,настръхнах ,радвам се ,че се е разминало без поражения всичко,само с уплаха. Един съвет,в такива критични ситуации,ако видиш че става съвсем неконтролируемо може да пуснеш твоето куче от повода,поне вас да не повлича в борбата. На такива нахални стопани боя им е малко,че и обиди и акъл ще дава кой откъде да минава,щото той не знае как да си контролира кучето.
Положението с пиенето на вода е абсолютно същото,хем поилката стои в банята и като се налочат ходят и правят рекички след тях,особено Фея,като задържи вода в тия големи джуки. Grinning

# 667
  • София
Само не пропускай наистина да го покажеш на мъжа ти! Прост, че и нагъл! Това пък даже от детето да не му стане неудобно... Нямам обяснение как са живи някои хора, честно. С такива интелектуални липси, как успяват да пресекат улицата...

# 668
  • Bарна, морето, сините вълни
Ненормален изрод! Rage Абе, какво са тия човекоподобни, бе?! Направо не мога да повярвам, че съществуват такива психари...не, че и аз не съм се сблъсквала с представители на простащината.
Виждала ли си го друг път? Плаче си за жалба тоя тъпан. Ами, не дай Боже, ако беше станало по-зле? Миличкия Арес искал е да ви пази с малката, кой зна ви на него какво му е било. Съжалявам, че така сте се уплашили, дано повече не ви се случва. Сигурна съм, че мъжът ти много ще се ядоса, но да не влиза в беля с дебелокожия тип, такива са готови на всичко.

# 669
  • Sofia
Martina, направо го опиши на мъжа си или излезте заедно да го познаеш този .... направо нямам думи или поне не са за тук!
Какви са тези хора, грам мозък нямат в главите си!

Деспи, те такива подвиват опашки като видят мъж, гадове недни!

# 670
Слънчогледка,за секунда ми мина през главата да го пусна от повода,но мисълта какво може да се случи с момчето ми и веднага го изключих като вариант..Само се радвам,че сме добре всички и неговото куче,че то милото не е виновно,че е с този изрод. Мъжа ми откачи,още вилнее и псува вкъщи,иска да го търсим тези дни.. Не знам какво е правилно да направя Disappointed

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 18:59 от Mama Martina

# 671
Като стана въпрос за водата.. Тайра беше същата. Както пие и тръгва, пътеки от банята по коридора и в целия хол.. Направо ми ставаше лошо 🙈🤦‍♀️
Но от както е на готвено няяма такова нещо.. Вече почти не пие вода. Всичко си го набавя от яденето. Което е голяма радост за мен 😁😎
А Монката да е жива и здрава, голяяяма да расте!!
Аз едно време колко съм падала и на глава, и по колене, и по задник 🤭 (той ся затова е като на Ники Минаж, да ми е меко 😄).. Абе с една дума хубав човек ще стане от нея! 😁
И да ви кажа, кученцето го няма, явно някой го е прибрал.. Дано да се грижат за него както подобава.. Моля се да е добре, че снощи както беше толкова студено и валеше, много го мислих.. Ама Тайра е звяр, тя не ми дава дори навън да се радвам на другите кучета.. Иначе другите собственици е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се радват на нея 🤷‍♀️😳.. Ся ще дебна да го видя някъде..

# 672
Не задълбавайте в конфликта, Мама Мартина. Макар, че си заслужава тоя тЪпУнгер. Тоя е от онези "смелчаги", които знаят да подвикват на жени. Много грозно..
Поставих се на твое място, как съм с детенце и куче.
Важното е, че сте добре!!

# 673
И аз мисля,че трябва да оставя така нещата,знам че не е редно,защото утре може да се случи с някой друг,в квартала имаме и доста дечица,които си разхождат малки кученца. Но си мисля,че ще стане по-зле. Знам ли го какво може да му хрумне да ми направи като ме види пак сама..

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 09:47 от Mama Martina

# 674
Помагайте, дами! Тази вечер намерих зад блока ни бездомно куче, невероятно слабо, просто едва крета с треперещи крака. Пребивано е, с рани от двете страни на тазовите кости. С остатък от широк ремък на врата. И...
    с почти напълно отрязана опашка
В къщи е сега, изкъпано с котешки шампоан на нашата маца, завито на топло. Обаче... изяде един кучешки пастет, беше предназначен за подарък за един джак, та това имах под ръка. Пи вода. Дайте съвет с какво да го захраня, за да не стане беля. Утре ще търсим вет, то е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт