Любители на кучета - 113

• 30 529
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
DespicableMeИзтръпнах, като те прочетох ... Не, че и на нас не са се случвали такива неща; сърцето ти отива в петите. ...Да нагушкаш малката девойчица и батко й от нас.
ХибискусBlue Heart
Хубавеца Шошо Bowtie е отличник по възстановяване, бравос! Simple Smile

# 646
  • Пловдив
DespicableMe, каскадьорката бойна дама израства и с такъв бодигард ще става голяма бандитка тя. Много да е здрава, да няма такива екшъни повече. Heart

Ей ви един зеленоок Шошо, все такива му излизат очите със светкавицата

# 647
  • София
Деспи, няма страшно - и аз съм с пукана поне 3 пъти глава, ей на (почти) нищо ми няма Grinning Корава мадама ще да е Монката Heart

estella, какво работиш? търсиш ли си колежки? Grinning

# 648
Иланг, нали е принС  Саскето,трябва да му има нещо уникаТно!То при него май не е само едно,ама айде.
    Прибрах се за малко у нас,чувам Айра яко лае на втория етаж.Питам щерката кво става?- ами седи на дивана в кухнята,гледа двора и ,понеже имам дръвчета там,духа силно и те се клатят,принСесата им се дразни.Сутринта ,докато били по нужда, така се карала с магнолията ми.

# 649
  • София
Аз ще се постарая да запомня случката на Хибискус, и ще обменя две приказки с балканския хитрец, ние нали сме с мителшнауцер, ходим на сбирки на клуба, ще следя за собственик с две бебета ризени, два ризена женски в момента има само една актриса, не и помня името /тя и ги развъжда/. Откакто Карамазов си взе ризен сякаш крак повлече, преди три-четири години ризените в София бяха доволно малко.
Скрит текст:
Снощи разправям на мъжа ми за балканския субект на Кая, и той вика аа значи скоро ще има ризен за осиновяване.

Ризените като подръжка и храна не са никак евтини кучета, ако е куче с родословие и цената не е ниска за придобиване, та ми е мега странно това решение да си вземеш не едно ами две такива кучета и междувременно да имаш финансови затруднения.

Редактирам се, че аз си го познавам ама другите - Дупето е на юг главата на север Smile

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:03 от Casyopea B

# 650
  • Бургас
Кой е дъвкал одеалото? Аз??? Не си спомням. Сигурна ли си, че не си била ти?

# 651
Касиопея,сложи една червена кордела,ако е момиче,че не виждам къде е глава,къде дупе!Шегувам се,да не се обидиш.Сладка черна космата топчица!

# 652
  • Варна
Тони, заповядай ❤
Ей, колкото повече чета за тоя, толкова повече ме избива на агресия.

# 653
  • sofia
Аз също не мога да го проумея този...Оставяш това прекрасно, нежно куче, с което си живял 7 години, поради невъзможност да го гледаш и взимаш Два ризеншнауцера?!?! Та това са големи, силни кучета, изискващи много време, обучение и ресурси. Луда работа.

# 654
  • под тепетата
Tintina, да започвам ли втората част?😁Тоз поглед ми е много познат!
Estella, късно е за превъзпитание 😣
Монката ще се записва ли за Мастършеф?
Видях едно рошаво кожухче и се помъчих да разгадая къде е юг, къде север 😅
Тъжниочи, почти всички тук сме преминали през загуби. Имаш прегръдки!

# 655
  • Варна
Сетих се за Лабрекс, как си?
Исках да те поздравя със снимка на моите келеши, но не ми дава да кача 🧐

# 656
  • София/Севлиево
В нашият квартал (Изток,София) има една дама с два женски ризеншнауцера.Те са приятелки на моя щурчо.Голямата е на 8 години,а малката колкото Рексуни...

# 657
Бебета са взели, май от сърбия, “немотия”,а?
Мен и Лабрекс и Трапезица ми липсват, на Кивито и на Линк много ми се ще да видя някоя фотка, ама не се разписват вече..

# 658
  • София
Нямах много време за четене през последната седмица, но имам въпроси, на които знам, че тук ще намеря отговор Simple Smile
1. Роузи си стъпва в паничката с вода непрекъснато, все едно играе с локва... тя не знае още що е локва де - но разплисква всичко и остава без вода (извън, че може да раздуе ламината), а я оставям понякога 6-7 часа сама. Смених купичката, смених мястото, все така. Не знам на какво се дължи.
2. Някой има ли застраховка на куче и ако може да ми препоръчате какво къде и как?!
Благодарим!
P.S. още седмица до излизане 🥳

# 659
  • о`майна лунна нощ е
На няколко пъти проучвах въпроса със застраховките и така и не се реших. Останало ми е в главата застрахователна премия между 100 и 200 лева, срещу която обаче почти нищо насреща като обезщетение - стигаше до към 2000 лева максимум, ако стане нещо или се наложи по-скъпо лечение. Реших, че няма смисъл и се отказах. На фона на това, че при тези застраховки първо трябва да си платиш разходите и после евентуално да ти ги обезщетят, съвсем ми спихнаха ентусиазма да затварям тези пари. По отношение на "евтините кучета" излиза скъпо, по отношение на "скъпите кучета" обезщетяването е смешно. Тази година не съм се интересувала изобщо.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 16:45 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт