Любители на кучета - 113

• 30 669
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Този на Недялка е хубав, но плитък. Поне 30 см. се търсят. Ще поробителя дом.потреби и железарии, или ще поръчам кучешкият.

# 181
  • Sofia
Момичета, дайте съвет!
Чоки си чеше от вчера упорито едното ухо и днес забелязах, че му е като продрано, като лек обрив, зачервено. В участъка точно пред ушната мида.
С какво да го намажа? Имам спрей немибацин, дали е подходящо?

# 182
  • sofia
При всяко кожно ни препоръчват тридерм.

# 183
Добре дошъл, Бари! И аз от скоро виждам едно коли на поляната сутрин. Не бях виждала с години, а преди покрай Ласи се бяха появили доста. Имам чувството, че не е куче, а аристократ. Има уникална осанка и стъпва все едно е на конкурс.
Лори си е намерила играчка близнак Grinning Много готина играчка!
Аз днес ще добавя малко телешко в ориза на Хари, че то само на ориз живее ли се. Ще сложа малко, само за вкус, а утре повече. Купих и свинско и ще замразя порции. Не ми се искаше да стигам до готвено, но много ме съмнява, че гранулите са виновни за стомашните проблеми.

# 184
Аз на Тайра готвя или само сварено месо със зеленчуци, или добавям ориз, кус-кус,макарони. Месо-пилешко, свинско, телешко, риба понякога. Дреболий също-воденички, сърца, пилешки и свински дроб, но по-рядко и по-малко. Знам, че трябва да е около 300 грама седмично(дроб). Риба имам замразена сьомга, сварена и обезкостена от предишната ми месторабота 😁. Зеленчуци ползвам микс от тия замразените-бланширани. Броколи, карфиол, морков, грах, царевица. Цяла седмица вече и готвя, защото гранулите свършиха, и се чудя въобще дали да поръчвам. Тя без това не ги яде.Тая седмица, където кара на готвено-акото и е колкото на коте 😀..Стомаха и си е добре, няма оплаквания. Така, че май ще съм готвач! 😳

# 185
  • Sofia
Благодаря, Кришка! От ветеринарна аптека ли?

Мери, как и определяш грамажа за деня от готвеното?

# 186
  • sofia

От човешка.

# 187

От човешка.
Ами според килограмите. Тя е около 36 кг, храната трябва да е около 3.6% от теглото. Демек трябва да яде 1.269 кг на ден. Аз ги закръглям на 1.1-1.2кг. Ако давам само месо със зеленчуци и слагам 2 пъти по 560-600гр. Ако има ориз или друго въглехидратно слагам по-малко. Между 500-560гр на хранене.

# 188
Момичета, обожавам кученцата! Толкова са милички! Добре дошлоэи новото кученце - Бари! Най-милите и добрички животинки! Гуш от мен за всички тук! 💟

# 189
Само още 30 харесвания за първо място-млад иноватор 2021😬
https://www.instagram.com/p/CKpAnc4D8LX/?igshid=1toerxaqdh2nq

# 190
  • София
Здравейте, morana и Бари - прекрасна среща на душите ви! И много пълноценни, щастливи мигове заедно (и задълго) Simple Smile Колитата наистина са специални кучета, като дете за кратко живях с една мраморна Хойти и още се сещам за нея! Само му дайте много любов и му бъдете верни на Бари Heart
Иначе, ние храним нашата дребосъчка Буба с гранули без зърнени култури. Добре си й е с тях и лично аз не смятам, че гранулите са кофти храна - все пак са мислени според потребностите на кучетата (стига да не са някои боклуци). Нямаме абсолютно никакви оплаквания, откакто е на висок клас гранули. Единствено не знам дали не е различно при големите кучета, но пък човекът, който ни препоръча нашите гранули, гледа доста активен маламут и го храни с такива.

Иланг, на ехограф би трябвало да се види има ли нещо из чревния тракт на Саскето. Знам, че все го повтарям това с ехографа, ама е много полезна техника, заклевам се. Напълно съгласна с mtz, не го насилвайте да папа! Колко дни минаха откак изяде кренвиршите?

# 191
Благодаря на всички за милите думи! И аз се радвам, че съм сред вас. За храненето - Бари яде гранули на Purina. Добре се чувства за сега. Пробвах веднъж да му направя нещо сготвено, но само го подушии най-грациозно подмина купичката. Вече го извеждам не за дълго... малко, обаче ме притеснява, че всички супер много му се радват и искат да го галят и мачкат... аз не давам.. знам, че може да звучи смешно, но просто ме е страх. В сряда ще му слагаме 3та ваксина. Снимка от днес:

# 192
  • Пловдив
Ох, да ми падне и на мен Бари-ту ще трябва с полиция да ме пъдите. HeartStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses Много хора са доволни от Пурина Про План.

Аз днес направих поръчка в зооплюс на пробни опаковки Пуризон. Имат 20% на ексклузивните им марки.
От 3 дни е Шошото така, но първия ден ака много - първо твърдо, после "вода". Не мисля, че има нещочуждо в тумбака, просто е раздразнен. Живна тази вечер, взе да си играе с играчите. Не яде особено, но мисля, че не хареса гастроенетестиналната манджа. Иска си неговата.

# 193
И Бари беше така.. давахме му от прибиотика на бебето. Ветеринарят ни посъветва така заради раздразнения му стомах. Иначе пробвахме и друга храна..opti meal - мъжът ми харесал представянето и, ами не му се отрази добре на нищо, даже обратното. Никакви мнения не открих за нея .. отиде в коша за боклук..

# 194
  • Sofia

От човешка.
Ами според килограмите. Тя е около 36 кг, храната трябва да е около 3.6% от теглото. Демек трябва да яде 1.269 кг на ден. Аз ги закръглям на 1.1-1.2кг. Ако давам само месо със зеленчуци и слагам 2 пъти по 560-600гр. Ако има ориз или друго въглехидратно слагам по-малко. Между 500-560гр на хранене.

Ясно, също като при готовите консерви май е съотношението тегло:дневна дажба

Общи условия

Активация на акаунт