Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 056
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Sisly, благодаря ☺️ на мен са ми едни от любимите парфюми, даже понякога се чудя защо изобщо си купувам други 😁

# 376

В чантата ми има Baiser Volé и то 100ml. Опознаваме се от началото на декември. Притеснявам се, че е възможно да го подновявам по-често от необходимото. Какви са впечатленията ви за трайността на Baiser Volé? Не го усещам 2 часа след впръскване.

# 377
Перфектни снимки с разкошни парфюми .Със здраве да си ги ползваш!

# 378
Мдаа,Ковачева,съмнявам се и аз,че шлейфа няма да ми е достатъчен точно и плътността в Тиерито.Но пък една златна фея ми предложи едни безценни 5мл. за да го понося и преценя,което си е жест на точното място и в точния момент.Остава някой да предложи добро мнение или мостра поне от Лаудано неро...А този Maison Margiela Jazz Club дали има това,което търся?
Ковачева,знаеш ли го ?Аз си мислех за By the Fireplice...пък то друго зайче изскочи от храстите...
Winter fairy, не знам какво точно търсиш, не съм и Ковачева, но понеже точно опаковам MM Jazz Club, за да го изпратя на новия му притежател, ще си позволя да изкажа мнение.
За мен това е мъжки, евтин одеколон за след бръснене.
Началото му е подобно на SJP Stash, което е супер, защото аз го харесвам, но после се превръща в Intimately Bekham, или някой Axe дезодорант.
Не си обяснявам хайпа около него и фактът, че го продадох веднага след първата проба, без да му дам втори шанс, говори много, но пък гледам, че има много фенове. Дано и някой друг се включи.

Аз търся мнение за Molinard Tubereuse Vertigineuse, някой дали може да каже нещо хубаво, лошо?
Molinard Tubereuse Vertigineuse беше за малко при мен, разделих се с него, защото много ми напомня на Elie Saab La Collection Essence No. 9 Tubereuse, който вече имах и Молинар всъщност ми се оказа излишен

# 379
И за мен много си приличат.

# 380

Аз търся мнение за Molinard Tubereuse Vertigineuse, някой дали може да каже нещо хубаво, лошо?
Molinard Tubereuse Vertigineuse беше за малко при мен, разделих се с него, защото много ми напомня на Elie Saab La Collection Essence No. 9 Tubereuse, който вече имах и Молинар всъщност ми се оказа излишен
Ее, супер, много благодаря! 🥰
Да не я мисля хич тогава. Имам Туберозата на Ели Сааб и я обожавам (даже сега се напръсках, за да си я припомня), но определено не ми трябва второ шише... засега.

# 381
Без парфюм не тръгвам на никъде.В чантата нося винаги по 2,3 😁 ...
И аз:) Имам много красиви малки шишета под формата на чевило и обикновено ги пълня с отливки(по-лесно ми е).

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 17:31 от Ре

# 382

В чантата ми има Baiser Volé и то 100ml. Опознаваме се от началото на декември. Притеснявам се, че е възможно да го подновявам по-често от необходимото. Какви са впечатленията ви за трайността на Baiser Volé? Не го усещам 2 часа след впръскване.
Майка ми (56г.) го носи много и на нея е супер траен, аэ лично винаги го надушвам като е с него. На моята кожа също е траен, усещам го 5-6 часа. Да подчертая, че аэ парфюмите, които не харесвам особено като аромат доста силно ги усещам, все едно обонянието ми ги търси направо и се иэостря эа тях. Обратно любимите ми аромати така се слепват эа мен, че спирам да ги усещам и прекалявам с пръскането понякога. :Д

Не энам эащо Воле-то ме драэни, има една нотка, която ми е остра и отблъскваща в него, като в същото време ме очарова колко е елегантен и дистанциран, цветен.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 19:24 от snowwhite12

# 383
  • София
Целувката е ефирен, но и леко душлив, лек, но сравнително траен. Ходещ оксиморон е. В студено се развива много красиво кристално някак. Simple Smile

# 384
  • виртуално
В нотино се е появил Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord, някой дали го е пробвал вече?

# 385
  • при морето
tuali,Аризона,много благодаря за включването,важно ми беше!:bouquetf:

Относно носенето на парфюм в чантата-винаги имам отливки,поне 10-тина.Откакто веднъж имах неблагоразумието да тръгна на екскурзия без парфюм,с намерението да си купя от безмитна зона и тя се оказа ...празна откъм парфюми,имам горчив урок.Всякакъв алкохол и цигари и нито един парфюм.Направо ми идваше да се разрева с глас.В чантата случайно беше останало забравено едно любимо Gucci eau de parfum,кафявото ,с някакви си 3-4мл. в него,то спаси донякъде положението да не изпадна в депресия.Още щом се настанихме в хотела намерих първата прилична парфюмерия и си купих ,помня,че взех Alien,тъкмо се беше появил на пазара,топъл-топъл и два пъти по-скъп от нормалното в БГ.Все пак цените бяха като за курорт,аз и не се замислих,нямах избор.Смешното беше,че бях купила Извънземното дни преди да тръгна,но си го оставих у дома.И така карах цялата екскурзия с него.Оттогава ме втриса като го чуя само.И също оттогава винаги като тръгна нанякъде първо парфюми слагам.Един път бях забравила гребен.Сериозно.Но парфюми имах,както и гримове.

# 386

гушнала съм Gianfranco Ferré Gieffeffe Bianco Assoluto и Mercedes-Benz Club Black и съм много, много доволна!
фере-то е чист, свеж, приятен, нежно-плодов аромат със сапунена нотка и прекрасна бутилка
мерцедес-ът е ванилово-амбров, лимоново-сладкишест унисекс

Скрит текст:
белият и черният на лоша жълта светлина

# 387
Да подчертая, че аэ парфюмите, които не харесвам особено като аромат доста силно ги усещам, все едно обонянието ми ги търси направо и се иэостря эа тях. Обратно любимите ми аромати така се слепват эа мен, че спирам да ги усещам и прекалявам с пръскането понякога.

И при мен понякога така се получава.

SOTD: Bvlgari Zahira

# 388
Рядко нося парфюми в чантата, но имам по някое виалче обикновено, за всеки случай. На работа имам един парфюм, и той за извънредни ситуации. Като тръгвам нанякъде обаче дори и с едно преспиване, задължително вземам поне два парфюма и няколко виалчета.

Gardenia pétale VC&A ( коментираше се скоро) при мен си е нормално траен- около 6 часа. Аз го харесвам и ми е един от любимите от ексклузивната серия. Но аз харесвам бели цветя в парфюми.

Да ви споделя, отворих Portrayal в крайна сметка. Не ми се стори толкова страшен. Аз усещам леко индолов жасмин в първите минути само. Действа ми “ наркотично” и на мен, както каза macadamia. Искаше ми се да усещам повече тютюн обаче. Уикенда ще се опръскам сериозно с него, тогава ще имам по-пълни впечатления.

# 389
Малко офф , обаче къде се губи sunatraction ?

Общи условия

Активация на акаунт