Парфюмни размисли и страсти - 256

• 52 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Искам на свой ред да помоля за препоръка за парфюм с тютюн, много ми харесва началото на Perfect Tobacco Dupont, но после става прекалено сладък, Том Форд Табако Ванил също ми е твърде сладък, ама не искам и откровено мъжки и ако може да е под цената на пералня. 😁
Al Haramain Amber Oud Tobacco Edition
Вариация на TF Tabacco Vanille, но този парфюм е много по-добре скроен и с доста по-добро звучание (извини ме чичо Форд!). Намалили са звука на сладката ванилия, по-ярки са подправките (карамфила и канелата), изсушените плодове и разбира се вишневия тютюн.
Шлейф и трайност отлични.
Виждам го често в notino и elinor.

# 646
За любителите на туберозата бих предложила Amouage Honour- хладна и елегантна тубероза в компанията на искрящи бели цветя. Не е твърде чист, като току-що изпрано пране а завладяващ и присъствен. Blue Heart
Ако туберозата в Гучи Блум ви се е видяла мазна и напориста, то тази ще ви хареса.

Някой по-горе писа за спряното едт на Кели Калеш- намира се все още, аз трескаво се опитвам да се запася с една стотичка.

# 647
И тук не можем да не споменем вечният великият Carnal Flower Frederic Malle. Шапки долу!

# 648
Аз съм голям фен на Mystery Tobacco Carolina Herrera. Това е парфюмът, който предпочитам пред всички мъжки, със страхотен тютюн. Мъжът ми го използва, по принцип е унисекс, но аЗ никога не съм го слагала. Просто на мен няма да ми отива, сигурна съм! Но върху мъжа ми е страхотен. Един такъв рязък, мъжкарски парфюм, но интелигентен.
 Обаче е колкото една по-евтина пералня.

# 649
Момичета, искам парфюм, който да мирише ка тиаре , обожавам аромата му.
Оснавната нотка да бъде, не просто част от състава. Мнения за Тиаре Интенс на Монтал ?

# 650
Да, той мирише на тиаре и на плажно масло.

# 651
Днес се пробвах да дам още един шанс  на Girl of now, обаче имам чувството,че ще се задуша от този парфюм. Знаете ли някакви хитрини как да премахна аромата бързо от шията в офисни условия,преди да се задуша окончателно Cold Sweat

# 652
Кои са ви любимите кокосови парфюми?

# 653
  • Велико Търново
Снощи/явно е била вечер на парфюманите Wink/ се любувах на скромната си колекция докато се чудя какво още да попълня там, и....установих, че от "класиките" нямам Жадор - никакъв. Нямам и спомен да съм тествала, а ако съм - е било твърде отдавна. Поразгледах из сайтовете и установих, че има не малко разновидности - посъветвайте ме към кой да се насоча, без да е твърде белоцветен Kissing Face

# 654
елиа, Ако можеш, иэмий мястото със сапун-течен, твърд, какъвто дойде. Эа друго не се сещам.

# 655
Знаете ли някакви хитрини как да премахна аромата бързо от шията в офисни условия,преди да се задуша окончателно Cold Sweat
Мокри кърпички

# 656
Снощи/явно е била вечер на парфюманите Wink/ се любувах на скромната си колекция докато се чудя какво още да попълня там, и....установих, че от "класиките" нямам Жадор - никакъв. Нямам и спомен да съм тествала, а ако съм - е било твърде отдавна. Поразгледах из сайтовете и установих, че има не малко разновидности - посъветвайте ме към кой да се насоча, без да е твърде белоцветен Kissing Face
Е не, всички са си доста белоцветни, то това им е основата. Пробвай, хубави парфюми са, но наистина има доста видове и виж кой ще ти пасне най-добре на кожата и на сетивата. Аз харесвам ЕДП, две лимитки и новия, той е разкош. Това е вечен парфюм, който обаче е капризен и влюбиш ли се е завинаги, но не го харесаш също. Смятам, че много ще ти отива, но трябват хубави проби.

# 657
... Жадор - никакъв. ........посъветвайте ме към кой да се насоча, без да е твърде белоцветен Kissing Face
Аз харесвам и имам само J'Adore In Joy, класическия ме задушава и ми става лошо. Този е женствен,непретенциозен,мек,елегантен и лесен за харесване(за мен). Носи ми много хубаво усещане. Ако имаш възможност го пробвай.
https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/J-Adore-In-Joy-43704.html

# 658
Някой тестнал ли е ESCADA CANDY LOVE? Нещо тип Ариане Гранде ли е като сладост.

Защо не харесвате Сoconut fizz,аз от миналата година съм го набелязала и все е бил на един клик разстояние но все нещо друго изкачаше.

# 659
...Защо не харесвате Сoconut fizz,аз от миналата година съм го набелязала и все е бил на един клик разстояние но все нещо друго изкачаше....
Аз го харесвам Laughing Кокос не понасям в парфюм,но тук ми е някак свеж.

Общи условия

Активация на акаунт