Парфюмни размисли и страсти - 256

• 52 686
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Денси, кой е новият Жадор ? Много ти благодаря за мнението, оценявам го Kissing Face Ще тествам задължително, не знам какво е налично по нашите магазини...

# 661
Денси, кой е новият Жадор ? Много ти благодаря за мнението, оценявам го Kissing Face Ще тествам задължително, не знам какво е налично по нашите магазини...

https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/J-Adore-Infinissime-62638.html

# 662
Добро утро Simple Smile може ли мнение за https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Peony-Blush … Suede-18767.html? Много харесвам божур в парфюмите и си мисля, че би трябвало този доста да ми хареса, но все пак ако някой го има ще се радвам да сподели. Мирисала съм такава свещ и много ми допадна.
Май е най - добре да отида до Делириум, но ме е страх дали няма да се изкуша за много други неща там Grinning

# 663
По въпроса за любимите кокосови парфюми, аз харесвам най-много обикновения Victoria's Secret Coconut passion и Versace Crystal Noir. Първият е жизнерадостен, лек, момичешки и весел аромат, вторият е по-съблазнителен, по-дълбок и по-зрял.

# 664
Много добър кокос, сладък като бонбоните Рафаело има в Холидейс Мансера.

# 665
При мен Сoconut fizz си е чист таратор, изобщо не го харесах.
Усещам силно краставици и никакъв кокос, и това за около час, след това изчезва.
Знам, че си фен и търсиш кокосовия топ, но този ти препоръчвам да го пробваш първо.

# 666
Coconut Fizz при мен е автентичен сок от краставици.
Моите кокоси са в Intense Tiare, Datura Noir, Sensuous Nude и Dolce Garden. Като в последния много кокос няма.

Хаха, с Maeve сме писали едновременно. 🙂

# 667
Момичета, искам парфюм, който да мирише ка тиаре , обожавам аромата му.
Оснавната нотка да бъде, не просто част от състава. Мнения за Тиаре Интенс на Монтал ?
За мен е отвратителен. Мъча една проба от 2 мл от една година, като периодично я вадя и пръскам, но не би.
Започва прекрасно, истински тропически рай, но много бързо се включва някаква ужасна, задушаваща, спарена, силно химическа нотка, която ме стиска за гърлото и ми отнема въздуха... и така с часове.
Обожавам "плажни" парфюми всякакви - кокос, тиаре, франджипани - пълна съм с какви ли не боди мистове и лосиони, вариации по темата, но Интенз Тиаре е смърт.
Има/ше проби в Нотино, може да погледнеш.
🥥🥥🥥
Coconut Fizz харесвам много, но не бих си купила боди мист на цената на парфюм.

# 668
Любимият ми кокосов аромат със забележителна трайност е ванилия и кокос боди спрея на Виктория'с Сикрет. 10на евро е и мирише страхотно точно на ванилия и кокос.

Харесвах преди и един спрей на Ив роше с кокос, но не съм го мяркала последните години и ми е прекалено кокосов понякога.

# 669
Много добър кокос, сладък като бонбоните Рафаело има в Холидейс Мансера.
Аз в Холидейс усещам всичко друго но не и кокос😄
 Миналата година бях писала че съм голям кокосов фен но за мое огромно съжаление не прави добра химия с кожата ми. Всичко до което можах да се докопам пробвах и така не открих моят 🥥

# 670
....Аз в Холидейс усещам всичко друго но не и кокос😄
 ...
При мен Холидейс мирише на развалено плажно мляко,прекалено дълго стояло на жега Mask

# 671
Coconut Fizz и на мен ми мирише на краставици, но е свеж парфюм.

# 672
Моля ви ако някой знае за парфюм, който мирише подобно на това

ще съм много благодарна Hug

# 673
Снощи/явно е била вечер на парфюманите Wink/ се любувах на скромната си колекция докато се чудя какво още да попълня там, и....установих, че от "класиките" нямам Жадор - никакъв. Нямам и спомен да съм тествала, а ако съм - е било твърде отдавна. Поразгледах из сайтовете и установих, че има не малко разновидности - посъветвайте ме към кой да се насоча, без да е твърде белоцветен Kissing Face

Аз не съм голям фен на първообраза, но последния Infinissime много ми хареса и го взех.

# 674
За тиаре и кокос, това е Terracotta  Le Parfum, Guerlain. Прекрасен, класен, екзотичен и елегантен. Райска ваканция направена на парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт