Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Като стана дума за цитруси според вас кой би ми допаднал повече Alien Eau Extraordinaire или Alien Eau Sublime?:flushed От цитрусите много харесвам Нероли Амара.

# 181
Поръчах си проби на Baccarat Rouge 540. Ще се изследваме...

# 182
  • София
С два въпроса към вас, парфюмни:
В съседната тема се появиха офертите на тези два аромата на Мюглер в парфюми шоп:

Въпросите ми са:
1. Кой от двата си заслужава повече?
2. Кой от двата се доближава повече до спрения вече Alien Essence Absolu?
Благодаря!

# 183
  • Франция
Азалия🌺, следя тази драма и много ти се радвам. Smiley
Пробвай и екстракта, наистина, в него йодът е по-малко, а в драйдауна може и съвсем да изчезне. Превръща се в горена захар, което не ми е най-любимата нотка в парфюм, но като цяло е по-приятен. Затова пък е вечен: имам една жилетка, която май завинаги ще мирише на Бакара Simple Smile

# 184
Момичета, какво ще кажете за този парфюм, става ли за покупка на сляпо?
https://www.notino.bg/ralph-lauren/woman-intense-parfjumna-voda- … zheni/p-16025709/

# 185
Азалия🌺, следя тази драма и много ти се радвам. Smiley
Пробвай и екстракта, наистина, в него йодът е по-малко, а в драйдауна може и съвсем да изчезне. Превръща се в горена захар, което не ми е най-любимата нотка в парфюм, но като цяло е по-приятен. Затова пък е вечен: имам една жилетка, която май завинаги ще мирише на Бакара Simple Smile
Miyako Hug
Eau de Parfum и Extrait de Parfum съм поръчала. Ще видим кой кого!... 😁

# 186
  • Чукарландия
То си е баш драма, Азалия! 😂
При теб йод и болници, ти - не, ще го опитомяваш! 🤣
Успех! 🤗

SODT: Purple Heart V 5 Map Of The Heart. ❤️
Череши, сливи, виолетка върху мастилена подложка. Труден парфюм, но за сметка на това изключителна композиция! Разпознаваем и различен. Топъл и уютен. 😘

Снимката не е моя, но е... 👏

# 187
Ще видим... 😃
Уау, каква... медицинска бутилка! На какво мирише това синьо "сърце"?

# 188
Всички парфюми нося с едно фъс зад  всяко ухо, по едно  на слепоочията, едно фъс на тила, едно в деколтето, и едно на китките/ през лятото фъсвам и на талията ,и в свивките на лактите и коленете, но за това е рано още- до тогава вероятно ще съм подкарала 200-ката ако я намеря изгодно😁😁😁/
Обсеби ме този аромат, не ми дава мира.....най-вкусните и ароматни сладки, горски ягоди върху подложка от вкусни сладкиши и смоли за плътност .... невероятно смесване на съставки.....Този г-н MFK на кратко, ако знае какви бури предизвиква у мен с аромата си , ще ми изпрати поне една пет литрова дамаджанка.....
И понеже доста коментираме MFK напоследък, сутринта извадих Grand Soir, който преди две години доста ми мъжкарееше, ами сега много ми хареса тази ванилово-амброва композиция....много ми се промени вкуса към ароматите.....
Сутринта си се полях с Бакара, в момента си мириша китките и горските ми ягодки са си там.....прелест.И аз с удоволствие бих пробвала Екстракта, но 550 за проба ....брррр
След малко отивам на Kangoo и като се затопля  - около мен става ягодова градина 😁
Касили ми беше голям мерак, но обикновено като възлагам големи надежди на нещо, се разочаровам.Нищо от Прасковата на Том не улавям там..... мускове и пудри обаче в изобилие....

# 189
О, на слепоочията недей да пръскаш, може да си увредиш очите и да получиш силна алергия. Къде си прочела там да се пръска? А спирта не ти ли пресушава кожата, бръчки пачи крак?

Бакара ми е супер трайна, имам съсипана любима тениска с нея, писала съм. Нося я с 2-3 пръсвания. Еликсирът е по-мек, по-лек и по-нетраен, ако може да се използва тази дума за тези отравящи бомби.

# 190
  • Пловдив
Аз съм от тези, които не усещат Бакара-та и миналата година го продадох, за сметка на това неговите близки двойници Облака на Ариана и Бърбари хър ги помирисвам отчетливо дълго време, не са ми любимци и съм ги подарила на щерките😊

# 191
Момичета , хич ме няма добре , че съфорумка ми обърна внимание.. В моя комплект е екстракти.. Blush

Затова не ми е болничен, аз тествах в магазина парфюма.. И си викам гледай как на втора проба е по-нежен..
Сега ще търся Бакара , за да видя неговата трайност..

# 192
Joy време е да преминеш към тест на Парфюма

# 193
Ох не ми се смейте ,че хем се смея ,хем се ядосвам на себе си ..Прибирам екстракта и ще търся проба на Baccarat Rouge 540...Кой да чете в бързането ,ще гледам какво писали Парфимо ..Да бях отворила картичката..Трябва ми емотикон дето се пляска по челото.

# 194
Mimozata, заповядай - 🤦🏻♀ 😄

Общи условия

Активация на акаунт