Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 055
  • 743
  •   2
Отговори
# 330
Може ли мнение за Sexy Amber MK?
Отговаря ли си на името Grinning
В моето шише нямаше нито амбър, нито секси.
Скучен и монотонен аромат на мокри бебешки кърпички.

# 331
  • при морето
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Cuir-Impertinent-31827.html
Някой дали може да каже 2-3 хубави думи за него,много ми е важно!
Добър е. Доста траен, плътен и качествено направен. На мен ми идва сладичък и не бих си го купил, но е хубав за жени. Повече ванила и кехлибар усещам отколкото тютюн или кожа.
Много ти благодаря!
А дали можеш да кажеш нещо и за TT Laudano Nero?Носи ми се точно тютюн,кожа,силно,главозамайващо,да отвява...

# 332
Аз съм от харесващите Секси амбър, има луксозно излъчване и е интересен аромат.  Намерам го за много секси без сладостта на съвременните захаросани бомби.

Shiro e страхотен, много чист и свеж аромат.

# 333
  • Germany
Момичета мили,помагайте!Много ме съблазнява ето този красавец
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Cuir-Impertinent-31827.html
Някой дали може да каже 2-3 хубави думи за него,много ми е важно!
Зимна, според мен не е за теб. Хубаво направен парфюм е, спор няма, но мисля, че ще ти дойде тих и безличен. На моята кожа се усеща хубава, гладка и мека като фина ръкавица кожа, като намазана с масло и ванилия, нещо медено, и ефирен полъх на тютюн. Има и едно есенно усещане в него, като ароматът на последните изсъхнали есенни листа, което страшно ми харесва. При мен е обидно нетраен, и не си струва високата си цена. Виждам, че го усещаме доста различно със ScorpionKing, но пък знам какви аромати харесваш, и затова си мисля, че не е за теб. Нищо общо не намирам между него и Лаудано Неро. Мюглера е златен, есенен и мек парфюм, Лаудано Неро за мен е черен и мистичен.

# 334
Много ти благодаря!
А дали можеш да кажеш нещо и за TT Laudano Nero?Носи ми се точно тютюн,кожа,силно,главозамайващо,да отвява...
Този не го знам. Все се каня да намина през ул. Съборна да го пробвам заедно с други на марката, но не съм намерил време. Такива силни и отвяващи аромати с кожа и/или тютюн за мен са например Naomi Goodsir Cuir Velours, Franck Boclet Tobacco, Maison Margiela Jazz Club и тупалката Nasomatto Black Afgano. Като това последното пак е за пушене, но не е точно тютюн Wink

# 335
  • при морето
Мдаа,Ковачева,съмнявам се и аз,че шлейфа няма да ми е достатъчен точно и плътността в Тиерито.Но пък една златна фея ми предложи едни безценни 5мл. за да го понося и преценя,което си е жест на точното място и в точния момент.Остава някой да предложи добро мнение или мостра поне от Лаудано неро...А този Maison Margiela Jazz Club дали има това,което търся?
Ковачева,знаеш ли го ?Аз си мислех за By the Fireplice...пък то друго зайче изскочи от храстите...

# 336
Мдаа,Ковачева,съмнявам се и аз,че шлейфа няма да ми е достатъчен точно и плътността в Тиерито.Но пък една златна фея ми предложи едни безценни 5мл. за да го понося и преценя,което си е жест на точното място и в точния момент.Остава някой да предложи добро мнение или мостра поне от Лаудано неро...А този Maison Margiela Jazz Club дали има това,което търся?
Ковачева,знаеш ли го ?Аз си мислех за By the Fireplice...пък то друго зайче изскочи от храстите...
TT Laudano Nero ще Ви допадне много, Winter fairy:)

# 337
  • The Evergreen State
Тук често сме се питали кои десет, три, пет, два бихте избрали, не помня да сме обсъждали кой мини носите (или бихте искали) в чантата си - не за вечни времена, а ей така към днешна дата, един единствен.
Колко мини? Че то и 20, 30 мл са мини за мен. Smile Иначе имам и от 5,10 мл в шишенца отливки.
Напоследък пазарувам предимно 30-тички точно заради това – да мога да си ги нося в чантата.

Босилка нещо съм пропуснала твоя въпрос - то вярно всеки си има собствена идея какво е мини количество Smile. За мен мини са тези най - малките разфасовки тип рол-он или спрей, ето такова нещо:

https://www.sephora.com/product/kilian-love-don-t-be-shy-travel- … ts%20grid:p460005

Тук където живея този тип разфасовка стана много популярен последните години понеже е удобен за чанта, даже и малките чантички които се носят през рамото. Аз първоначално ги подминавах но все повече си мисля че не е лош вариант за запознаване с парфюм, или за пътуване.

Аз имам в чантата едно мини на Luis Vuitton 5 мл е Apogee- подариха ми го като се бях отбила в бутика им преди много време и оттогава си седи в чантата. Аз нямам навик да нося в чантата парфюм нито подновявам но това мини свърши работа на няколо пъти когато се оказах в нужда да се напръскам навън. Все още имам от него, шишенцето си е почти пълно но аз по принцип полвам изключително икономично, две пръс само слагам.
Ако искате споделете какво носите в чантата независимо от размера, макар че с карантината много вероятно прекарват повече време вкъщи. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 06:33 от Athena

# 338
  • by the sea
Мини-тата  без пръскало ме притесняват, че ще се разлеят.
Иначе си отливам от който ми е на дневен ред, наскоро си отлях 5мл от D&G Pour Femme, а имах по едно време travel size  Hermes EDM  и си го носех.
10-20мл обаче са страхотни за тази цел и много им се чудя напоследък,  отлагам само защото цената към мл е много неизгодна

# 339
  • Някъде там
Здравейте, включвам се в темата с въпрос? От къде мога да си закупя JO malone, онлайн магазин в БГ?
Скоро ще ми свърши Wood Sage & Sea Salt  и трябва да си намеря нов.

# 340
Здравейте, включвам се в темата с въпрос? От къде мога да си закупя JO malone, онлайн магазин в БГ?
Скоро ще ми свърши Wood Sage & Sea Salt  и трябва да си намеря нов.
Въпросът е за друга тема, тази https://m.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1284131.msg42053877
Но ще отговоря

# 341
  • София
Аз си взех няколко травало-та и си отливам в тях най- носените парфюми.
Нося и стотици понякога, не ми пречи

# 342
понякога нося парфюми с леки и незакачащи се бутилки от 30 мл.

# 343
По въпроса за минитата в чантата.
В момета имам (току-що проверих) една миниатюра на Жур Ермес Абсолю (сплаш е и до сега не се е разлял, трета година го мъкна с мен, за всеки случай Simple Smile) и 10 мл. отливка в стъклен флакон на Уайт Патучили ТФ. В едно велурено калъфче са, за да не се търкалят безразбарно и неизменно ги прехвърлям от чанта в чанта.
Парфюм в бутилка не нося, та дори да е 30 мл. Не подновявам, усещам си парфюмите от сутрин до вечер, някои и на следващият ден.

# 344
Не нося парфюми в чантата. А дори и да нося, изключително рядко се сещам да ги ползвам. Понякога пускам по някоя 2мл мостра да се търкаля вътре за всеки случай и толкова. Последно си спомням, че дълго разнасях едно компактно аеродинамично 25мл Omnia India Garnet-беше удобно за в чанта. Също и Rouge носих в чантата около 2 седмици (но пак-рядко подновявах и го махнах, че не е и много малък).

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 09:11 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт