Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 056
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Tuali , ще се  ослушваме Делириум дали няма да искат да ни зарадват с някакво намаление за празника ..
Не е синя бутилка 1,2 HP ретро ли е или модерна тубероза ?

# 361
Tuali , ще се  ослушваме Делириум дали няма да искат да ни зарадват с някакво намаление за празника ..
Не е синя бутилка 1,2 HP ретро ли е или модерна тубероза ?

Ще се ослушваме като гърмяни зайци, ами! 😀
This is not a Blue Bottle 1.2 няма тубероза май, люляци много и малко иланг, разкошна букетна свежест, ретро не. Това ми е един от любимите парфюми от HP и даже се чудя дали да не взема една бутилка още, че в мейкъп е на смешна цена😳.

# 362
  • Sofia
И аз не нося парфюми с мен, мразя да ми е тежка чантата. Предишната ми кола беше като будоар- гримове, парфюми,  мостри, четка за коса, шноли, чудеса.... Сегашната няма много място за вещи. Огромна кола със смешна жабка, която побира само книжката с инструкции.

# 363
И аэ беэ парфюм не иэлиэам навън и си нося с мен големите бутилки на работа, като се срещам с приятелки и т.н., малки почти нямам. Не ми пречи, от един парфюм чантата не става толкова по- тежка. Но ако ще е раэхождане цял ден както с мъжа ми правим всяка седмица, което си е достойно эа тренировъчна сесия (според полар-а максималното иэгорено количество калории эа такъв ден ми е около 1400)...раэбира се, че не нося чанта, по-голяма от педята ми и не слагам парфюми там.

# 364
След като 50 мл парфюм ми се разляха в дамската чанта, престанах да нося парфюми в себе си. Имам мостри от парфюми на работата, но избягвам да ги ползвам.

Получих мострите от MFK и сега проучвам Бакара руж. Слава Богу, не моето. Бинтове и медицински неща в началото, после уляга в сладко ягодова смес. Интересното е, че подушено отблизо са още бинтовете, от далеч е сладостта. Има нещо упойващо в парфюма със сигурност, но не е за моя вкус.

# 365
  • София
Никога не съм носила парфюми с мен. Понякога се случва да си пресипя в портативно рефилче/пълнител на Travalo. Въпроса е, че нямам идея как мога после да го почистя за да напълня с друг парфюм и да не се смесва с остатъците от стария Grin
Някак си не мога да си представя да взема с мен парфюм в чантата, първо, защото би се повредил, второ от температурите навън вероятно няма да е добре за самия аромат. А то някои дизайни на флаконите са толкова особени, че не мога и да си помисля да ги взема.

# 366
Без парфюм не тръгвам на никъде.В чантата нося винаги по 2,3 😁 и се чудя защо ми е тежка чантата.Не нося минита,а целите флакони....кой 30,кой 50 ,кой повече.

# 367
  • Габрово
Преди носех в чантата си парфюм,после по някоя мостричка или отливка,но имам усещането ,че така се развалят ароматите.Имам чувството ,че като седи в къщи на едно място, е по-траен.

# 368
  • Пловдив
И аз съм с рефилчета на Травало. Накупих доста и си ги пълня. Стоят ми на бюрото и пръскам често 😀
Беше голям смях преди с тези големи флакони. И тях ги мъкнех. Например Daisy eau so fresh ми е 120 мл. Кукувица.

# 369
Не нося парфюми у мен, през деня, в чантата. Изключение прави само някое събитие, вечерно излизане, нещо специално!
Имам и съсипан флакон от носене в дамската чанта. Този

Парфюми купувам предимно от препоръчани сайтове, където 100 мл е по евтин от 30мл.Обещах си тази година да опитам нови аромати, които да са по 30мл(за да не трупам количества) но как, като големите милилитри са ми по-изгодни(обичайно)!?!

# 370
Е, тъкмо дето казах, че нямам минита за чанта и получих подарък! Рол он е, но ароматът не е моя... 😆 Затова не се подарява парфюм!
Скрит текст:

# 371
Точно същият проблем имам и аз с купването на 30 мл, просто няма смисъл за мен. Ако ми писне парфюмът след 30мл или по-малко, значи не е бил моят. А ако не ми писне, ще се ядосвам, че не съм си взела голямата по-изгодна бутилка.

Като цяло не обичам да сменям всеки ден парфюмите. Искам парфюмът да стане част от моята личност поне за един сезон, да го запаметя с чувства и случки. Е, сменям наличните, но не са чак толкова много и при менр 100 мл винаги си струват.

# 372
Аз нямам навика да нося парфюми в чантата си, но и последната година си работя от вкъщи и съответно излизанията ми не са за по много часове.
Получих си Angel Fruity fair. Шестата звезда в колекцията ми ☺️ Не е никак излъчващ, но има добра трайност върху мен, 6+ часа. Вчера го носих и го удещах при почти всяко движение. Мисля другият месец да го разнося повече.

# 373
  • София
https://
И аз съм с рефилчета на Травало. Накупих доста и си ги пълня. Стоят ми на бюрото и пръскам често 😀
Беше голям смях преди с тези големи флакони. И тях ги мъкнех. Например Daisy eau so fresh ми е 120 мл. Кукувица.
Точно за Daisy се сетих преди малко как ли би се носил в чанта Grinning

Аз почти винаги купувам парфюми от 30 мл или най-много от 50, само диаманта на Ланком ми е най-голямата разфасовка, просто защото често ми омръзват ароматите и се познавам,че е почти невъзможно да изпръскам 75 или 100 мл. Да, наистина големите са по-изгодни, но...

# 374
Аз нямам навика да нося парфюми в чантата си, но и последната година си работя от вкъщи и съответно излизанията ми не са за по много часове.
Получих си Angel Fruity fair. Шестата звезда в колекцията ми ☺️ Не е никак излъчващ, но има добра трайност върху мен, 6+ часа. Вчера го носих и го удещах при почти всяко движение. Мисля другият месец да го разнося повече.
Скрит текст:

Ракошни снимки, радост за очите! Heart Eyes Със здраве да си го носиш!
Толкова да ги харесвам тези звездичи, и толкова да не мога да ги нося! Как пък с нито една се спогодихме?!
Не е честно! Cry

Общи условия

Активация на акаунт