Тренировки в домашни условия - 108

• 35 464
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Според чичко Гугъл от кръста  нагоре съм ектоморф, а от кръста надолу ендоморф Joy
Съществува ли по- лоша комбинация Laughing
Да, обратното.
Просто си с крушовидна фигура, нищо лошо няма, най-типичната женска фигура.

# 376
Аз мисля, че най-кофти е чист ендоморф, такова като мен .
Много добра идея ми дадохте, хийта ще го преместя като втора тренировка в някой от дните за горна част, а на негово място ще сложа втората тренировка за крака.
Ани, Отъм и аз не я харесвам особено в 80 ДО и фикс риъл тайм, заради безкрайното хилене и бърборене...обаче в Хамър и Чизъл и Фикс екстрийм я обожавам и програмите са много много добри и ефективни, според мен...
Дъждец, рецепти ползвам много на Страхил Иванов, високопротеинови повечето, бързи, лесни, че и със сметнати калории и макроси, на сайта му са и в ютуб...даже имам доста запаметени във фитнеспал, понеже като съм на диета ги приготвям често.
Днес е ден за Cardio Core Circuit.

# 377
Аз си признавам, че сравнително отскоро тренирам вкъщи, но изключително ме дразнят пренавити, супер неестествено ентусиазирани и енергични треньори.
Често това е и културна компонента, не че тренерът е такъв и извън професионална обстановка, но публиката очаква това и това и се дава. И аз ужасно се дразнех навремето, после им свикнах, най-много да завъртя очи и да си направя майтап по въпроса!
Онзи ден шефката вика на колежка "къде ти е ентусиазма, драга?!", а аз засякох шефката със "тя е рускиня и нова тук, къф ентусиазъм търсите в нея, я се сетете вие каква сте била преди 15 год и колко ви е дразнел повсеместния див ентуасиазъм!?!"
Споко, всяка смята своята комбинация за най-лоша, задължително! Wink

Странна ти е щото забихме  10 години на 5 треньора едни и същи  и сега сме тууу олд да се пречупим хахаха 😂😂😂
Че съм дърта - дърта съм, но се чупя и пречупвам без проблеми, ама ха! Grinning

А не, Агент, не ми влияе общественото мнение, още повече, че сравнявайки се с други (нескромно), look-а ми е доста по-добър. Аз, субективно, се чувствах наедряла в горната част, смених номер сутиен, блузките леко отесняха. Подгръдната ми беше станала към 74 см, сега е малко над 70. Мисля си, че понеже  гребача беше стар модел - захвата му беше скандинавски, ако не бъркам термина - не захват по средата към корема, като твоя, а два странични лоста (не намирам думата). Та все си мисля, че затова се разширих. Може и да не съм права.
Но оттогава се смалих, както исках. Бицепса от 26 стана 22-23. Но всеки ден правя и лицеви опори с push-up board, която купих преди няколко месеца. Та не знам от какво точно се смалих, но това исках. Искам мускули, ма тънки, ако може Simple Smile
Ами и аз месеци преди да отлетя за Бг се вталявам. Тоест няма какво да сваля освен 1 кило, но много упорито тренирам. Кеф, там комшийките като ме гледат отдалече, ме вземат за дъщеря ми Smiley
A, чедо, изобщо не е субективно, напълно си е обективно и реално разширяването в горна част на гърба, но ти какво очакваше при гребен тренажор като основна форма на трениране!?!? Ани и без гребен тренажор се оплакваше от същото - просто като достигнеш един обем силова работа и мускула поддава. На мен също периодично всички бюстиета ми отесняват ужасно, но пък талия и дупе изглеждат по малки по този начин, щото пропорции Wink Но аз така и така въртя различни фокуси и цикли и гърба се връща частично към изходно положение, не стои напомпан 365.

Преди години, когато Гугъл 76 още пишеше и в тази тема доста се смяхме, защото тя въздъхна, че краката и били "наедрели", та помня, че я контрирах, че който иска слаби крака седи на дивана, а който тича ултрамаратони в планината като планинска коза не може да очаква, че ще изглежда като софийска кифла на диета от кафе, цигари и солети.

Но щом нещо не те задоволява или харесва, разбира се, промени го, докато си намериш оптималното за самата себе си. Всички сме различни, в края на краищата!

# 378
арсен, мезоморфите са най-облагодетелствани физически, няма спор. Но и екто и едно-тото си имат техните предимства. Ектоморфите трупат трудно мускули, но са без проблем с малък процент мазнини и когато натрупат все пак някакъв мускул, защото всеки който тренира ще си промени физиката, разбира се, получават онзи уникален вид с мускули и малко мазнини. Като Брад Пит в "Боен клуб".
Ендоморфите трупат мазнини бързо, но и те могат да отслабнат, по-трудно им е заради глада, но е напълно достижимо. Тука идва и хубавото на едноморфите- трупат не само мазнини бързо, но и мускули. При тях отслабването и натрупването на мускулна маса едновременно се получава прекрасно, уникални трансформации.
Заключение- гледайте позитивно на себе си и се обичайте, не всичко е черно.

# 379
Според чичко Гугъл от кръста  нагоре съм ектоморф, а от кръста надолу ендоморф Joy
Да, обратното.
Просто си с крушовидна фигура, нищо лошо няма, най-типичната женска фигура.
Да, права си. Така е ☺️

# 380
Малко спам.
Знам я Гугъл на живо..НО моят мъж е живото доказателство, че точно ултрамаратонците искат да са по-слаби. Наду ми главата, че е 76 кг и му е тежко да бяга. Той е само мускули и плочки, обаче не, трябва да свали 7 кг и да падне под 70 защото така му е леко да бяга (особено в планината). Та... Така де Simple Smile представете ти един пилон и една табуретка. Това сме ние като гледка.

# 381
арсен, мезоморфите са най-облагодетелствани физически, няма спор. Но и екто и едно-тото си имат техните предимства. Ектоморфите трупат трудно мускули, но са без проблем с малък процент мазнини и когато натрупат все пак някакъв мускул, защото всеки който тренира ще си промени физиката, разбира се, получават онзи уникален вид с мускули и малко мазнини. Като Брад Пит в "Боен клуб".
Ендоморфите трупат мазнини бързо, но и те могат да отслабнат, по-трудно им е заради глада, но е напълно достижимо. Тука идва и хубавото на едноморфите- трупат не само мазнини бързо, но и мускули. При тях отслабването и натрупването на мускулна маса едновременно се получава прекрасно, уникални трансформации.

И да напомня, докато са самотипизираме, че най-често сме смес от 2 или дори 3 соматотипа, такова животно като чист соматотип е изключително рядко явление! Например мен Юли след като ме мери каза, че съм била балансирана от 3-те (аз самата винаги съм се считала мезо-ендо с превес на ендо след 30!)

PS Което пък ми напомня, че ние самите най-често сме най-големите си критици и се виждаме в далеч по-неблагоприятна светлина от публиката.

https://www.yulisgym.com/telesen-tip-ektomorf-mezomorf-endomorf/
http://www.yulisgym.com/izmerwane-telesni-maznini/

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 18:52 от Agent Provocateur

# 382
Приключих седмица 3 на предизвикателството на Шон/Амоила. Довечера колело. Този уикенд йога и ски. Надявам се да успея да направя класа на Витас, така че може да се "видим" ако някоя от вас реши да се присъедини Hug Надявах се тази година да се осъществи йога ритрийта в България, но ми се струва все по-малко вероятно да се случи ... 

Ани, Отъм и екипът в 80ДО определено много се лигавят. Преди години всички правихме програмата заедно, имаше ентусиазъм, седмични чек-инс, оплаквания кой се справя с хранителния режим, кой не ... и някак си на фона на дружното въодушевление, лиготиите не бяха толкова дразнещи.

# 383
Аз да се похваля сама, че бях активна през цялата седмица без пропуск! Ама най-после!! Grinning
Утре ще навъртим едни най-малко 10км в гората.
За днес отчет с 40 MIN Killer TABATA Workout/ Core-centered/ Темпото ми за кюфте е много добро. Все пак стажа си казва думата ако не друго Joy

# 384
Аз продължавам втори ден - хич не съм се отказала. Държа някакво поносимо темпо. Ех, преди колко издържах на планк...сега всичко трепери Disappointed Relieved
https://www.youtube.com/watch?v=CYD7f5b_qj4

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:14 от Medika

# 385
  • Somewhere far away
И на мен всичко ми трепери Grinning  Sob , но днес се изненадах приятно от себе си, планк не бях правила от октомври миналата година, покрай празниците много се отпуснах както и нямах никакво време да тренирам, защото бях при  майка ми,  имаше момент, в който тотално зарязах тренировките защото други неща ми бяха на главата.
И така и днес  направих една стандартна и позната за мен горна част и си викам що да не  пробвам един планк, ей така, без големи очаквания ?  Издържах една минута от лакът и една минута от изпънато положение на ръцете.  Доволно , чувствам се доволна и  си доказах че не съм в чаак толкова лоша форма колкото си мислех Grinning

# 386
  • 1st floor
Отчитам крака със Сидни.

# 387
  • Бургас/Пз
Изчетох ви Simple Smile
Аз май съм някаква смесица между екто и мезоморф. Всъщност имам и от двете де Simple Smile
Арсен, благодаря за напомнянето за ХиЧ, мисля ако се откажа от ДО, /защото натам вървя/ да пробвам. А фикс екстрийм къде да ги потърся??

Агент, много си права, направо се бях притеснила за моя гръб 😂 При мен набиранките доведоха до това разширяване. Но пък след като свикнах взе много да ми харесва. И верно талията изглежда по друг начин Simple Smile

Днес ми беше ред за Booty, та реших направо да скачам във Втора фаза - Day 27 80DO. Като упражнения ми харесаха,като поредност също. Но продължавам да мисля, че само с един сет не ми е ок за мен. Позволих си да спирам и да повтарям някои упражнения по два пъти, а хип тръста даже три. Та страхотна тренировка стана, ама доста се удължи. Ще пробвам и краката от втората фаза, после Booty и Leg от третата и ще преминавам на нещо друго. Тук точно с Отъм няма да се разберем Simple Smile

Спринкълс, много готино ми звучи "всички заедно". Много е яко.

Утре ще пробвам Кардиото от втората фаза и трябва да направя някакъв корем, че много време не съм го правила по-сериозно.
Кой е най-натоварващият корем, който сте правили, ама да е поне 20тина минути. Simple Smile

# 388
След неколкодневна пауза (i can't get no sleep, както пееха faithless) днес се отчитам с кратка и умерено интензивна табата от self. И аз обичам професионално монтирани тренировки, но според мен е грешка да се сравняват хедър и памела. Хедър има огромно разнообразие от тренировки с различни дължини, като ако не за напреднали, има и такива на високо средно ниво. При памела са главно по 10-15 минути, основно леки тренировки със собствено тегло. Но пък и двете са разбрали, че е по-добре да не се бърбори много.
Иначе в днешната тренировка ми харесаха златните гири.
Ани, всичко има във вконтакте.
https://youtu.be/Xr1jDAmxvVk

# 389
Ако сравняваме ниво на порфесионализъм, качество, звук и въобще отношение, ще дам пример на съвсем местно ниво. Simple Smile Марина Декова и Румяна. Еми- няма какво да се лъжем, втората, колкото и да е "недолюбвана", сравнена с Марина, е титан просто. Сега, факт е, че при Марина подходът е друг (залага на тренировки в реално време, за да може да коригира техника, примерно), но в същото време половинката й се разхожда пред камерата, уточнява онлайн поръчки, разговорът е достъпен за всички, които гледат видеото, без значение в реално време или на запис, самата Марина се отплесва и започва да говори за разни "батки от фитнеса долу", или как слънцето осветява стаята, пуска постфактум скрийншотове на тренировката, без да е попитала, дали всички участници са ОК с това... Някакви напълно ненужни неща, Бога ми. Та, сравнено с нея Румяна е просто ПРОФИ, вярвайте. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт