Тренировки в домашни условия - 108

• 35 468
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
За днес 20 MIN Upper Body No Repeat + 30 MIN Lower Body No Repeat от това: https://www.youtube.com/watch?v=floMIhvi73o&list=PLLR4uBOxaT … jEvOxt6lTT0eELqkm
Направих ги в един ден, защото са със собствено тегло и с леки тежести. Ползвах гири от 3кг и ластици, за да докарам натоварването по-прилично.
Иначе лежерна тренировка, това предизвикателство явно го е стъкмила за начинаещи ама аз съм станала такъв хипопотам че ми дойде добре.
Утре е ден за TABATA.

Тази седмица определено съм много по-активна. Изразходвам доста при вървене след работен ден, а и ме разтоварва. Лошото е, че ми се натрупва стабилна умора от работа + домашни задължения + грижи за дребните + готвене Stuck Out Tongue Winking Eye  Здрави да са!

# 361
  • 1st floor
Аз се включих в едно предизвикателство за 10хил крачки на ден и признавам, че доста ме озорва. Не ходенето, разбира се, а времето за него. С тия осем часа на бюро колкото и пеша да вървя до метрото и след него, пак стигам до около 8хил. Ако не е зима и студ, сигурно по-различно щеше да е. През уикенда ги надвишавам и удрям 20-35хил/дневно, но през седмицата е трудно. Налага се вечер да потичам в коридора след тренировка...Laughing, добре че е дълъг.

За вчера отчитам горна част със Сидни - упражненият са й мега супер, но с нея не мога да свикна и продължава да ми е странна. Simple Smile Вчера втория вид лицеви в трети кръг просто не можах да ги направя. Ръцете ми се предадоха и стоя в поза down dog.

Все забравям да се похваля с новата си придобивка – https://www.decathlon.bg/trenirovchen-lastik-medium-id_8601418.html. Чудех се кой да взема и се спрях на медум. Иначе има три варианта. Чуден ми е за крака, не се набира и сгъва.

# 362
  • В градината...
Непокорна, вчера за пръв път си изтеглих приложение за крачки и направих 10х. Аз също нямам къде да ходя /на село/. Но водих децата до градина и обратно - 4х. Другите ги направих вкъщи, обикалям като луда, правя осморки. Тази сутрин обикалях из градината, ММ взе да ми се кара - ще съсипеш райграса Simple Smile Част от крачките ги правих на кростренажора, мисля, че се брои.

# 363
Странна ти е щото забихме  10 години на 5 треньора едни и същи  и сега сме тууу олд да се пречупим хахаха 😂😂😂
Днес 39 мин йога на Бохо за схващания на гърба и 30 мин табата от Игнайта.

# 364
Днес отчитам total body boot camp със Сидни https://youtu.be/-NMMTIcd-KY обаче нещо не ми допадна. Три кръга - за горна, долна част и core. Особено на втория кръг с тежестите изобщо не можех да ѝ смогна на темпото. Изнервих се много. За да се успокоя си направих едни бонбони с Бейлис и шоколад 😂😂😂
Иначе и аз редовно въртя крачки из стаите, подскачам и танцувам докато готвя. С тези отрицателни температури навън, не мисля че ще успявам да ги навъртя само по улиците.  От началото на месеца имам само един ден под 10к, но бях болна и си полежах в леглото.

# 365
Ххахха Кайлис Sweat Smile аз тука не можах да я позная като селска тетка е хаха  и видеото е доста аматъорско заснето.....сега ми прави впечатление как подсъзнателно държа на тези неща....едва ли бих и обърнала внимание ,ако видя видео с такова качество,амааа сега  каква е лаченаааа,напомпена,студиото  и осветлението профи ,определено имат значение тези неща....

# 366
Ноу Фрейм, имат значение и според мен. Няколко пъти си пусках тренировки на Лили Сабри, всичките бяха с ужасно озвучаване. Може би аз съм попаднала на такива, но факт - отказа ме да търся други нейни видеа.

# 367
И на мен ми допадат по-професионално направени видеа, с добро качество и звук, с хронометър и да се показва кое е следващото упражнение. В крайна сметка тези фитнес влогъри печелят от добра презентация, а не толкова от някакви невиждани и нечувани тренировки. Също така, човекът трябва да ти е приятен за гледане. Grinning

Например, Pamela Reif има към 6 млн. абонати. Много повече от други, които имат доста по-голямо разнообразие от тренировки. Та просто жената добре се презентира. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
На мен не ми пречи лошо аудио, по-скоро тези, които са като от досадна реклама от телешопа за уреди, като цяло тези които са като от класическите рекламни снимки. Тези от фитнес блендъра са ми точно такива и не мога, пълен криндж.

# 369
Аз си признавам, че сравнително отскоро тренирам вкъщи, но изключително ме дразнят пренавити, супер неестествено ентусиазирани и енергични треньори. Предпочитам задъханото говорене на Сидни, например. Преди време доста често следях мацката от Blogilates, правила съм някои нейни месечни предизвикателства, но тя е доста лигава на моменти.

# 370
Сидни ми е много сладка в лице,  но в тяло не ми допада. Защо се получава така, че някои трениращи правят такива бълки крака? От тренировките ли е или от повече мазнини, или пък от структура?
Моите донякъде са така, без да са тренирани много, но аз имам и доста повече мазнини. Затова и не харесвам такъв тип набити бедра.

# 371
  • Бургас/Пз
Аз освен Сидни, преди нея само няколко тренировки с Хедър бях пробвала. И двете ми харесват, но Сидни ми е фаворит. След цял месец изкаран почти ежедневно с нея и то в повечето случаи с по две тренировки, сега Оутъм хич не ме кефи. Идва ми в повече с нейното хилене. Тренировките й също не са кой знае какво, може би аз имах прекалени очаквания. Сиднито си ме кефи и това е Simple Smile

# 372
  • 1st floor
Странна ти е щото забихме  10 години на 5 треньора едни и същи  и сега сме тууу олд да се пречупим хахаха 😂😂😂
Да, така е! JoyJoyJoy

# 373
И от тренировки и от гени се получават така развити мускули на краката. Трудно е да изолираш само глутеуса, и ако си мезоморф много лесно ще ти се развият и краката. Аз лично го намирам за красиво, обожавам физиката на жени с много развити мускули на краката. Моите също са така и се надявам като изчистя още мазнини да изпъкнат много Simple Smile

# 374
Според чичко Гугъл от кръста  нагоре съм ектоморф, а от кръста надолу ендоморф Joy
Съществува ли по- лоша комбинация Laughing

Общи условия

Активация на акаунт