Big Brother III - 4 част

• 34 768
  • 1 263
  •   1
Отговори
# 195
Верно много смешно беше днес.... как да го забравя тоз левент гълъбов и почудата му безкрайна... Въпреки че е възможно и ужас да е било - вече не едно, а цели три кречетала с металически глас ще джомолят из къщата...  hahaha

А сестрите Бакалови много ми харесват. Особено Ивайла  Peace

# 196
Абе тия от апаратната що ми махат  newsm78 newsm78 newsm78
на вас махат ли ви   Twisted Evil 
ми махат ся  Joy верно ви казвам

# 197
  • в къщи
Супер беше лайфа.Смях се със сълзи.И straighty:неизвестната сестра Бакалова всъщност е една много известна дизайнерка с ревюта в Америка и др.,не знаеше ли? Heart Eyes

# 198
  • София
А защо дават апаратна?! Лайфа свърши бая отдавна все пак

crazy_chick, в сравнение със сестра си е доста безизвестна, иначе съм попрочитала, че дизайнерка се явява.

# 199
Да бе защо не пускат  на живо кьщата. Много са гадни ей Mr. Green

# 200
Как ще е апаратна? Аз си гледам лайф.....отвратително нещо....представете си какво се чува от кудкудякането на тризначките! Не се траят, едновременно и трите грачат!

# 201
Леле, тези трите говорят една пред друга и нищо не им се разбира. Как не ги заболява ченето  Joy

# 202
Как ще е апаратна? Аз си гледам лайф.....отвратително нещо....представете си какво се чува от кудкудякането на тризначките! Не се траят, едновременно и трите грачат!

Ужас, а аз съм със слушалки, заради мъжо/щото не може да ги търпи/ и вече ми се спукаха тъпанчетата  #Cussing out

# 203
Супер беше лайфа.Смях се със сълзи.И straighty:неизвестната сестра Бакалова всъщност е една много известна дизайнерка с ревюта в Америка и др.,не знаеше ли? Heart Eyes

Ти в Щатите ли живееш, да кажеш от първа ръка така ли е? Щото тия сме ги вече чували Laughing

# 204
Бе тя Божидара с други работи е по-известна, ама да не задълбаваме. И двете са красавици, но странна комбинация-руса, синеока и мургава, тъмнокоса.

# 205
Малееееееееееее...колко са невидяли тези тритеее.... супер лукс били въртящите столове в тайната стая!

# 206
Мондичке, не всички са се родили със сребърна лъжичка в устата.  Rolling Eyes

# 207
Така е, ама по начина по който се представиха в началото, не изглеждаха да не са виждали въртящ стол.Ако леля Дебела го беше казала или Паткайот-нямаше да обърна внимание.

# 208
аз също мисля, че къщата е луксозно и скъпо обзаведена Thinking, според мен те имат предвид не че въртящите се столове са лукс, а точно онези са луксозни.

# 209
Някой от техните градски тук нали беше споделил, че живеели доста мизерно-5 деца... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт