Гледане на бебе/малко дете

• 12 300
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А колко нямаме баби на разположение...
Много често сме били с детето на заведение- е, не някакви прекалено шумни места. Имаме само едно приятелско семейство с деца и кумата ми, която  роди съвсем скоро, но тя е в чужбина и въобще не знам кога ще се видим.

# 136
Всъщност знам със сигурност за хората, за които говоря.

# 137
С мъжа ми нямаме мъжка и женска компания, още от ученическите години се събираме с всички, които са свободни. Като станахме родители нещата не се промениха, който може, идва, с деца, без деца. В повечето случаи събиранията ни са семейни, с деца.
Никой не се дразни, харесва ни. Адаптираме се към конкретния момент в живота ни и няма недоволни.

Но да, разредиха се вижданията и е нормално, не заради децата, а заради ангажиментите като цяло, това че живеем в различни населени места, някои са по други държави...

# 138
Цаката е заведение с детски кът, но трябва да са малко по-големи. Когато са бебешоци в количка, абсурд за повече от някое кафе набързо. Аз поне не бих си го причинила.

# 139
  • София
И пак стигаме до това какво е бебето. Ако не е била количката с нас не можеш да кажеш,че имаме бебе. Simple Smile

# 140
sea.sea, внимавай че ще те гледаме както дамите в темите за отслабване като питат как да надебелеят Grinning

# 141
  • София
Ами наистина беше доста кротко бебе, обаче имам подозрения, че сега живот и здраве с второто може да ми се върне и да опозная и другата страна, така че се опитвам да се подготвя психически. 🤣

# 142
А как съчетавате режима на децата с излизане вечер?

# 143
Второто дете - среща реванш 😀
На̀, човек като няма никакви очаквания - хубаво му се пада, и с мъжете така.

# 144
На заведение - дъщеря ни си лягаше в полунощ, така че не сме имали проблем, прибирахме се горе долу тогава.
Но с нашите приятели още преди децата предпочитахме домашните събирания, така че не е проблеми и за тези, които лягат рано. Заспиват си в другата стая, ние си продължаваме.

# 145
Добре де, как ходите на заведение с малки деца? Наистина се чудя. Че ние на кафе не ходим с него. Той не седи на едно  място, постоянно ни дърпа нанякъде. Това да седнем на ресторант с него дори не си го представям. Ние излизаме по отделно, аз искам да излизам с приятелките ми без деца, да си седна, да си пийна и хапна на спокойствие, без някой да ме дърпа за ръкава.

# 146
Ами не е нужно да е на заведение, важното е да се видим с приятелите, а къде, това е абсолютно без значение. Съобразяваме се кой е с най-малки деца и планираме домашно посещение според случая.
То е минало де, децата вече ходят по кръчми, ние си пием така или иначе по къщите Trollface

# 147
Ходим и се ядосваме, и казвам, че няма да ходим вече, и после пак ходим Simple Smile На 7 месеца водихме малкото в Гърция, на година и 7 месеца в Турция в азиатската част, не знам с кой акъл. И на всякакви уикенди къде ли не все си е с нас. Иначе през седмицата не закъсняваме никъде, имам и ученици и всички сме си вкъщи и трябва да лягат навреме.

# 148
Нов на заведение сядаме основно с приятели с деца. Ама малкото се роди в период, в коишйро нямаше много заведения, та не знам как ще в с 2 деца Wink
Веднъж бяхме излезли с двете ама бебко беше мъничък и спеше в количката. А той в от рано заспивящите, та не знам как ще е с излизанията. Голямото обратното- може да стои до 1-2 посреднощ без драма. Това сме го правили само на нова година.

# 149
Моето винаги е лягало рано, така го свикнахме и ми е супер, не да му се моля посред нощите да си ляга.
Имам позната с малко дете, постоянно го мъкнат нанякъде и си ляга все в 12-1 и няма никакъв режим на сън. Ами съжалявам, ама за мен не е нормално толкова малко дете да ляга толкова късно. Ние сега нямаме проблеми със ставането за яслата, събужда се наспан, нито мрънка, нито нищо.
Абе да са здрави само, пак ще обикаляме.

Общи условия

Активация на акаунт