Гледане на бебе/малко дете

• 12 299
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Ние сме винаги вкъщи през седмицата, както и повечето уикенди и пак вечна борба е да си легне навреме. Тя се бори с всички сили да не се прецака да заспи Simple Smile С големи хитрости я приспиваме Simple Smile

# 151
И нашата е заспала в 20.00 и си спи до 8 сутринта.Аз съм излизала веднъж на ресторант с приятелки,мъжът ми също веднъж с приятели.

# 152
Аз и на почивка съм ходила веднъж за една седмица без драма. Оставих ги двамата. Ама малкото както е лепнато за мен май свърши моето царство Wink

# 153
Ами съжалявам, ама за мен не е нормално толкова малко дете да ляга толкова късно. Ние сега нямаме проблеми със ставането за яслата, събужда се наспан, нито мрънка, нито нищо.
Като малка най-големият ми кошмар беше да ме слагат да спя, защото трябва, а не защото ми се спи. Говоря за случаите, в които нямам ангажимент като градина/училище. Бях се зарекла, че това няма да го причиня на детето си и сме се водили по нея. И до днес съм нощна птица, така че не ми тежеше това, че тя си ляга късно, много след нея заспивах. Не твърдя, че е нормално, но ни беше лесно, не е имало драми с лягане, беше изключително спокойно дете.
Като стана на 3 г. сама си промени режима и започна да ляга към 21 ч. За градината винаги е ставала без проблем, тя и обичаше да ходи и само като чуе, че е за нея, скачаше веднага.

Разбира се, това с 1 дете. Ако са 2-3 вероятно нямаше да може, тогава няма как, прави се режим и се налага.

# 154
Ама той моят е поспалив, нали не си представяте, че го заставям с точилката.
Разбира се, не очаквам винаги да е така, но засега така ни е супер.

# 155
Ама той моят е поспалив, нали не си представяте, че го заставям с точилката.
Разбира се, не очаквам винаги да е така, но засега така ни е супер.
И при нас е така.Супер ми е ,и сутрин ставаме в 8,пия кафе ,обличаме си и тръгваме.Аз също се водя по детето,аз съм влязла в нейния режим.

# 156
И ние излизаме с детето няма драма изобщо. Разбираме се с приятели за по -ранен час, избираме място където да могат да играят и се редуваме 1 да ги наглежда, стоим до към 22.30 - 23 и се прибираме. Нашият заспива в 22.30 и без това. Хапва си с нас, пие си сокче, играе си, изморява се добре и спи цяла вечер. Сутрин си става нормално 7.30-8, пак с нас си закусва. Обаче дойде ли ни някой на гости изнася цяла програма, всички номера, които знае ще ги покаже, ще си донесе всички играчки на масата да ги покаже, ще извика всеки един гост поотделно да си покаже и стаята и докато не заминат гостите няма да заспи. Ще става да си показва пижамите, да му се четат книжки и т.н. 😀🤯 ама ни е весело винаги

# 157
Да се отчета и тук. Бебо се роди днес в 9.10.

# 158
Ах, чудесно! Жив и здрав да ви е! А на мама бързо възстановяване!

# 159
Честито,Чичи!

# 160
Честито, живи и здрави да сте! Simple Smile

# 161
  • Варна
Да се отчета и тук. Бебо се роди днес в 9.10.

Честито, живи и здрави да сте! Бързо възстановяване!

# 162
  • София
Ех че хубава новина. Да е спокоен, да хапва и поспива.

# 163
  • MI
Честито, Чичи! Как се чувстваш?

# 164
Доста добре за след секцио. 😋

Общи условия

Активация на акаунт