Сродни Души - Има ли такова нещо?

• 6 970
  • 125
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А, тц. Със сродната ми душа си имаме свои животи и потребности, никави обречености и неосъществявания.

# 91
Ами, възможно ли е човек да открие сродната си душа, но тя да не изглежда по начина, по който си я е представял? Аз например имах една приятелка, с която имахме много общи неща помежду си, но тя не беше красива.

# 92
  • В полите на Пирин планина
Външният вид изобщо не ми е правил впечатление, когато става дума за човека, който считам за сродна душа. Общуването ни е на съвсем различно ниво. И близостта ни е наистина преди всичко  душевна.

# 93
Ами, възможно ли е човек да открие сродната си душа, но тя да не изглежда по начина, по който си я е представял? Аз например имах една приятелка, с която имахме много общи неща помежду си, но тя не беше красива.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Иванов, ти си направо велик !!!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 94
  • София
Един Човек, ти сродната душа с физически данни и интимност ли имплицираш само?

# 95
Един Човек, ти сродната душа с физически данни и интимност ли имплицираш само?
Не само, другото също е важно

# 96
  • София
Но явно и това.
Разлика между влюбване и сродна душа правиш ли?

# 97
Честно казано, не много

# 98
Ама сродната душа не е задължително да е интимен приятел / приятелка... Даже по-скоро няма връзка с любовни отношения.

# 99
Сродните души ги минах вече..сега съм на Пламъци-Близнаци..))

# 100
Ама сродната душа не е задължително да е интимен приятел / приятелка... Даже по-скоро няма връзка с любовни отношения.
Сега ми се изясниха нещата Simple Smile, благодаря че ме светна, иначе цял живот щях да мисля, че трябва да са непременно романтична двойка сродните души Grinning

# 101
  • София
Не. Аз по-скоро си мисля за приятелка или дори дете.

# 102
Изтънчената ироничност на Иванов ме кара да подозирам, че е всъщност някой от известните ни 70-80 годишни интелектуалци.

# 103
Не употребявам и грам ироничност, не я харесвам

# 104
Да, бе изтънчена... Simple Smile
За какво говори глупости за красиви / некрасиви... Като, че външността има значение и не е нещо супер субективно.

Сродната душа е нещо, което има значение на ментално и душевно ниво. И някак човек не се пита това ли е, какво е и защо е.

Общи условия

Активация на акаунт