На море в България 2021 г.

• 57 672
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Потърсих на 1ва страница в старата тема, но не намирам нищо за Оазис Дел Маре Лозенец?
Ние имаме резервация на Дюни , която е края на юни + началото на юли, ама се чудя дали да не удължа с няколко дни някъде , 4-5 нощувки още да букна . И го загледах Оазиса, защото имат добри цени и отстъпки до средата на юли.
За Оазис последните години имаше лоши отзиви. През 2020 никой не беше споделил отзиви. Уж беше реновиран, но мненията в Букинг са за занемарени стаи, лоша храна и лоша хигиена.

# 271
Здравейте. Имате ли мнения за хотел Рива, Слънчев бряг?
Миналата година бяхме в Рива парк. Разликата в звездите  с Рива са само стаите, така че ако ви интересува нещо ще се опитам да отговоря.

# 272
  • Някъде по Дунава
Миналата година бяхме в Рива парк. Разликата в звездите  с Рива са само стаите, така че ако ви интересува нещо ще се опитам да отговоря.
Здравейте. Интересува ме удобни ли са диваните за децата, как е храната и шумно ли е вечер?

# 273
  • Варна
и трите са да

# 274
Здравейте. Интересува ме удобни ли са диваните за децата, как е храната и шумно ли е вечер?
Храната като количество беше добре. За разнообразие е трудно да се говори, но имайте предвид че миналата година беше необичайна. Имаше по 3 - 4 вида основни и гарнитури. Салатите бяха малко повече. Само по една супа. Правеха и скара, включително и зеленчуци. За десертите не съм обърнала внимание, защото аз съм любител на динята и пъпеша. Относно вкуса не мога да коментирам, защото това е индивидуално.
В хотела беше тихо. Градината е хубава и създава чувство за уединение. Но пък и в хотела, и в комплекса хората бяха по-малко от обичайното. За следващата година не може да се предвиди как ще е.
Както казах ние бяхме в Рива парк и не съм виждала какви са диваните в Рива. Освен това бяхме без деца, така че и диванът в нашата стая съм ползвала само за сядане. Стори ми се удобен, но дали ще е удобен за сън не мога да кажа. А и зависи от това колко е голямо детето.
Като цяло сме доста доволни от хотела, особено спрямо цената. Близо е до плажа, чисто е, а персоналът е чудесен.

# 275
  • Горна Оряховица
Търся нещо за края на юни и началото на юли. 2 възрастни + 2 деца на 2 и на 6. От 4-5 години не сме ходили по БГ черноморие. за 4 нощи all inclusive ми то няма под 900-1000 лв. Какви са тия цени за това качество?! Аз ли не съм в час? Цените ли са се вдигнали много. Някаква агенция ми попадна в нета и ми предлагат  Приморско Прима дел сол за 640лв с 30% отстъпка. Гледах мнения...да кажем, че е добре. Дайте някакви идей? Ще си правим май PCR и пак ще ходим в Гърция ми се струва накрая хихих Simple Smile

# 276
Мненията за Приморско дел сол са повече отрицателни  .

# 277
  • София
Jeini , по Българското море не сте били , ама явно и по Гръцкото не сте били скоро
Гърция за този период ще нощувате за 60-80 евро на вечер. Едно сядане на таверна вечер ще ви е 40-45 евро без да се изхвърляте изобщо- салата, две основни ястия, вода и 2 бири Stuck Out Tongue Winking Eye Отделно другата храна и т.н.
Също 300-400 лева за PCR тестове + опашки по границата. Е, само плюс ще са снимките за фейса от чужбината... но по -евтино няма да бъде. Пробвали сме го

# 278
Търся нещо за края на юни и началото на юли. 2 възрастни + 2 деца на 2 и на 6. От 4-5 години не сме ходили по БГ черноморие. за 4 нощи all inclusive ми то няма под 900-1000 лв. Какви са тия цени за това качество?! Аз ли не съм в час? Цените ли са се вдигнали много. Някаква агенция ми попадна в нета и ми предлагат  Приморско Прима дел сол за 640лв с 30% отстъпка. Гледах мнения...да кажем, че е добре. Дайте някакви идей? Ще си правим май PCR и пак ще ходим в Гърция ми се струва накрая хихих Simple Smile
За кое качество говорите?! Не сте били 4 г. в хотел в БГ, но знаете че качеството е лошо?! Качествен хотел по Черноморието си струва пари. И да, цените в последните години се повишиха, както всичко останало. Ако живеете в България би трябвяло да сте наясно. Няма как ток, вода, храна, горива, услуги и заплати да се увеличават, а цените в хотелите и ресторантите да си стоят на ниво 2016г. Приморско дел сол е много компромисен вариант и за това цената му е по-ниска. Началото на юли е пик сезон и цените тогава са най-високи.
На същото мнение съм като Cabo San Lucas, по отношение на цените в Гърция. Ако сравнявате кон с кокошка/като кокошката е наем на стая с котлонче в Гърция и пазар от България/, то е ясно че в Гърция ще ти излезе по-евтино. Хубавите 4 и 5* хотели в Гърция са двойна цифра спрямо такива в БГ.
Ето хубав хотел на добра цена, в който и двете Ви деца се настаняват безплатно и стойността за Вашите дати е под 900 лв. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/
Има и много други хотели на ОИ с цени под 900 лв.

# 279
  • Горна Оряховица
Благодаря Simple Smile В Гърция поне където и да седнем знам, че няма да ми сервират лоша храна. Последните години ходим в селата около Кавала и вечер хапваме в Немезис в Кавала. Ами там не сме плащали повече от 18-20€ като всеки си поръчва  калмари, октоподи, салати и нещо за пиене. Иначе хотелчетата са на плажа без изхранване.
Някакси от лошите опити до сега съм негативно настроена към БГ курорти. С добро впечатление останах от Примасол Синева бийч в Свети Влас преди 4г, но явно на късмет запазих 2 нощувки с AL  за 400лв 2ма възрастни + 1 дете през Booking. Имаше само немци и персонала се изненада, че сме българи. Сега като гледам цените...Astonished
Ще си сверявам часовника явно Wink

# 280
  • Някъде по Дунава
В хотел Рива парк ,  Слънчев бряг, който коментираха по- горе, за периода края на август и началото на септември за 4 нощувки ми дава цена 868лв. В хотел Рива, цената е 682лв, това е от сайта на Амигос травел. И това при две деца, едното от които на 13г. Досега не сме били на all,  нито в Слънчев бряг, но мисля цената е добра. В топ сезон тези хотели не са ни по джоба, а и лятото предпочитаме на Велинград. Юни аз не мога да отсъствам от работа и началото на септември е единствената ни алтернатива.

# 281
  • София
Благодаря Simple Smile В Гърция поне където и да седнем знам, че няма да ми сервират лоша храна. Последните години ходим в селата около Кавала и вечер хапваме в Немезис в Кавала. Ами там не сме плащали повече от 18-20€ като всеки си поръчва  калмари, октоподи, салати и нещо за пиене. Иначе хотелчетата са на плажа без изхранване.
Някакси от лошите опити до сега съм негативно настроена към БГ курорти. С добро впечатление останах от Примасол Синева бийч в Свети Влас преди 4г, но явно на късмет запазих 2 нощувки с AL  за 400лв 2ма възрастни + 1 дете през Booking. Имаше само немци и персонала се изненада, че сме българи. Сега като гледам цените...Astonished
Напълно невъзможно е в таверна около Кавала да платите за вечеря за 2ма + 2 деца= 18-20 евро за калмари октоподи и подобни. Освен да е на човек?
Хубаво е в Гърция , не ни разбирайте грешно и аз обичам да ходя, но това че е по-евтино от Бг морето просто не е вярно, освен да отседнете на палатка да готвите на газов котлон и да паразувате от Лидъл-а. Ама почивка ли е това?

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 16:13 от Cabo San Lucas 40

# 282
Благодаря Simple Smile В Гърция поне където и да седнем знам, че няма да ми сервират лоша храна. Последните години ходим в селата около Кавала и вечер хапваме в Немезис в Кавала. Ами там не сме плащали повече от 18-20€ като всеки си поръчва  калмари, октоподи, салати и нещо за пиене. Иначе хотелчетата са на плажа без изхранване.
Някакси от лошите опити до сега съм негативно настроена към БГ курорти. С добро впечатление останах от Примасол Синева бийч в Свети Влас преди 4г, но явно на късмет запазих 2 нощувки с AL  за 400лв 2ма възрастни + 1 дете през Booking. Имаше само немци и персонала се изненада, че сме българи. Сега като гледам цените...Astonished
Не гледай Букинг. Там цените са много по-високи. Виж през ТА или в самият хотел.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 20:43 от fatalina

# 283
Напълно невъзможно е в таверна около Кавала да платите за вечеря за 2ма + 2 деца= 18-20 евро за калмари октоподи и подобни. Освен да е на човек?
Хубаво е в Гърция , не ни разбирайте грешно и аз обичам да ходя, но това че е по-евтино от Бг морето просто не е вярно, освен да отседнете на палатка да готвите на газов котлон и да паразувате от Лидъл-а. Ама почивка ли е това?
Перфектна почивка е, но не е за всеки. На мен ми е голям мерак, но мъжът ми не ми уйдисва. Къмпингите не са евтини нито тук, нито в Гърция. Там преди няколко години забраниха дивото къмпингуване, та май излиза по-евтино в хотел или апартамент. По-евтино или равно на ОИ в България излиза на хора като нас, които не пият алкохол, не се интересуват от анимация, не обичат да се съобразяват с часове за хранене и да се редят по опашки. Изобщо не го приемам за сравнение на кон и кокошка, просто човек трябва да си направи сметката какво иска и за какво плаща.

# 284
  • Горна Оряховица
Ее възможно си е калмари, октопод са по 6€ порцията, голяма салата е 4.5, малката по 3€. Но с тия тестове ако останат и за влизане в България...е няма да се навия да тръгвам пак.
 Иска ми се да е Allinclusi e, за да не се ангажирам с ходене по ресторанти и правене на закуски, абе искам да си почина Joy

Общи условия

Активация на акаунт