На море в България 2021 г.

• 57 642
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Хотел Магнолиите в Приморско, както знаете може би е ориентиран към френските туристи.
Миналата година ги нямаше. Бяхме в средата на юли. Ресторантът е с най-вкусната храна. Не си сипвахме сами и не се грабеше, а казваш от кое колко и какво искаш и хората ти слагаха. Беше много добре организирано. Басейн огромен с място за всички. Плаж хубав, широка ивица  и шезлонги включени на плажа.
Няма обаче контрол, защото на плажа на МмЦ всички шезлонги миналото лято бяха безплатни и към обед почти няма свободни. Ние с детето идваме сутринта и е спокойно, следобед с коктейли на басейна-пълен релакс.
Магнолиите ми е любим хотел от години, държат нивото. Затворен комплекс, на 2 км от Приморско, в близост до плаж, не си в лудницата, чудесно е.

# 331
  • Русе
Хотел Магнолиите в Приморско, както знаете може би е ориентиран към френските туристи.
Миналата година ги нямаше. Бяхме в средата на юли. Ресторантът е с най-вкусната храна. Не си сипвахме сами и не се грабеше, а казваш от кое колко и какво искаш и хората ти слагаха. Беше много добре организирано. Басейн огромен с място за всички. Плаж хубав, широка ивица  и шезлонги включени на плажа.
Няма обаче контрол, защото на плажа на МмЦ всички шезлонги миналото лято бяха безплатни и към обед почти няма свободни. Ние с детето идваме сутринта и е спокойно, следобед с коктейли на басейна-пълен релакс.
Магнолиите ми е любим хотел от години, държат нивото. Затворен комплекс, на 2 км от Приморско, в близост до плаж, не си в лудницата, чудесно е.
Благодаря Ви и искам да попитам от къде резервихте за там с 35% отстъпка?

# 332
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, мнение за Примасол синева бийч - Свети влас, намирам много стари отзиви, а тук въобще не се коментира. Все пак някой с по-скорошно мнение ще ми е от полза за планирано кратко септемврийско моренце. Интересуваме чистота, анимация, условия ...

# 333
  • В.Търново
Ако върнете назад информацията, понеже се повтаря едно и също, миналото лято имаше занижение на качеството на храната и в Магнолиите Приморско.

# 334
  • BG
Здравейте, някой който е рискувал да споделим времето след 18-19 юни по южното Черноморие около Царево как е ? Искам да направим едно ранно море но се чудя дали няма да е много рано и студено. С две деца сме на 4 и 6 г.

# 335
Много възпитани бяха румънците в Боряна миналата година и много търпеливи,щом понесоха това обслужване и тази храна.Същото важи и за българските туристи.И за 500 лв не си струва ,не за 1300.Аз бих  отишла на Албена само на някои от 4 звездните хотели.

# 336
Здравейте, някой който е рискувал да споделим времето след 18-19 юни по южното Черноморие около Царево как е ? Искам да направим едно ранно море но се чудя дали няма да е много рано и студено. С две деца сме на 4 и 6 г.
Юни си е риск, но много си зависи от конкретната година. Случвало ни се е и в началото на юни хубаво време и топла вода.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 13:59 от +-123

# 337
  • Сф
Ходили сме все така от години- на 2,5 г детето ни беше, сега на 12, около Созопол. То не излиза от водата,но и не сме зиморничеви и ние. Като по- малка вечер трябваше малко по- дебели дрехи, иначе е ок. Случвали сме и по 1,2 , дъждовни дни, но бързо се изяснява. Като цяло това ни е любим период- 21, 23 юни - докъм 1,2 .07. Все пак си следете и прогнозите за конкретната година.

# 338
  • София
Риск е през юни , и така и така сме били. Често има хубави сутрини, годни за плаж и вечер лятна буря. Ами на сутринта все едно не е валял дъжд. Аз все пак заради децата тръгвам обичайно към 25-26 юни най-рано. Даже и на мен ми е любим този период, защото е свежо, чисто с много дълъг ден и светло вечер до след 9 часа. Хубави топли морски вечери... с разходки и все е ден...

# 339
Дори преди 18 юни сме ходили и е супер. Температура на въздуха около 28 - 30 градуса, а на морската вода 23 - 24 градуса.

# 340
  • Русе
Ако върнете назад информацията, понеже се повтаря едно и също, миналото лято имаше занижение на качеството на храната и в Магнолиите Приморско.
То миналата година навсякъде беше така, но доколкото чета назад в Магнолиите е било къде къде по-добре от хотелите в Албена. Резервирах за средата на юни в Магнолиите та да видим как ще е! За Великден рискувах и резервих в Лагуна бийч в Албена въпреки разочарованието от миналото лято с надеждата, че този сезон ще е по-добре:rolling_eyes:

# 341
[/Polina, директно сайта на Приморско клуб forestbeach.bg. Отстъпка има 25 %, но другите 10 % допълнително са с приорити карта от Албена Бг.]

# 342
  • Русе
Миналата година ги нямаше. Бяхме в средата на юли. Ресторантът е с най-вкусната храна. Не си сипвахме сами и не се грабеше, а казваш от кое колко и какво искаш и хората ти слагаха. Беше много добре организирано. Басейн огромен с място за всички. Плаж хубав, широка ивица  и шезлонги включени на плажа.
[/Polina, директно сайта на Приморско клуб forestbeach.bg. Отстъпка има 25 %, но другите 10 % допълнително са с приорити карта от Албена Бг.]
Явно Вие сте резервирали по-рано в момента на на сайта отстъпката е 10% от началото на Февруари до края на Март, а приоритито е ясно въпреки, че още няма опция номера му да излиза автоматично в профила ми в сайта както при резервациите за Албена. Нищо и 20%  отстъпказа Магнолиите са си ОК, а и разбрах, че и паркинга не се плаща което е добре!

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 16:01 от Polina238

# 343
  • В.Търново
Къде пише, че няма да се плаща паркинга в Албена?

# 344
Русалка, коментираме последно паркинга на хотел Магнолиите, който е огромен и е без заплащане.

Общи условия

Активация на акаунт