На море в България 2021 г.

• 57 652
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Ако е пръскано за комари, то няма да ги има, ако не има много от реката и щубраците.

# 316
  • Пловдив
В Серените Царево има ли комари?И в морето щипалки?

# 317
В Серените Царево има ли комари?И в морето щипалки?
Комари не. Щипалки през юни не, през септември да. Юли и август избягвам морето на юг, така че не знам как е положението.

# 318
  • София
Обмислям резервация в "Аркутино Фемили Ризорт"... Притеснява ме обаче наличието на комари / от това,което чета/.Толкова ли е зле положението?
Ние бяхме там преди две години,никакви комари нямаше(мен много ме хапят)😀
Нямаше комари, бяхме края на август. Но също съм чувала от човека който ни препоръча аркутино, че имало много комари. Не знам защо така едни казват едно други друго.
Имаше много комари на Аркутино миналата година в края на юли. Ние се пръскахме с този репелент: https://remedium.bg/autan-protection-plus-sprey-repelent-protiv- … i-x100-ml-29392/p
С него не са ни хапали изобщо, но мирише гадничко.
Щипалки имаше много във водата, направо ме изяждаха и даже 2 дни от 6-те, които прекарахме там, изобщо не ходихме до морето, а висяхме на басейните. Басейните си заслужават, водата се подгрява.

# 319
  • В.Търново
Миналото лято имаше много щипалки навсякъде.

# 320
Миналото лято имаше много щипалки навсякъде.
В Приморско в средата на Август щипалки нямаше или поне не са ме хапали. Където духа бриза няма и комари. Ама до оградата на гробищата до хотел Жерави такъв дзвер ме гризна, че още го помня...

# 321
В Поморие в края на юли и началото на август нямаше щипалки миналата година, предишните години в Кранево и Камчия също нямаше в края на юли.

# 322
  • Русе
То комари май вече навсякъде има! Миналото лято имаше в Албена, Приморско и Ахтопол.

# 323
Тази година направих ранни записвания за хотел Боряна в Албена. Закупих приорити карта, която дава допълнително 10% та общо 35% намаление. За средата на юли 7 нощувки в двойна стая с дете цената излиза 1350 лв.плюс 95 лв карта за отстъпка, даваща предимство на ранно настаняване, късно напускане, избор на стая и етаж, както и допълнителни 10 %.
А да си в хотел на брега, на висок етаж и да се любуваш на морето, за тази цена...Мисля, че е повече от прилично. Остава да няма много румънци.Храната не ми е толкова важна. Отиваме да почиваме, не само да мислим какво да ядем.
Картата за отстъпка важи за целия сезон, включително и за хотелите на МмЦ, Приморско,  та букнах и едно септемврийско море в Магнолиите на 35% отстъпка. То е ясно, че в чужбина скоро няма да се ходи.

# 324
Моля препоръчайте ми хотел с хубава анимация на български език. Без Белла Виста. Другото няма значение.

# 325
  • В.Търново
Тази година направих ранни записвания за хотел Боряна в Албена.
Голяма грешка.
Ако детето ви кара само на дебели спагети, направо фиде да го наречем,таратор или пържени картофи всеки ден едва ли ще казвате, че не ви е толкова важна храната.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 23:04 от Русалка_1

# 326
Здравейте,
Четох доста теми и мнения и тук, и онлайн и къде ли не. Спряли сме се на Мирамар Обзор за едноседмична почивка с дете на 2 години. Интересува ме каква стая да поискаме при резервацията/настаняването - искам максимална тишина, за да може детето да спи спокойно. Миналата година бяхме в един от Грифид хотелите на Златните и вечерните соарета на съседните хотели направо ме влудяваха, при все, че до 22:30 най-късно приключваха, ние искахме детето до 21-21:30 да е заспало. Знам, че не съм си вкъщи, но все пак 😁
Също така се чудя кой период да избера, макар че едва ли има кой знае каква съществена разлика - последната седмица на юни или първата на юли да избера? Искам да е достатъчно топло, но по възможност не все още фраш пълно с народ навсякъде...

# 327
............Остава да няма много румънци.Храната не ми е толкова важна. Отиваме да почиваме,........................

Успех с тази "паплач",това не са хора ,а точно "паплач",която ни превзема черноморието като хуни,който не са виждали абсолютно нищо-грабат,викат,крещят,бутат се,абе страшна работа Sad А за храната,квато и дае се разграбва от тях като за последно и според мен от там идва и бедното и евтино меню за почиващите Sad

П.С.  дано успеете да си починете......

# 328
  • в града на младостта
Здравейте, направих ранна резервация за Белла Виста, Синеморец за периода 11.08 - 18.08,за трима възрастни, на цена 1700лв. Резервирахме през Съни Турс. Ще се Радвам на отзиви за този хотел.

# 329
  • Русе
Здравейте, може ли отзиви от миналата година за хотел Магнолиите в Приморско/ ммц/?

Общи условия

Активация на акаунт