На море в България 2021 г.

• 57 657
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Storm, мислиш ли... Дали Белведере има шанс за по-голяма отстъпка при ласт минит?

Аз пак за съвет. Кой хотел бихте избрали: Белведере или Хермес? И двата са на Акександрия. Хермес е ултра ол инклузив, има барове на плажа, нощен бар, но морето мсй е кофти там. Белведере е новичък хотел, на високо ниво, но е само ол инклузив и към 200 метра от плажа. Синът ми е на 11г и обича да кара АТВ всяко лято в Приморско, но дори да сме в Хермес, пак ще отидем на разходка в Приморско. Не смв посещавали никой от тези хотели. Вие кой бихте избрали?
Няма да пуснат по-голяма отстъпка. От години резервирам с Александрия, най-изгодно е на ранни. Иначе пускат я куци стаи, я някоя дупка между резервациите.
Между Хермес и Белведере, определено Белведере. На нощния бар има точно 10-15 маси за няколко блока , не го мисли това за нощен бар. На бара на плажа вечер също е претъпкано, още повече че там се прави и детската дискотека и целия хотел се изнася натам след 20 часа, ужасно е.  Ултрата ОИ не е баш ултра според моите вкусови качества. Белведере се води пет звезди, Хермес е четири и според мен с доста амортизирана база. Според мен на твоето единадесет годишно дете ще му хареса повече в Приморско, а и разполагаш с три, да не кажа четири плажа - ММЦ, Перла, Северен и Южен, докато на Хермес или се задоволяваш с кофтия градски, или бичиш до Нестинарка или Арапя.
Моята резервация е за Белведере.

П.П. Аз моето дете на АТВ-тата в Приморско не го пускам, след като бях свидетел как едни татковци се гонкаха мръснишки с две АТВ-та измежду каращите деца. Но и моето дете си има собствено АТВ, де.

# 301
Здравейте, в търсене съм на хотел All inclusivе за двама възрастни и бебе на 9 месеца. Четох Ваши препоръки и от тях се насочих към Дюни Роял Ризорт или Серенити в Царево. Чудя се дали центъра на Царево е на пешеходно разстояние до хотела, защото си мисля, че само в комплекса ще ни дойде скучно.
Къде още бихте ми препоръчали по южното Черноморие?
Серенити е на 2 км от Царево. За други хотели вижте старите теми от 2019г. Имаше списъци. Има и теми за различни курорти.

# 302
Storm, мислиш ли... Дали Белведере има шанс за по-голяма отстъпка при ласт минит?

Аз пак за съвет. Кой хотел бихте избрали: Белведере или Хермес? И двата са на Акександрия. Хермес е ултра ол инклузив, има барове на плажа, нощен бар, но морето мсй е кофти там. Белведере е новичък хотел, на високо ниво, но е само ол инклузив и към 200 метра от плажа. Синът ми е на 11г и обича да кара АТВ всяко лято в Приморско, но дори да сме в Хермес, пак ще отидем на разходка в Приморско. Не смв посещавали никой от тези хотели. Вие кой бихте избрали?
Щом сте склонна да направите компромис с 4* хотел, Жерави е пак на Александрия и е по-близо е до плажа.

# 303
  • В.Търново
Била съм в Жерави. Не е кой знае какво хотела. Били сме там веднъж.

# 304
Мисля, че пак ще затегнат положението и ще трябва да ходим със скафандри, обезсмисляйки опита ни за релаксация.

# 305
  • В.Търново
Ама разбира се.Ще има още едно затваряне.Няма да ни се размине. Дори си мисля, че е възможно , ако отворят заведенията на 1 март, че след 8 март ще ги затворят пак.Сезонът лятото отново ще почне може би към 1 юли. Тур агенциите в момента карат на изпарения и според мен трябва да се резервира през големи агенции, на които застраховките покриват големи загуби или направо от хотела.

# 306
Или в последния момент, или с възможно най-късно доплащане! Всеки трябва внимателно да си прецени рисковете.

# 307
  • у нас
Моля, препоръчате ми хубав хотел, с добър ОИ, басейни, включително за дете на 3, анимация и да е на първа линия. Предпочитам настаняване в апартамент или поне разширена стая. Цена до 300-330лв.Гледах Албена Калиакра маре и Ралица супериор, но не виждам апартаменти. Без Китен и Приморско.
Миналата година бяхме в Приморско дел сол. Мога роман да напиша за мизерия и полуфабрикати, опашки и чакане  по над 45 мин. 🙄

# 308
  • В.Търново
Тези полуфабрикати ги има дори в Албена.

# 309
Моля, препоръчате ми хубав хотел, с добър ОИ, басейни, включително за дете на 3, анимация и да е на първа линия. Предпочитам настаняване в апартамент или поне разширена стая. Цена до 300-330лв.Гледах Албена Калиакра маре и Ралица супериор, но не виждам апартаменти. Без Китен и Приморско.
Миналата година бяхме в Приморско дел сол. Мога роман да напиша за мизерия и полуфабрикати, опашки и чакане  по над 45 мин. 🙄
Вижте Калиакра бийч в Албена, стаите са мниго големи /над два пъти по-големи от Калиакра маре/, храната много ми харесва, а анимацията е една от най-добрите в Албена.

# 310
На Калиакра стаите супериор са големи, но стандарт са малки. Даже на Лагуните са по- големи от стандартните на Калиакра.

# 311
На Калиакра стаите супериор са големи, но стандарт са малки. Даже на Лагуните са по- големи от стандартните на Калиакра.
Явно не сме били в стая стандарт. Даже не знаех, че има.
Бяхме там преди 5 години може би, стаята беше около 30 кв. м., със страхотна гледка.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 14:51 от bubkab

# 312
Обмислям резервация в "Аркутино Фемили Ризорт"... Притеснява ме обаче наличието на комари / от това,което чета/.Толкова ли е зле положението?

# 313
  • Пловдив
Обмислям резервация в "Аркутино Фемили Ризорт"... Притеснява ме обаче наличието на комари / от това,което чета/.Толкова ли е зле положението?
Ние бяхме там преди две години,никакви комари нямаше(мен много ме хапят)😀

# 314
Ние бяхме там преди две години,никакви комари нямаше(мен много ме хапят)😀
Нямаше комари, бяхме края на август. Но също съм чувала от човека който ни препоръча аркутино, че имало много комари. Не знам защо така едни казват едно други друго.

Общи условия

Активация на акаунт