На море в България 2021 г.

• 57 665
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ее възможно си е калмари, октопод са по 6€ порцията, голяма салата е 4.5, малката по 3€. Но с тия тестове ако останат и за влизане в България...е няма да се навия да тръгвам пак.
 Иска ми се да е Allinclusi e, за да не се ангажирам с ходене по ресторанти и правене на закуски, абе искам да си почина Joy
За HB или FB мислили ли сте?

# 286
  • Пловдив
И ние не пием алкохол и не ядем много.Но от както тръгнахме на Алл вече нищо не може да ме върне да се чудя къде да ям,да чакам в някой ресторант някой да стане за да седна аз .И после да ме гледат накриво ,че се храня бавно.Почивката за мен е да не мисля за нищо.Давам определените пари и това е.А Гърция хич не ми я хвалете.Евтино хубаво няма.

# 287
То понякога и на ол инклузива няма къде да се нахраниш и те гледат накриво, че си заел дълго масата. Да не говорим пък ако тръгнеш нещо допълнително да си слагаш, направо са отсервирали и вече други седят на твоята маса.Аз по тези причини не предпочитам този начин на изхранване.

# 288
И ние не пием алкохол и не ядем много.Но от както тръгнахме на Алл вече нищо не може да ме върне да се чудя къде да ям,да чакам в някой ресторант някой да стане за да седна аз .И после да ме гледат накриво ,че се храня бавно.Почивката за мен е да не мисля за нищо.Давам определените пари и това е.А Гърция хич не ми я хвалете.Евтино хубаво няма.
То баш ОИ се води евтина почивка, но темата не е „Гърция или ОИ”. Въпрос на предпочитания, компромиси и възможности. Ние предпочитаме заведения със сервиране, другото ни е все едно сме в Макдоналдс, но на някои не им пречи. Не ни се е случвало да ни гледат лошо, защото ядем бавно, за Гърция даже ми е трудно да си го представя, че може да се случи.

# 289
  • here and now
Аз си харесвам ОИ но си ги подбирам.
Не ми се е случвало да ме гледат на криво, защото не гледам как ме гледат вероятно.
На ресторант с дете е малко трудно, поне за мен. Държи да си избере от менюто, после "кога ще стане?", след това "ми то няма сос", след това "ами не ми харесва, искам друго", като между тези "мамооо гладна съм" ми идва в повече. Обича пържени картофи, но не навсякъде ги харесва и не мога само на това да я оставя.
Та докато порасне сме си на Ои, след това не знам.
В Гърция, само порция октопод е била 8-9 евро, когато аз съм била, а двама възрастни и две деца без алкохол ни излиза минимум 40 евро обяд или вечеря.

# 290
  • В.Търново
Storm, мислиш ли... Дали Белведере има шанс за по-голяма отстъпка при ласт минит?

Аз пак за съвет. Кой хотел бихте избрали: Белведере или Хермес? И двата са на Акександрия. Хермес е ултра ол инклузив, има барове на плажа, нощен бар, но морето мсй е кофти там. Белведере е новичък хотел, на високо ниво, но е само ол инклузив и към 200 метра от плажа. Синът ми е на 11г и обича да кара АТВ всяко лято в Приморско, но дори да сме в Хермес, пак ще отидем на разходка в Приморско. Не смв посещавали никой от тези хотели. Вие кой бихте избрали?

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 01:22 от Русалка_1

# 291
...Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни....

Тук не съм съгласна, но вероятно не сте били досега в Албена и Шабла...най-прекрасния и чист плаж е в Шабла...
Изненадахте ме, в Шабла никога не съм била. Може ли препоръка за хотел, baby friendly, тоест, без шум и с басейн за малки деца?

# 292
  • Сф
Storm, мислиш ли... Дали Белведере има шанс за по-голяма отстъпка при ласт минит?

Аз пак за съвет. Кой хотел бихте избрали: Белведере или Хермес? И двата са на Акександрия. Хермес е ултра ол инклузив, има барове на плажа, нощен бар, но морето мсй е кофти там. Белведере е новичък хотел, на високо ниво, но е само ол инклузив и към 200 метра от плажа. Синът ми е на 11г и обича да кара АТВ всяко лято в Приморско, но дори да сме в Хермес, пак ще отидем на разходка в Приморско. Не смв посещавали никой от тези хотели. Вие кой бихте избрали?
Русалка, аз ще чакам ласт минит, че само там са деца до 14(при Александрия), където ми е приемливо.Ако не дойдат чехите, едва ли ще пуснат Белведере.Като гледам какво става  с тоя вирус, очаквам доста ласт минити.

# 293
...Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни....

Тук не съм съгласна, но вероятно не сте били досега в Албена и Шабла...най-прекрасния и чист плаж е в Шабла...
Изненадахте ме, в Шабла никога не съм била. Може ли препоръка за хотел, baby friendly, тоест, без шум и с басейн за малки деца?
В Шабла хотели няма! Там са бунгала от соц време. Дори в града да намериш място за настаняване, то разстоянието до плажа е доста и само с автомобил. Морската вода е доста по-студена и често е ветровито и с големи вълни, т.к. е открито, а не залив. За бебе едва ли е подходящото място.

# 294

Ако държите на плаж Хермес не е вашият хотел . За Белведере не знам нищо .

# 295

В Шабла хотели няма! Там са бунгала от соц време. Дори в града да намериш място за настаняване, то разстоянието до плажа е доста и само с автомобил. Морската вода е доста по-студена и често е ветровито и с големи вълни, т.к. е открито, а не залив. За бебе едва ли е подходящото място.
Намират се и в района на къмпинга хотелчета, не е като хептен да няма, но изборът е ограничен или поне така беше, когато аз търсих нещо в района.
Русалка, ако за Хермес в Царево питаш, плажът там е най-лошият за къпане, който съм виждала в България - камъни, щипалки. Ако предпочитате да си лежите на плажа и да съзерцавате морето, може и да ви хареса.

# 296
  • В.Търново
Синът ми е на 11г, той много се къпе и хвърля в морето и се гнуси от водорасли и щипалки. Sad и е способен да не вкезе до края на почивката в морето.

# 297
Аз съм по-бетер от децата по отношение на къпането, но на тоя плаж само краката си натопих, не се престраших да мина отвъд щипалките.

# 298
  • Пловдив
Здравейте. Някой бил ли е скоро в Сол Несебър Бей? Каним се да резервираме 2 стаи за нас с бебето (2г) и бабата и дядото през юли.
Миналата година бяхме в Сол Луна Бей, Обзор и страшно ни хареса хотела, хигиената, аниматорите. Предполагам са подобни, но ще се радвам ако някой сподели личен опит.

# 299
Здравейте, в търсене съм на хотел All inclusivе за двама възрастни и бебе на 9 месеца. Четох Ваши препоръки и от тях се насочих към Дюни Роял Ризорт или Серенити в Царево. Чудя се дали центъра на Царево е на пешеходно разстояние до хотела, защото си мисля, че само в комплекса ще ни дойде скучно.
Къде още бихте ми препоръчали по южното Черноморие?

Общи условия

Активация на акаунт