На море в България 2021 г.

• 57 635
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Mask
Къде пише, че няма да се плаща паркинга в Албена?
За Магнолиите имах впредвид! Албена няма да се откажат от дрането на кожи за паркинг!

# 346
  • В.Търново
А, добре. Благодаря! Стори ми се фантастично Албена да са си пуснали безплатно паркинга. Grinning

# 347
  • Русе
https://albena.bg/bg/oferti/ranno-lyato-v-albena
Този път Албена избиха рибата! Вижте цените и като сложиш и приоритито си е далавера. Но храната ще е зле предполагам.

# 348
  • В.Търново
Все пак това е юни месец.

# 349
  • Русе
Все пак това е юни месец.
Да така е юни времето е на късмет! Ние миналата година бяхме от 25 юни в Калиакра маре и времето беше чудесно, а водата топла.

# 350
  • Sofia
Юни си е "на късмет." Едни от най-хубавите ни морета в БГ са били точно юни месец. Няма блъсканица, водата е чиста, персоналът е положително настроен за предстоящия сезон. Цените са умерени, а ако случиш и на време, какво повече му трябва на човек!? Simple Smile

# 351
  • Пловдив
Здравейте, направих ранна резервация за Белла Виста, Синеморец за периода 11.08 - 18.08,за трима възрастни, на цена 1700лв. Резервирахме през Съни Турс. Ще се Радвам на отзиви за този хотел.

Миналата година посетихме за първи път хотела. Хареса ни, пак бихме го посетили. Само храната не беше на ниво, но като цяло през целия сезон имаше оплаквания от храната в темата навсякъде по морето.
Почивката ни беше в края на юни и беше спокойно . За топ сезона - август - сигурно няма да е така, хотелът обикновено е пълен. Аниматорите са страхотни! Ако нещо друго Ви интересува, питайте.
Слънчева и спокойна почивка!🌞

# 352
  • В.Търново
При мен се променят плановете. Няма да мога да резервирам сега за Белведере. Sad Трябва да чакам ласт минит, а за лятото едва ли ще му пуснат голяма отстъпка. Sad

# 353
  • Sofia
Все си мисля, че и тази година ще има last minute оферти. Това зависи от заетостта на хотела, но  се съмнявам, че чуждите туристи ще се "юрнат" масово да почиват у нас. Хич не сме конкурентни на фона на близките ни пазари, а и не виждам нашите да правят нещо по въпроса. Отделно много зависи дали другите държави ще пуснат съгражданите си да пътуват, и най-вече, при какви условия. То и миналата година бяхме обявили, че приемаме всеки, но малко бяха желаещите. Simple Smile

# 354
Все си мисля, че и тази година ще има last minute оферти. Това зависи от заетостта на хотела, но  се съмнявам, че чуждите туристи ще се "юрнат" масово да почиват у нас. Хич не сме конкурентни на фона на близките ни пазари, а и не виждам нашите да правят нещо по въпроса. Отделно много зависи дали другите държави ще пуснат съгражданите си да пътуват, и най-вече, при какви условия. То и миналата година бяхме обявили, че приемаме всеки, но малко бяха желаещите. Simple Smile
Като гледам как са абсолютно пълни СПА хотелите основно с българи и тук-там румънци, сърби и гърци не съм сигурна, че това лято ще е като миналото. Хората са по пачивки, по тайни кръчми сякаш няма Ковид. Очаквам и лятото да е така. Разбира се, че ще има и last minute оферти, но едва ли ще бъдат с големи отстъпки, така както имаше през лято 2020г. Има си хотели, работещи основно с чужденци и ако и тази година гостите им няма да дойдат, то просто отново няма да отворят.

# 355
  • В.Търново
Така се бях навила за Белведере... Sad И аз си мисля, че няма да има много чужденци това лято. Белведере или няма да отвори пак или ще занижи качеството.Ако бях резервирала вече, трябваше да правя анулация. Хем си казах в началото, че ще разчитам на ласт минит.

# 356
  • Sofia
Фатална, да сме живи и здрави, ще видим какво ще ни е лятото. Да не забравяме, че един затворен хотел трупа сериозни разходи, особено, ако е за 2-ра поредна година. Колкото по-дълго си "извън борда", толкова по-трудно "завърташ" колелото. Според мен родните хотелиери пуснаха ранни оферти (на нива от 2019), колкото да "опипат" терена и да си направят някаква сметка. Какво ще се случи на практика, предстои тепърва да видим. Държавата също би трябвало да се намеси, но не виждам активност и желание да го направи. Ако изобщо има намеса, то тя трябва да е адекватна, което рядко ни се случва. Лично на мен ми се струва, че ще сме свидетели на доста добри оферти в последната минута. Дано не бъркам. Simple Smile

# 357
Не разбрах какъв му е проблема на Белведере?
ММ много си го е харесал и дори снощи пратих запитване по Визит?
Ние уж нямаше да правим ранни заради миналата година, но пак се оглеждаме.

# 358
  • Sofia
Фаталина, извинения за обърканото име. Редакторът се е намесил, а от телефона не мога да редактирам. Ще ти купя риза. Simple Smile Simple Smile

# 359
Като гледам как са абсолютно пълни СПА хотелите основно с българи и тук-там румънци, сърби и гърци не съм сигурна, че това лято ще е като миналото. Хората са по пачивки, по тайни кръчми сякаш няма Ковид. Очаквам и лятото да е така. Разбира се, че ще има и last minute оферти, но едва ли ще бъдат с големи отстъпки, така както имаше през лято 2020г. Има си хотели, работещи основно с чужденци и ако и тази година гостите им няма да дойдат, то просто отново няма да отворят.

И аз не мисля , че това лято ще е като миналото , съответно и офертите за ласт . Много хора го преболедуваха , други се ваксинират , ще има доста повече  туристи .

Резервирах Серенити апартамент парк , защото студията за моя период вече са изчерпани .

Общи условия

Активация на акаунт