На море в България 2021 г.

• 57 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Ел_Cи, кой е периодът? Стана ми интересно, краят на м. Февруари сме, а студията им са напълно резервирани. Браво на тях, явно държат ниво. Simple Smile

# 361
Ел_Cи, кой е периодът? Стана ми интересно, краят на м. Февруари сме, а студията им са напълно резервирани. Браво на тях, явно държат ниво. Simple Smile

21.08-27.08 . И  през хотела , и през 2 агенции ми казаха , че студия няма налични . Избрах да резервирам през хотела , защото условията за анулация са по-добри . В цената почти нямаше разлика .

# 362
  • Пловдив
Аз пък мисля ,че тази година хотелите в България ще са пълни с българи.С тези тестове и паспорти за ваксинации ще откажат много хора да почиват в Турция и Гърция.

# 363
  • В.Търново
Да, обаче и много българи останаха без работа или с ниски доходи и няма да могат да си позволят почивка на хотел.За семейните хотелчета и апартаменти за гости по-няма да има места, но за големите хотели едва ли ще са напълно заети.

# 364
  • Sofia
Ел_Си, благодаря! Да, условията за анулиране на хотела са в пъти по-добри, от тези на агенциите. Приятна почивка и хубаво време. Simple Smile

# 365
Крайбрежието е брутално застроено и места за нощувки ще има за всички. Вероятно тези година ще бъде като миналата - малко чужденци и доста българи, в т.ч. и такива, които предпочитат съседите, но не им се занимава с тестове.

# 366
  • Пловдив
Резервирахме Сол Несебър Бей края на юли с малката на 2г и бабата и дядото. Ще си повторя въпроса, някой бил ли е там предни години? Може ли да каже храната и плажът как са били?

# 367
  • В.Търново
Ако резервирам за Белведере или Серенити, дали е възможно по-нататък корекция на датата като се запази резервацията?

# 368
Ако резервирам за Белведере или Серенити, дали е възможно по-нататък корекция на датата като се запази резервацията?
При най-добро желание на администрациите на хотелите, отговора ще е "Ако има свободни стаи в желания период".
Аз очаквам тази година да е още по-рехаво от миналата. Чужденците пак ще са малко, а като гледам активността в темите за Гърция и Турция, пак ще има опашки по границите.
Не вярвам, че ще успеят да напълнят Белведере - 378 кревата не се пълнят лесно, още повече при тази куца локация.

# 369
Резервирахме Сол Несебър Бей края на юли с малката на 2г и бабата и дядото. Ще си повторя въпроса, някой бил ли е там предни години? Може ли да каже храната и плажът как са били?
За хотелът имаше не особено ласкави отзиви. Плаж поне за мен там няма. Тесен и малък.

Русалка, на мен за Серенити са ми сменяли дати при резервация от агенция и за неактивен сезон. Ако има места би могло, но август се съмнявам, че нещо свободно ще остане, особено пък при вариант на запълване до 70 % от капацитета на хотела. Така беше миналото лято.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 15:25 от fatalina

# 370
  • В.Търново
При мен са несигурни нещата. Ето, изведнъж периода ми се смени. До вчера мислех да резервирам от 31 юли. Но се оказа, че няма да е за тогава. Може би от 10 юли или 17 юли, но пак не е сигурно. Sad Запитването го пуснах за 17 юли. Но не се знае.

# 371
Русалка, при нас в последните години също не е сигурно кога точно ще успеем да идем на почивка и запзваме в последния момент.

# 372
С тези ранни резервации изнежихте хотелиерската гилдия.

# 373
  • Сф
Чехия както е пламнала, Белведере може и да не дочакат гости.
Мин.година не отвориха . А в Жерави дойде един шеф чех  и уверяваше как ще дойдат гостите, ама и това не се случи..

# 374
Само да ви кажа, че Александрия вече пуснаха stop sale , за някой помещения в Хермес за юни и юли.

Общи условия

Активация на акаунт