На море в България 2021 г.

• 57 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Плаж Атлиман ми е любимият от географска гледна точка български плаж. Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни.

До там обаче. Страшно неприятно място в сезон. А сезонът там специално продължава дълго. Между другото има уеб камера, която работи в сезона и която ползвах, за да преценим дали да отскочим до там, когато сме били на юг. Ами не. От ранни зори се запазват шезлонги, пълни се до дупка, няма Ковид, няма лично пространство и елементарно възпитание.

Струва си посещение само октомври-май.
Уеб камерата и сега работи. Сега морето е отнесло пясъка и се вижда една огромна тръба която директно отива в морето. Смятайте в какво се къпем лятото.
https://www.webcamsbg.com/webcam-ot-kiten-severen-plaj-live-na-j … online-kiten.html
Въпросът е къде е заустена, колко навътре....предполагам, по цялото Черноморие има такива тръби.....

# 256
Някой резервира ли Серенити през сайта на хотела ?

# 257
Здравейте, аз резервирах и платих капарото.

# 258
И аз, но вече трета седмица нямам потвърждение, че са получили парите. Били сменяли ЕИК и нямали дастъп до сметките си, което вече много ме принеснява. Днес пак ще пиша. Вие имате ли потвърждение за получененият депозит и номер на резервация?

# 259
Днес опитах да резервирам и получих този имейл

# 260
И аз, но вече трета седмица нямам потвърждение, че са получили парите. Били сменяли ЕИК и нямали дастъп до сметките си, което вече много ме принеснява. Днес пак ще пиша. Вие имате ли потвърждение за получененият депозит и номер на резервация?
Имам номер на резервацията, ни нямам потвърждение за получения депозит. Днес ще пиша и аз имейл. Много странно, надявам се че всичко е наред.
Редактирам се, получих същия имейл. А по телефон някой пробвал ли е да се свържи с тях?

# 261
Да говорила съм и по тел. на цитираният от Ел_Си. Току що получих потвърждение за депозита, а преди това че имат технически проблем.
 Явно вече поне имат достъп до сметката си. Всичко е наред.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 13:46 от fatalina

# 262
Да говорила съм и по тел. на цитираният от Ел_Си. Току що получих потвърждение за депозита, а преди това че имат технически проблем.
Туко що и аз получих потвърждение 🥳

# 263
Здравейте, не съм сигурна, че въпросът ми е за тук, но някой има ли наблюдения върху Рибен ресторант "Стария капитан" в Приморско? Миналото лято постоянно беше препълнен и така и не успяхме да се вредим, та се чудех дали наистина си заслужава толкова? Благодаря предварително! Simple Smile

# 264
Здравейте, не съм сигурна, че въпросът ми е за тук, но някой има ли наблюдения върху Рибен ресторант "Стария капитан" в Приморско? Миналото лято постоянно беше препълнен и така и не успяхме да се вредим, та се чудех дали наистина си заслужава толкова? Благодаря предварително! Simple Smile
Питай в темата за Приморско. Не съм ходил там. Но трябва да знаеш, че през лятото особено Юли и Август риболова в Черно море е никакъв и не трябва по това време да очакваш разнообразие от прясна риба.

# 265
  • Пловдив
Туко що и аз получих потвърждение 🥳
Явно са работили и по сайта.Вече се отваря от телефон и има качени нови снимки от хотела.Жалко ,че не намирам клипчета на туристи.

# 266
  • София
Потърсих на 1ва страница в старата тема, но не намирам нищо за Оазис Дел Маре Лозенец?
Ние имаме резервация на Дюни , която е края на юни + началото на юли, ама се чудя дали да не удължа с няколко дни някъде , 4-5 нощувки още да букна . И го загледах Оазиса, защото имат добри цени и отстъпки до средата на юли.

# 267
...Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни....

Тук не съм съгласна, но вероятно не сте били досега в Албена и Шабла...най-прекрасния и чист плаж е в Шабла...

# 268
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Имате ли мнения за хотел Рива, Слънчев бряг?

# 269
  • София
...Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни....

Тук не съм съгласна, но вероятно не сте били досега в Албена и Шабла...най-прекрасния и чист плаж е в Шабла...

Така е, не съм била в Шабла, но там закътан откъм изток плаж, не виждам.
Плажът на Албена е прекрасен, пясъкът също. Както и плажовете и преходът, и пясъкът в Иракли, Приморско, Слънчев бряг, Несебър... Но там е все открито.
А за ситния пясък съм категорична. Събирах пясък от различнични плажове в шишенца като хоби. От родните плажове (на които съм била) най-ситният е определено на Атлиман. Почти като този от Малдиви, само че жълт, не бял.

Обаче следващия път на север, ще гледам да се отбия в Шабла. И Болата ми в списъка, нищо че казват, че вече не е каквото е било преди.

Общи условия

Активация на акаунт