Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 28

• 121 508
  • 791
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора

# 226
Защо Баба Марта е толкова люта?
Защото до нея са февруари - къс, и април - мек.

# 227
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 228
  • Стара Загора
Чат в сайт за запознанство:
– Опишете се, моля!
– Ми аз съм блондинка.
– Очи?
– Имам

# 229
- Аз ставам всяка сутрин точно в 6.00 ч. за работа. А ти?
- Аз ли, аз не ставам за нищо.

# 230
- Какви вкусни сладкиши, госпожо! Ще ми споделите ли тайната?
- Защо пък не. Жена ви спи с шефа си.

# 231
  • Стара Загора

# 232
# 233
# 234
  • Стара Загора

# 235
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 236
  • Стара Загора

# 237
# 238
# 239
Мъж звъни на жена си:- Скъпа, къде си?- В колата съм, гони ме трамвай и не знам на къде да отида!- Махни се от релсите и включи навигатора!- Няма да го включа! Скарахме се с него!
=
Разговор на излизане от магазина: - Внимателно носи пакета! - И защо? - Ако скъсаш дръжките на пакета ще ти скъсам задника! Усещаш ли закономерността? - Аха... А ако само лизна пакета?
=
Eдна жена разказва на приятелка: - Излязохме по женски, подивяхме малко, а на сутринта... махмурлук страшен! Цепи ме главата, върти ми се всичко, хем устата ми пресъхнала, хем ми се гади... - И кво? - Ами, мъжът ми ми даде три хапчета, отиде до магазина, сготви много яко шкембе и докато не се освестих, думичка не обели! - А после какво каза? - После седна до мен и със спокоен глас каза "Ето така се прави! А не да крещиш цял ден - Говедо! Пияница! А, мъчи се сега!!!"
.....
Мъж забива пирон. Не го уцелва, удря се с чука по пръста и почва да подскача с изцъклени от болка очи и прихапани до бяло устни. - Ммммм…(сдържайки се) А до него 6-годишният му син със сериозен вид: - Да му е*а майката! Нали, тате?
=
Мамо, тате, реших да стана веган и се отказвам от месото в полза на зеленчуците. - Моето момче, яж каквото искаш, само не се отказвай от жените в полза на мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт