Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 28

• 121 529
  • 791
  •   1
Отговори
# 300
Жена отива при психолог и му обяснява:
- Не искам да се омъжвам. Аз съм образована, самодостатъчна и удовлетворена от себе си. Печеля добре. Имам кариера, приятели. Пътувам по света и съм доволна от живота си. Но моите родители искат да се омъжа. Какво да правя?
- Няма съмнение, че ще постигнете страхотни неща в живота! - отговаря психологът. - Но понякога нещата няма да се случват така, както Ви се иска. Понякога плановете Ви ще се провалят. Тогава кого ще обвинявате? Себе си ли?
- НЕ! – възкликва жената.
- Точно така. Ето защо Ви е необходим съпруг...

# 301
  • София
Само жена може да се вкара в такъв филм...

"Сутринта получих съобщение на телефона:
                               48М.4040.
Викам си – Това е само Митко! Той е едно старо гадже, което живее в Монтана. Мерцедесът му е с регистрационен номер 4040. Звъннах веднага – Мите, как се сети за мен? И аз си мисля за… таковата, пък той ми отговаря някак си отчуждено – "имате грешка, кого търсите, моля!" Затворих веднага, не съм толкова тъпа. Седя и аз и си мисля:
- Леле, сетих се… това е тате – ул. Морска 48 тел. 40-40.
Случило се е нещо! Я кръвното, я нещо друго… Знаех си! Казвах му – "смени си личния лекар, много завеян ми се вижда, не ти гледа диагнозата, ами само ЕГН-то" – той не, та не! Докато набера номера, сърцето ми щеше да изхвръкне… Тате, питам, как си? Работата върви на зле, вика… Едва го чувам… Кой е зле, бе тате? Пък той ми вика – половината разсад не ще да никне, а чесъна го изядоха охлювите. Да, ама аз като съм притеснена и емоционална… докато се разберем, че не ми е писал, доста се навикахме. Затварям и си мисля… леле, колко съм тъпа! От ясно, по-ясно – това е код, сбъркали са телефона и го пращат на мен. Марихуана. 40 пакетчета по 40 грама, до 48 часа… А може и да са терористи, 48М – туй е Москва… или Маями. Тука вече изгорях! По мобилния, по шифъра, колко му е да ме издирят. Чакай, викам си, да взема да звънна в полицията. Отсреща някакъв приятен мъжки глас ми каза – дежурният шесто РПУ слуша. Започвам подробно да обяснявам от началото и тъкмо стигнах до голите охлюви и той ме прекъсва – момент, ще ви дам телефона на специалния отдел. Набирам аз номера и чувам Добър ден. Диспансера за психично здраве… и биииип – записват разговора значи. Веднага затворих, не съм толкова тъпа. В този момент мъжът ми се прибра ухилен и с цвете в ръка. Хайде, вика, муцка – честит празник! Чочо, лягай си, пил си. Знаем се много добре, какви празници, какви глупости ти бръмчат из главата? Бутнах го в кревата и чак тогава ми светна. Отворих отново съобщението и каквато съм емоционална, държа телефона и плача. Никакви шифри, никакви терористи нямало, ами било –
„ЧЕСТИТ 8 МАРТ – Чочо! "

# 302
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Жените на двама борци си говорят:
- Ако знаеш, моят какъв е загубен! От години рекетира цветарски магазин,
а едно цвете не ми е донесъл в къщи!
- О, това не е нищо - цветята са лукс, моят от толкова време охранява
Консерваторията, а една консерва не ми е донесъл…

Мутра харесва англичанка, но не знае как да я заговори.
Обажда се на шефа си за съвет.
- Купи й щайга ягоди, дай й ги и кажи: "For you".
Мутрата купува ягодите, отива при англичанката, дава й ги и казва:
- For you.
Англичанката учудена го пита:
- For me?
Мутрата изръмжава:
- Не са фурми ма, гъско, ягоди са!

Едни борци отишли на село при дядо Йоцо и го попитали:
- Знаеш ли кои сме ние?
- Hе знам. - отговорил старецът.
- Hе знаеш кои сме ние ли, бе?
- Ами, откъде да знам кои сте вие. - повторил старецът.
- Тогава за наказание ще ти вземем едно агне.
Hа следващия ден борците отново отишли при дядо Йоцо и пак го попитали:
- Знаеш ли кои сме ние?
- Знам. - казал дядото.
- Знаеш ли? Как така знаеш?
- Ами, разбрах вчера, когато ми взехте кучето…

# 303
Важно съобщение за ваксиниранираните срещу Sars CoV-2!
Хората с ваксина на Pfizer и Moderna да отидат близо до клетка на 5G, за да получат ъпдейти за новите версии на вируса!
Хората със "Спутник V" – на УКВ 103,4 мегахерца.
Всички с "Астрата", моля да не се излагат на влага и да се пазят от ръжда.

# 304
# 305
  • Стара Загора

# 306

# 307
# 308
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
удареният от гръм гръмнат ли е или ударен?

# 309

# 310
  • Пловдив
Блондинки:
- Муцка, ама Африка била наблизо!
- Откъде знаеш?
- Ми, имам колега негър, който идва с колело на работа!

В руски секретен завод за... шевни машини... се пенсионира чистачката. На тържеството ѝ подарили шевна машина. Със сълзи на очите жената благодарила:
- Колеги, да шия ми е хоби от дете. 30 години си прибирам по някоя част от тук, на три пъти ги сглобявам у дома, а то... все автомат Калашников се получава накрая!

# 311
В руски секретен завод за... шевни машини... се пенсионира чистачката. На тържеството ѝ подарили шевна машина. Със сълзи на очите жената благодарила:
- Колеги, да шия ми е хоби от дете. 30 години си прибирам по някоя част от тук, на три пъти ги сглобявам у дома, а то... все автомат Калашников се получава накрая!
Много любим и в тази версия:

Семьон Семьонич работел в съветски завод за самовари. Цели 40 години. Дошло време да се пенсионира. Колегите му го попитали: - Товарищ Семьонич, какво искаш да ти подарим по случай пенсионирането?" - "Ми... аз съм скромен човек, нямам нужда от почти нищо... но... много ми се иска да имам един хубав самовар." - "Но, Семьон Семьонич, та ние работим в завод за самовари. Нима не си си откраднал части през тези 40 години, да си сглобиш поне един за себе си? - учудено го попитали колегите му. -Бе, открадвал съм си аз, неведнъж. Ама всеки път, като ги сглобя се получаваше автомат "Калашников"...

# 312
  • забравих си мисълта...
- Съседке, вашето куче гони някакъв човек с велосипед!
- Това не е нашето куче! То не може да кара велосипед!
Една жена подала на един сляп просяк монета и му казала:
- Ето вземи това са 50 цента.
- Момент - извикал след нея просякът - това са само 10 цента.
- Аха, значи можеш да виждаш...?
Извинете, мадам но аз само замествам, слепия отиде на кино...
Една жена си кара велосипеда и отзад на багажника имала 2 торби. Оказало се обаче, че едната торба имала дупка и от там падали монети от по 2 евро. Полицаите я изпреварили и я спрели:
- Вие губите монети от по две евро - казал единият.
- О, тогава трябва да се върна бързо и да си събера всичко - притеснила се жената.
- Момент - казал единият полицай - от къде са парите, откраднала ли си ги?
Жената пояснила:
_ Господа, аз имам къща с двор и много хубава градина, която се намира точно до стадиона. По време на мач, често идват запалянковците и пикаят през оградата в моята градина. Стотиците молби и предупреждения не донесоха никакви резултати, затова застанах веднаж там с градинската ножица в ръка и който пикае в градината ми, му го хващам и казвам:
- 2 евро или го режа.
Полицаите се разсмели:
- Добра идея - казал единият - но какво имаш в другата торба?
- Как да ви кажа - отговорила жената - не всички си плащат...

# 313

# 314
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Японец и Врачанин скучаят и по едно време японеца казва:
– Искаш ли да ти покажа нещо на японски?
Врачанина:
– Па аде де!
Японецът го натупал с два удара.
Врачанина:
– Е, т’ва, к’во беше бе кияк?
Японецът:
– Карате!
След малко японецът пак попитал:
– Искаш ли да ти покажа нещо друго на японски?
Врачанина колебливо се съгласил. Японецът с три удара му избил два зъба.
Врачанина едва се поокопитил, и попитал:
– Т’ва па, к’во беше на к'во ма напрай?
Японецът:
– Таекуон-до!
Врачанина се огледал наоколо и рекъл:
– А бе кияк сакаш ли па я да ти покажа нещо на японски?
Японецът:
– Покажи!
Врачанина извадил едно железо – па бой, бой, бой доде мое…!
Японецът едвам са надигнал от земята и попитал:
– Кво беше това, бе?
А Врачанина:
– Я гле... Ми полуоската за Тойотата...

Общи условия

Активация на акаунт