Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 28

• 121 000
  • 791
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Неделя сутрин е. Събуждам се и ми е нещо неестествено. Поглеждам часовника - 7:30 ч. Не е възможно! В неделя никога не съм спал толкова до късно. Не чувам никой съсед да прави ремонт, няма къртене, пробиване, рязане, заваряване, нищо! Тишина! Леля Гинче над нас и тя още не е пуснала прахосмукачка, а е вече 7:30, какво се бави, по дяволите? Глухата баба Миче пък още не си е включила телевизора. Странно, точно преди седмица по това време бях неволен свидетел на поредната любовна драма на "Малката булка". А сега е тихо, ненормално тихо. Единственият звук, който достига до мен е някакво далечно лежерно гугукане. Давам си сметка, колко прекрасно може да е едно неделно утро, ако те оставят да се наспиш. Протягам се сладко - сладко в леглото и се обръщам на другата страна да си доспя в царството на тишината, все пак кога пак ще почивам в НЕДЕЛЯ, когато някой отнякъде се изкряска:
- Тока додиии...

# 76
Жена се прибира вкъщи и ентусиазирано започва да обяснява на съпруга си:
- Скъпи, днес три пъти минах на червено и никой не ме глоби.
- Много хубаво, и какво?
- Ами нищо. С икономисаните пари си купих ето тази чанта.

Противоположностите се привличали, моля ви се!
Аз сега каква точно жена да си търся,  след като съм умен,  силен и красив?!

# 77
# 78
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 79
# 80
Две мутри са в тоалетната по голяма нужда,напъват се и си говорят:
- А бе, брато, ние сега с теб физическа ли работа извършваме или умствена?
Другият мислил, мислил па казал :
- А бе, ако беше физическа щяхме да наемем някой друг да я свърши, значи трябва да е умствена.

# 81
Шопът:
-Седим и мислим, седим и мислим и по едно време гледам - само седим.

# 82
Създал Бог света за 6 дни, а на 7-мия създал Адам. И заживял Адам в Райската градина, щастливо и безметежно.
Обаче взел да се отегчава, нямало особено разнообразие в градината. Отишъл при господ и му казал - Господи, благодаря, че ме създаде, обаче в тая градина съм сам като куче, скука голяма, изпадам в депресия.
Господ помислил и му казал:
- Слушай сега, ще взема да направя още едно същество като теб, обаче от женски пол. Добро, красиво, нежно, ще ти помага, ще те обича, ще те разнообразява. Искаш ли?
- Искам господи, много искам ! - извикал Адам.
- Обаче ще ми трябва от теб един крак, една ръка, едно око, едно ухо и половин бял дроб.
- А-а-а? казал Адам. - Я виж там от едно ребро какво можеш да направиш?

# 83
Полицай спира чисто нов Мерцедес ЕС класа. Вътре седи един мръсен щърбав циганин.
- Какъв си ти бе, от къде открадна тази лимузина?
- Моя си е, бе старши, сам си я купих.
- Я не се ебавай с мен, откъде един мангал като теб ще изкара толкова пари? Крал си го, признавай и ще минеш без бой.
- А бе мой си е мерджанът, печеля много пари, защото имам дарба на лечител и хората се избиват за мен.
- Каква дарба, бе?
- А бе лайното ми е специално и лекува плешивост със 100% сигурност.
Полицаят се замислил, почесал олисялото си теме и казал:
- А бе знаеш ли, то и аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш?
- Мога, бе старши, само се наведи ей тук зад храста да ти дрисна малко на главата..
Навел се полицаят, а циганинът му се изходил обилно на главата, после онзи си наместил фуражката отгоре да скрие омазаното докато подейства и пуснал просяка да си ходи. В това време малко назад по пътя седят две мутри в един джип БМВ и се скапват от смях.
- А бе, брато, тоя ако се изсере на главата още една кука, вервай ми и апартамент ще му купя.

# 84
  • Стара Загора

# 85
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 86
Новост на пазара! Купете си диетичната напитка "60-процентова вода"!
Препоръчва се за тези, за които е вредно да пият прекалено много вода.
Добре се лее, прекрасно се пие, помага за апетита и доброто настроение!  Разкрепостява съзнанието! Състав: вода 60%, спирт 40%.

# 87
  • Euskal Herria
Вчера си изтеглих едно приложение, което показва колко крачки правиш на ден.
Днес получих съобщение: "Ще тръгваме ли вече?"

# 88
.....
Мъж среща хубава жена и я пита :- Пушите ли пури?- Да, отговаря тя... и двамата отиват в най-близкия Хотел.Събличат се и той се хвърля на матрака.Тя го оглежда и внезапно започва да се облича.- Нали казахте, че пушите пури...- Пури пуша, но не и фасове.
.....
Крадец влиза с взлом в апартамент, завързва жената и заплашва с нож мъжа. - Казвай къде са парите и ценностите! - Братко, ще ти кажа, вземи всичко, само те моля, развържи жената! Изумен, крадецът пита: - А бе, ти толкова много ли обичаш жена си?! - Това е съседката, моята идва след малко!
.....

– От месец съм на диета и имам невиждани резултати. Нито аз ги виждам, нито другите…
....
- Съседке, имам да те черпя. - Защо бе, Комши? Вчера, така вика по твоето дете, че и моето си оправи стаята и се облече по-топло...
.....
Основи на мотивацията: – Не харесваш работата си? – Вземи кредит и ще я обикнеш! – Не харесваш шефа си? – Вземи втори кредит и ще го обикнеш? – Скучно ти е? Ожени се и ще обикнеш даже офиса!
..........
Лекар към пациентка: – Мъжът ви нещо не ми харесва… – И на мен, но децата го обичат!
.....

# 89
В живота абсолютно не е важно дали плуваш по или срещу течението.
Важното е да плуваш с яхта!

Общи условия

Активация на акаунт