Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 932
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
И на мен ми е много студено, периодично ме втриса... Мъжа ми ме пипа-лед, а съм завита през глава, не мога да се стопля и да се наям 😆😆😆

# 676
  • София/Севлиево
За хемоглобин-дробчета(стига да може да ги ядете).

# 677
И аз ям много. От няколко дена имам зверски апетит и съм си гладна. Обаче прецених, че ще кача прекалено много и вчера и днес правих следното: сутринта хапвам закуска с айран(много ми помага за гаденето) и после си правя една голяма салата с крутони, айсберг, пиле/бекон, царевица и дресинг и я хапвам на няколко пъти. Засища ме и мисля, че е що годе добре.
Сега имам въпрос. Утре ще ходя да си пускам витамин Д3 и Б12, които ми назначи доктора, но за това изследване трябва ли да бъда гладна и жадна? Както ми е супер зле сутрин  и ми Става и зле като ми взимат кръв, не знам изобщо как ще оцелея..

# 678
Аз днес прекарах толкова време пред хладилника, че се чудя къде го събрах това ядене. Кантара абсолютно умишлено го подминавам цял ден, че ще ми падне кръвното, ако цифрата не ми хареса. Истината е, че съм в къщи да гледам болното ми дете, иначе докато съм на работа даже не се сещам да ям.

# 679
  • София
Момичета, днес АГто ми каза какви изследвания да си пусна, сред които са ПКК, но аз не я питах дали трябва да е на гладно или не. Имате ли идея дали мога да съм яла преди това?

# 680
  • София/Севлиево
ПКК задължително на гладно,витамините може и след закуска.И
Апетит и аз имам.Гледам да ям ядки или кисело мляко,ако не е време за ядене.

# 681
Момичета, успокоихте ме, мислех, че само на мен ми е студено или си внушавам. Най-вече сутрин и вечер се случва, явно е нещо от хормоните.

# 682
  • au bout du monde
На мен от кисело мляко ми става гадно😩 под никаква форма не мога да го ям.
Най мн ми харесва лимон 😁

# 683
Ами не е зле да си проверите желязо хемоглобин ,б12 ,и  други ,да няма дефицити ,на които ви е студено ,според мен не е нормално ,повечето бременни им е горещо ,даже първата бременост, родих март беше доста студено ,пък аз изкарах с есенно дълго яке.

# 684
И при мен доктора каза, че не е нормално да ме втриса без температура, на 10ти март като отида на преглед, пак ще го питам и ако трябва да пусна някакви изследвания
Ами не е зле да си проверите желязо хемоглобин ,б12 ,и  други ,да няма дефицити ,на които ви е студено ,според мен не е нормално ,повечето бременни им е горещо ,даже първата бременост, родих март беше доста студено ,пък аз изкарах с есенно дълго яке.

# 685
И аз съм вечно гладна, но за сега е добре положението. Но и нямам избор имам доста излишни кг 20+. За това ям ядки, кисело мляко или плод като вече корема ми стърже от глад.  Хапвам доста салати, но прегрешавам с картофи и ориз иначе не мога да се наям. Месо също си хапвам. От 2-3 дена наблягам на бананите, защото ми се гади, а солетки не искам да ям. Общо взето избирам по малкото зло. 😁

# 686
Мале момичета,ако не бях онзи двн на преглед, сигурно щях да изперкам.... От вчера вече грам болка нямам в гърдите,но гаденето си е на ниво,иначе ММ нещо е настинал и айде пак и мен ме задращи гърлото....

# 687
Hariom1, аз като бях бременна с второто и ме болеше гърло. Док тогава ми каза да си взема Кофлет на Хималая, помогнаха ми, но имат специфичен вкус. Но пък вече има много продукти подходящи за малки деца и бременни, вземи си нещо за смукане за гърлото да не тръгне надолу. Чайчета с мед и лимон и лукчета също памагат.

# 688
Точно на кофлет смуча и в момента помагат ми доста,има джинджифил и лимон ,справям се 🤣

# 689
Аз хапвам нормално по 3 пъти на ден, което преди с цигарите беше голяма рядкост. Сутрин се събуждам гладна,  закуската ми е или кисело мляко(сама си го квася) с мюсли, чия и малини или изпечени сандвичи със сирене и кашкавал. Към 12-1 пак огладнявам и си взимам салата с леко основно или супа, от топлата витрина на Кауфланд обикновено. Като приключа работа пак рязко огладнявам и вечерята вкъщи е пак нещо сготвено, много обичам манджички Simple Smile Гледам някъде да наместя и поне един плод, банан ябълка круша. Веднъж седмично ММ ми прави риба сьомга, пъстърва или скумрия.
Доста странно, но не ме влече изобщо към сладко, нито пък джънк. Вегетарианец съм от години. За сега съм качила около 2кг и се чувствам добре така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт