Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 950
  • 750
  •   2
Отговори
# 615
  • София
За гаденето не мога да помогна за жалост. Мисля че просто трябва да си го изтърпя.

Затова пък, може ли мамите, за които това е втора/трета бременност да ме успокойт, че поне след раждането ще спре да ми се гади и да повръщам от храна и ще се почувствам пак човек. Вече не помня какво е да имам нормално отношение към храната Simple Smile

# 616
Елеин,ама ти пак ли не си добре,нали бешв спряла да повръщаш, където , говорвше за психическата нагласа Sad според мен естествено че ще спреш....още след 3тия месец

# 617
  • София
Който иска в top sicret групата, да ми пише на лично. 🕵♀

# 618
Вторият триместър е най- хубав. Вече имаш малко коремче на което се радваш, започват леките ритничета. С късмет и гаденето и повръщането ги няма.
Третият триместър пак е гаден. Започва да тежи повече, появяват се болки в гърба и стъпалата, ритниците стават силни, често се появяват киселини, спането става трудно. Най- мразех точно като хапна да започне да се движи бебето и започваше да ми се гади.
Разбира се, всяка бременност е различна.

# 619
  • София
Елеин,ама ти пак ли не си добре,нали бешв спряла да повръщаш, където , говорвше за психическата нагласа Sad според мен естествено че ще спреш....още след 3тия месец

Хариомче, не повръщам като преди, това е така. Понякога повръщам, понякога не. Сега се притеснявам пак от работа. Драмата е че има голям шанс да ме повишат в близката седмица-две, и докато това е много чакано повишение, много се притеснявам как ще се справя с новите задължения и с бременността. И не знам дали да приема. И докато преди клонях към Да на всяка цена, след толкова гадене и чат пат повръщане последните 2 седмици, сега клоня към Не. Обаче ми е болно, защото тая позиция я чакам от година и нещо. И се притеснявам, че ако я приема ще продължи да ми се гади от притеснение докато не изляза в майчинство. А ако не я приема, може повече да не ми падне такава възможност.
Никога не съм се имала за гадна кариеристка и изпитвам малко вина да видя, че съм такава на практика. Майка ми и приятеля ми ме навиват да приема позицията. Аз в момента се опитвам да се навия да я откажа Grinning
Та така, фърст уърлд проблъмс в общи линии.
Демек знам, че сама си го правя, но не знам как да си реша проблема веднъж за винаги.

# 620
Момичета, да се похваля, днес бях на преглед, бебето си отговаря на 7+4, видях го, чух пулса, вече съм спокойна🥰
 За гаденето тези дни много ми помага газирана вода с лимон. Кофтито е, че аз по принцип не пия газирано и сега се чувствам много подута катп цял ден това пия. Също хапване на често, предимно ябълки, мандарини, сухари, солети, картофи. Нямам търпение да се приключи с това гадене.

# 621
  • Казанлък(Бургас)

Затова пък, може ли мамите, за които това е втора/трета бременност да ме успокойт, че поне след раждането ще спре да ми се гади и да повръщам от храна и ще се почувствам пак човек. Вече не помня какво е да имам нормално отношение към храната Simple Smile

Голама си сладурка! Спонойно всичко си идва на мястото. Други неща изкачат от шапката, но то това му е забавното да си мама.
И приеми новата длъжност щом ти е мечта. Пробвай! Ако те напряга и натоварва винаги можеш да отстъпиш поста - имаш си коз бебе, което е водещо.

Който иска в top sicret групата, да ми пише на лично. 🕵♀

Само да ми мине прегледа на 1 март, и всичко да е наред, и ще ти пиша. Blush

# 622
Малко ме е срам,ама да ви питам,понеже съм в началото каза докторката че може да правим секс,някоя ще ми каже ли кои са позволени и забранени пози
😅🤭🤭

# 623
Малко ме е срам,ама да ви питам,понеже съм в началото каза докторката че може да правим секс,някоя ще ми каже ли кои са позволени и забранени пози
😅🤭🤭
Има информация из нета, като цяло просто трябва да е по-лежерен, не хард 😂😂😂

# 624
Ами,четох аз амаа викам някоя мама която го е пробвала,ще каже коя поза е най-добрият вариант 🤣

# 625
  • София/Севлиево
Абе за в началото не знам,ние карахме мисионерска след 4-ти месец,накрая само кучешката(аз се чувствах като слон)...

# 626
  • София
Здравейте и ЧЕСТИТО на всички! Присъединявам се към Октомврийките. Краят на 7-ма седмица съм - първа бременност. На 31.12. ми дойде последно, станало е към 13.01. Много бледа черта на 24.01. - 7 дни преди датата на цикъла Grinning На 14.02. видяхме сърчице. Най - хубавият ден на любовта! Heart
Очакван термин 7 Октомври 2021 Simple Smile
Чудя се много при кого да се следя. Имате ли препоръки?

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 07:31 от СлънчогледA

# 627
Добре дошла при нас и леко бременеене.
За кой град питаш Simple Smile

# 628
  • София
Добре дошла при нас и леко бременеене.
За кой град питаш Simple Smile

София Simple Smile

# 629
Момичета, в 6+1 съм и имам такова гадене, че не мога да задържа никаква храна или вода. Гади ми се без прекъсване по цял ден, повръщам над 10 пъти на ден. Понеже виждам, че се предполага, че това е моментът с най-леко гадене и теоърва трябва да се засилва, имате ли идея може ли да се направи нещо? Лекарства, болница, нещо друго? С лимон помага само за няколко секунди, което не е хич достатъчно...

Общи условия

Активация на акаунт