'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 531
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Севлиево
Добро утро.Момичета ,някоя от вас влизала ли е в болница около 7-8 г.с.?Снощи ми се появи розово течение,което в момента е белезникаво кафяво,не е много,нямам болки ,но към обяд ще ида на преглед.И се чудя има ли смисъл да питам за хоспитализация...Преди в Шейново искаха да ме вземат,аз отказах и резултатът бе плачевен за мен...

# 151
Ели иди на преглед най добре,ако трябва нека те приемат за няколко дни докато се успокоят нещата. Важното е бебето да е добре,пък ще една седмица ще я преживееш в болницата 🤗

# 152
Елислава, спокойно! Добре е, че минава към кафяво. За хоспитализация док ще каже. Стискам палци за добри новини! Пиши след прегледа! 🍀🍀🍀

# 153
  • София
Ели,при мен не,но при приятелка,която върви 4 седмици и половина след мен се случи. Лежане и Утрогестан, и нещата се оправиха,даже на работа тръгна,бременеем си и до сега. Докато лежах в Рискова бременност в Шейново декември имаше момиче,което беше в пети месец и разказа,че седмица е у дома,две седмици там и така напредва. Стискам палци да няма нищо тревожно,при всички ни е различно.
Пази се и каквото каже лекаря,чакаме  новини 🍀

# 154
  • Казанлък(Бургас)
Ели, стискам палци за добри новини! Нека е добре точицата!
Найсна, Lira81, Honeyy големи са сладури вашите бебчета!  Искат да си ви изненадат. Пазят се за най-вълнуващата среща. Нека са много здрави!
Stanislava92, ще чакаме с трепет благата вест другата седмица. Предстои ти нещо прекрасно.
Азалия, нека само хубави да бъдат новините в четвъртък !
Cherry, и аз имам лек проблем с осми март и множеството полудели/пияни жени. Не си сама! 😉
Jessito, силно стиснати палчета и от мен. Нека всичко е наред!

Аз си чакам прегледа в четвъртък, за да си видя моето дребосъче. Нека отново ме усмихне до уши! На този преглед АГ ще ме запише, ще ми пусне изследвания и ще уточним кога да отида на БХС. Иначе аз като цало съм добре. Не ми се гади. Оглавявам по малко и начесто(+3кг). Нощни будения. Две седмици много ми се спеше през деня, но от няколко дни съм свежарка. Корема ми е щръкнал като за края на 4-ти месец, което е много сладко стига да не се опитвах да го скрия на този етап (9-10г.с.). Разбира се малко невнимание от моя страна(блуза по мен) и големия ми син ме разконсперира.
Днес ММ е ражденик. Черпя с шоколадова торта, че му е любима. В събота имаме запазен апартамент с  цялата тайфа деца на спа хотел послучяй празника му. Да видим дали малкия син няма да забележи, че съм с корем. Миналия път като разбра, че съм бременна, драмата бе голяма. Expressionless

# 155
Ели, докато аз лежах преди да родя имаше 2 момичета точно в 7-8г.с. за задържане. Ами едната роди скоро, другата я чакаме днес Wink Та има смисъл винаги.

# 156
  • София/Севлиево
Благодаря ви момичета ❤️ Този път имам психическата нагласа,че всичко ще е наред и болницата ще ми помогне.В 12 съм при Станулов и после ще видим.Мисля ако каже болница да ида в Шейново-тя ни е по район.Малко се притеснявам от ковида,но се надявам всичко да е наред.

# 157
  • Казанлък(Бургас)
Ели, всичко ще е наред! Прегръщам те и ти пращам с шепи положителни мисли. Heart

# 158
Ели, изпращам ти мнооого положителна енергия! Всичко ще е наред. Щом е в кафяво вече, смятам, че всичко е наред.

# 159
Ели, Джеси, всичко ще е наред и при двете ви ! Мислете положително и се опитайте да запазите спокойствие, колкото и да е трудно. И това ще мине Heart
Ели, виж Тикълс почти през цялото време беше с кървене в началото и мисля само 5 дена лежа в болница, а през другото време вкъщи с утрогестана.
Аз утре започвам 15та седмица, но гаденето и повръщането продължават почти всеки ден. За сега съм +1кг , което е направо невероятно за моята "снажна" 66кг на 163см осанка Grinning Нооо докато повръщам си мисля , че това е живота на повечето манекенки и това е цената , която плащат да са слаби ! На това му викам мотивация Grinning
С предна плацента съм аз и се чудя кога ли ще усетя моята миньонка да бушува, вече нямам търпение. С ММ само си говорим за момента в който ще започнем да я усещаме и тя да ни чува Heart
MM се е вманиачил на тема колички и така се вкопал в идеята, че изобщо не ме чува, че основно аз ще я бутам и ми трябва да е лека и тн Grinning За името също той си има фаворит, аз мой и ще падне борба и там. Какво мислите за кръщаването на баби/дядовци ? Ние хич не робуваме на традиции и държим на нас да ни харесва името, а не да бъде на някой кръстено. Майка ми много държи да го кръстим на другите баба и дядо, че те от брат ми вече имат един внук на баща ми на името. Направо ме влудява , все едно живея в 18ти век ! Grinning

# 160
Локо, аз също съм с предна плацента и мисля, че усетих бебето мнооого рано 12,13 седмица, което звучи невероятно почти. После имаше доста дълго затишие, в което психясвах, че не усещах нищо. Вече около 20-21 седмица я усещам редовно. Усещанията са по-често в страничната част на корема и някак "вътрешно", обяснявам си го с предната плацента.
Относно името, слава Богу, никой не упражнява натиск за кръщаване на когото и да било. /А и смеят ли?! 😈/
ММ е суеверен и не говорим за име, докато не се роди. Първият път вече в родилното го питам за името, а той: "Ти го носи 9 месеца, ти го роди, ти реши. И Макарончо да го кръстиш за мен няма значение." 😂 Мисля, че съм споменавала, че той почти не използва "истинските" ни имена със сина ми, а постоянно ни нарича с някакви други, според настроението. 🙃 Та и сега просто ще реша за "официалното" име и когато се роди, ще го уведомя. 🍒

# 161
  • София
Ох,Локо,пипна ми болна тема - и аз се чувствам в 18-ти век. При нас не заради малкото име,а защото таткото иска бебо да е с презиме от неговото име,а за фамилия да е името на дядото. Припадам....

# 162
  • София/Севлиево
С името нямаме проблем.Ако е момиче е ясно-на свекървата.Много,много искам да я зарадвам.Тя е човекът,който най-много заслужава.Ако е момче ще е по-трудно,но имам едно-две имена.
Лира да разбирам,че ТМ иска бебо да е с различна фамилия от вашата ли?Ние сме Славови(по прадядото на ММ),когато Слави се роди много се чудех дали да не е Славчев(на свекъра),но ММ каза по-добре с еднакви фамилии и сега отглеждаме трето поколение с тази фамилия.

# 163
  • София
Да,Ели,голямо шоу - аз с една,той с друга,бебо с трета,лудница.

# 164
Направо ме убиват като започнат вмешателства и претенции ! Затова и сватбата си я правихме сами - наши средства, наши желания, наши гости, наша организация. Хубавото е, че и двамата с ММ не понасяме родителските наклони и от раз ги прекършваме, ама пусто не се отказват Grinning Не са ни лоши родителите, даже напротив, но някак си и то двете страни са много консервативни и в голяма степен старомодни и не искат да дойдат в 21 век при нас , но ще им се наложи де.
Моя корем започна да расте отгоре , а не отдолу. Първо мислех , че си внушавам ама той си се изду и не спада Grinning Говорех си с братовчедка ми и според нея има логика, защото червата се вдигали нагоре да направят място за бебето. Почувствах се като Франкенщайн като си го представих Grinning

Общи условия

Активация на акаунт