'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 530
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Казанлък(Бургас)

Радвам се, че съм ти донесла късмет с орисването си! Все едно аз съм го забъркала това бебе! 🤗

Cherry , точно така го чувствам. Още щом прочетох орисването ти си казах: "Обожавам череши и вярвам в митични същества. Това ще е моята орисница!"

Изкачвах едни безброй стълби и точно на последната какво омотах краката, корема ли натежа напред не знам, ама като се изтърся ... Само коляното ударих, слава богу. 😂 Така и не мога да свикна с габаритите си, опитвам се да се промушкам през места, където няма как да стане 😂, и като цяло съм доста непохватна. Ужас!

Това с габаритите е голяма веселба. И аз все се заклещвах някъде. Joy

Stanislava92, благодаря за милите пожелания! Heart Eyes

# 136
Честит празник, момичета! А на вече мамите честит двоен празник Heart

Добре дошли на новите момичета, време беше за малко попълнение.

Дайте сега всички малко отчет, почти седмица затишие.

Аз минах на фетална миналата седмица, 2ч и половина стоях, защото нашата упорито се беше скрила и не се показваше. Та ръчкането в корема не помогна и се наложи да правя разходки. На всички снимки е с ръка пред лицето, много упорита и срамежлива. Поне всичко е наред Grinning. Утре пак съм на лекар, при АГ.

Stanislava малко остана Wink.

# 137
  • София
Найсна,същият е и малчо - първа фетална ръчичка пред лицето,втора фетална пак,преди последния преглед една седмица молби да махне ръчичката и накрая......и ръчичка,и краче пред лицето 😂 Казвам на таткото- с толкова упорство и инат,категорично твой е 😋 Голямо криене,голямо нещо...
Честити и обичани да сте на празника, и целогодишно,момичета 🤗🤗🤗

# 138
  • София/Севлиево
Честит празник,момичета!
Аз съм в очакване на следващия преглед на 15.03.Гади ми се,все ми се спи,апетит имам за трима...Много бавно ми минава времето,особено с това лежане.Разрешени са ми съвсем леки разходки,но сама нямам желание.Малчо пак мина на дистанционно и го пратих при баба и дядо.Уж да ми е спокойно,ама ми е направо скучно...

# 139
Честит празник мамчета,бъдете щастливи и обичани жени и майки,аз приключих с ехографите ,сега ходя само на тонове утре е последния запис и живот и здраве другата седмица ще се роди моята дългочакана дъщеричка дано всичко да е наред и да е здрава Друго не искам.   Весел празник 🥰

# 140
Честит празник, дами! Аз може би като стана майка вече ще го почувствам истински мой празник, надявам се да е тази година 😍.
Станислава, стискам палци всичко да е наред и чакаме да ни съобщиш добрата новина!!
Аз съм добре, по вашите съвети запазих час за четвъртък при меснтно АГ, дано всичко е наред и си види пулс. Иначе съм уморена, нямам енергия и леко главоболие ме мъчи, други неразположения нямам.
Весело изкарване на празника на всички! 🌺😍

# 141
Аз изчезнах за известно време, но смятам този емоционален ден като причина да пиша тук.

Скъпи дами, никога не забравяйте каква огромна сила, величие и вдъхновение има във вас! Бъдете смисъл за близките си. Отстоявайте правата си, борете се за ценностите си и мечтите си! Научете децата си да бъдат достойни и уважавани хора. Вие сте велики и няма нищо по- красиво, по- мощно и по- жизненоважно от вдъхновителката Heart

Станислава, как си? Още мъничко остана! Пожелавам ти да бъде много леко и деня да бъде изпълнен само с любов, нетърпение и огромно вълнение!

Ели, чакаме прегледаааа, ох, малката точица златна!

Найсна, най-важното е, че всичко е наред на малката бонбонка Heart

Азалия, чакаме да се похвалиш в четвъртък и много стиснати палчетааа.

Всички останали, как сте? Как са тумбачетата?

# 142
Честит празник мили момичета! Бъдете здрави, много щастливи, обичани и ценени! Flowers Hibiscus Heart
И аз да мина да се отчета, напоследък нямам много време да пиша но Ви следя. При мен/нас мина последната ФМ, всичко е наред бебчо върви по - пухкав но е в норми, кри се и не успяхме да му се нарадваме много но видяхме най - сладките ни бузки Heart Eyes Аз се чувствам добре, желязото и хемоглобина са ми доста ниски, но се надявам скоро да успеем да ги коригираме, имам си някакви неразположения но то няма как, вече съм в 8 месец, не мога да повярвам как и кога мина това време, предстой ми най - вълнуващата среща в живота и нямам търпение вече. Поздравления на новите бъдещи мамчета, пожелавам на всички Ви, безпроблемни бременности и бебчетата да се развиват по план Hug Хубав и цветен ден Kissing Heart

# 143
Честит празник! 🌷
Не знам защо празниците ме притесняват и изнервят 😂
 Веднъж бях на този ден - да празнувам! Ами то накъдето и да се обърнех, навсякъде полудели/пияни жени. Това без един мъж в целия ресторант да оплакне окото човек не си е работа! 😂
Така де, това е просто една по-различна гледна точка и проблемът си е в моята глава! 😉
За щастие, освен проблемите с главата, други нямам! Доста взе да ми натежава, задъхвам се, уморявам се, но всичко това е нормално!
Радвам се на всички добри новини тук!
Отчитайте се по-честичко! 🤗

# 144
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Чаках да ми мине прегледа днес за да кажа и аз нещо хубаво, но уви - ще ме приемат за задържане че тази шийка продължава да се скъсява. Стиснете по един палец моля!

# 145
  • София/Севлиево
Джеси,силно стиснати палчета от мен.Всичко ще е наред ❤️

# 146
Всички палци са стиснати!

# 147
Стискам палци, Джес! Дръж ни в течение! 🍀

# 148
Честит празник, момичета! Бъдете здрави и да гушкате най- хубавите подаръци тази година Heart

Джеси, стискам палци и аз!

# 149
Джеси силно стиснати палци 💕 Честит празник момичета 🌷💕❤️

Общи условия

Активация на акаунт