'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 128
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, момичета! Всичко е някак по-лесно с вас! ♥️
То и АГ каза да кротувам поне още седмица, ако може, ама знае ли човек какво го чака!
Тикълс, да ти имам спокойствието! 🥰 И на мен уж не ми е първо, но нещо се стреснах вчера след прегледа и съм решила, че момента е съвсем близо, пък знае ли човек ... Ще видим!
Това е единствената рокля, която съм купила за сега, пък и нали няма аз да обличам бебето. 🤣 Ще е за някоя снимка просто и до там. Заложила съм на целите ромпъри!
Иначе поне сега като съм оправила багажа за болницата, ми е доста по-спокойно, а и съм обезкосмена от глава до пети, не че хората там не са виждали всякакви неща , но на мен да си ми е спокойно.🤣 Сега влизам в банята, че да я измия тая коса - не се знае кога ще мога пак 🤣

# 691
Ех Чери и Тикълс, кога гледахме чертички и чхгта, кога дойде време за тапите Grinning малко остана, пожелавам ви леко раждане когато сте готови! Всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover

# 692
  • София
Чери,Тикълс,чакаме ви с хубави новини 🤗🤗🤗🤗 Леко да минава и да гушите с усмивка безценните вързопчета ❤❤❤❤❤❤

Момичета, да ви попитам нещо,защото тук ви чувствам най-близки. Бебо се запече много /Биоамика и Омнибиотик панда пиеше,сега само второто и Санколик давам/. Не беше ходил 4 дни,на петия сложиха Мелилакс и с термометър помогнаха, се изходи. Сега като станаха 3 дни неходене,сложихме Релаксит клизма и се изходи. На мен ми препоръчаха много сливи,круши и киви. Изпълних го,но от снощи съм много зле - 4 ужасни хемороиди, засега без кървене,дори не мога да се грижа за него, едва ходя и плача като дете. Със секцио родих.
Та да попитам някой с опит. Как да си помогна на детенцето? И масажи правя,и гимнастика,само на кърма е...
И другото - някой да сподели нещо по моя проблем с хемороидите? АГ ми каза Флебодия и Зинат щом са толкова зле нещата,и бани със смрадлика ще правя.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 17:54 от Lira81

# 693
Момичета, влизам с хубави новини. Мина и моят БХС . Камък ми падна от сърцето. Според док всичко е наред с бебчо. В 12+2гс съм , а диването върви с 4 дни напред. Не спря да се швъка, да рита с крачета , да маха с ръчички. Другата седмица съм на пренатален. Док каза , че най-вероятно усещанията ми за момченце са верни, но не може да го каже с категоричност, че то не се спря и не беше застанало с добра видимост.
Отделно каза , че и хематом не вижда Simple Smile

# 694
Lira81, до колкото знам, ако бебето е на кърма не е тревожно и до 7 дни ако не свърши нищо. Било нормално, защото уж усвоявали напълно кърмата. Моите никога не са кърмени и са изцяло на Ам, за това и 2-3дни им е много. Решение намерих в глицериновите свещички, които спомагат нещата да се получат по-лесно и не е изкуствено като с клизмата или термометъра. Вече като се захраните ще можеш да влияеш и с храни, ама рано е още Wink
Ирен, Одри, ужасно много се радвам, че нещата при вас се случват. И двете го заслужавате!
Чери, Тикълс, леко раждане момичета Simple Smile

# 695
Лира, както Диди каза, за кърмено бебе 7 дни е напълно нормално. На четвърти ден клизми е много рано, така свикват и после ще си чака клизмата. Моето съм го чакала и повече от 7 дни даже и накрая е омазан до уши, а мама ухилена и щастлива 🤣 Все пак следи за твърдо коремче, или дискомфорт някакъв на беб, но ако след 7 дни се изака и консистенцията е нормална, то това не е запек.
За теб - разхлабващи храни.
Ирен, много се радвам за хубавите новини! Все така да е! 🍀

# 696
  • София
Да,пропуснах да напиша,че имаше дискомфорт,болка и твърдо коремче. Напъваше се и пищеше,затова стигнахме до нашата болница и там помогнаха. Това беше на петия ден. Ако не беше подействало,щяха към Пирогов да ни пратят на ехограф и някаква дълбока клизма.

# 697
  • София
Лира,
Проктогливенол за теб пробвай.
Мойта малката беше на смесено хранене, по 4-5 дни се е случвало да не ака. И като извадя мелилакса от чекмеджето и тя се уплашва и хоп-готово. Така и не пробвах как работи, а след захранването вече си ака редовно.

# 698
Ооо и ние борихме запека,на два пъти правих клизма мелилакс,но откакто минахме на омнибиотик панда нещата се случват сами. Вече изцяло е на ам има и рефлукс та сега смесвам хип комбиотик с хип антирефлукс . Май наистина е по добре да родиш по рано след първото дете 8 години всичко бях забравила 😆

# 699
  • Казанлък(Бургас)
Чери и  Тикълс, аз да кажа, че след като ми падна тапата на другия ден сутринта гушках дъщеря ми. Но това не е повод за тревога , а за радостно вълнение. Изпращам ви много положителни мисли. Бъдете усмихнати и спокойни! Те ще се появят в точния момент с лекота и боен вик - най-приказния звук, който ще чуете. Чакаме благите вести.
Лира, дано нещата се нормализират с бебчо. Ти си прави бани със смрадлика.
Ирен, радвам се за хубавите новини! Все така да расте здраво малкото човече и да те радва! При кой ходи на БХС?
Аз в сряда бях на втора ФМ в 20г.с. + 1 по сметки или 20г.с + 5 по УЗ. Всичко е прекрасно. Доктора много го похвали. Рита, маха с ръце, отваря и затваря уста. И дъщеря ми влезе с мен, защото се тръшна пред кабинета да реве, че не я пускат. Беше много развълнувана от прегледа ( на почти 3г. е).
Ето го и него: 25 см и 400гр.
Скрит текст:

# 700
  • София/Севлиево
Чери и Тикълс всичко ще е наред.Най-хубавото предстои Gift Heart Аз така и не я видях тая моя тапа.Предизвикаха ми раждане с две системи окситоцин,т.к.предната вечер паднах в банята на болницата,а и уж пренасях с 5-6 дни...
Ирен,много се радвам,че всичко върви по план.
Днес съм на преглед и нямам търпение.Вчера имах неприятна случка-паднах и си навехнах единия крак,а другия е с насинено коляно,но всичко е наред.

# 701
Ели, бързо възстановяване! Аз от сега съм станала по-тромава и непохватна не знам как ще е до края, а по принцип нямам проблем ни с баланс, ни с координация.
Яна, голям е сладур малчо. Така да ме разчувстват тези снимки .На БХС ходих при този доктор, който ти препоръчах - д-р Тодоров . При него ще съм и за ФМ.

# 702
  • Казанлък(Бургас)
Ели, бързо възстановяване! Аз от сега съм станала по-тромава и непохватна не знам как ще е до края, а по принцип нямам проблем ни с баланс, ни с координация.
Яна, голям е сладур малчо. Така да ме разчувстват тези снимки .На БХС ходих при този доктор, който ти препоръчах - д-р Тодоров . При него ще съм и за ФМ.

Ели, пази се! Ще чакам с вълнение новини от прегледа ти.
Ирен, благодаря ти, че ми го препоръча! Д-р Тодоров е наистина много приятен, приказлив и внимателен. Жена му също беше много мила. Много съм доволна от прегледа. Kissing Heart

# 703
Момичета, тъй като знам,че много от вас са минали по пътя на инжекциите,може ли някоя да ми каже как да разбера с клексан и аспирин няма ли да прокървя или да получа хематом четох че има такива случаи

# 704
  • София
Хариом, обикновено се прокървява от аспирина в ранните седмици, не от инжекциите. А хематом аз имах когато бях бременна без терапия. Тромбофилия и коагулация изследвала ли си?
АГ също може да ти назначи терапия ако види че кръвотока към бебето не е добре. Но трябва да разбира какво гледа, редови АГ не става.

Общи условия

Активация на акаунт