'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 131
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За Б12 оптималните нива преди забременяване са около 800, ако потърсиш информация на английски. Комбинирани витамини за бременни с Мета форми има на гардън ъф лайв, ама доста скъпи. В Зоя има по-бюджетни, с по-нормални количества от всеки витамин. При мутация в MTHFR трябва да се следят нивата на витамините Б9 и Б12, и Б6, и при ниски нива да се приема колкото е необходимо. Именно затова не е добре да се разчита само на комбинираните витамини, в тях може да се съдържат неподходящи дози.

# 676
За Б12 оптималните нива преди забременяване са около 800, ако потърсиш информация на английски. Комбинирани витамини за бременни с Мета форми има на гардън ъф лайв, ама доста скъпи. В Зоя има по-бюджетни, с по-нормални количества от всеки витамин. При мутация в MTHFR трябва да се следят нивата на витамините Б9 и Б12, и Б6, и при ниски нива да се приема колкото е необходимо. Именно затова не е добре да се разчита само на комбинираните витамини, в тях може да се съдържат неподходящи дози.

Така е, но от моите резултати си мисля, че съм предобрила малко и не знам дали да продължавам да ги пия Б12 и Б6... Дано Сигридов ме посъветва на първо време.

Vitamin B6 EP*-LP 59.0 μg/L 5 - 30 HPLC
Витамин В12 S 606.9 pmol/l 145 - 569 ECLIA
Фолиева к-на S 33.8 nmol/l 8.8 - 60.8 ECLIA
Homocysteine S 5.2 umol/L 0 - 12 Enz
25-OH-Vitamin D S 45.2 ng/ml 32 - 80 ECLIA

# 677
  • София
Не си предобрила, добре си според изискванията на Сигридов. Б6 го иска над 50.

На твое място бих намалила дозите, които приемам, за да задържа нивата. Но имай предвид че бебето си дърпа в различните месеци колкото му трябва, така че тези нива ще се променят.

# 678
Момичета, минавам с последни бременни емоции. Тапата ми пада на части, вчера и АГ потвърди, че е това. Нищо не се знае със сигурност, но раждането е в процес на започване според мен. Имам си болки - днес осезаеми, постоянни в кръста. Вчера ми изписа и инжекции за отваряне на дробовете, въпреки, че съм 36 г.с, малко странно ми стана и дали имаше нужда, но  ги сложих. Бебче не е гигант все още, така че ако тръгне сега ще си е по нормалния ред. Хем искам вече, хем ме е страх. Не знам, нали всички се борим за този момент. Уж се старая да мисля за срещата ни и да е някак положителна нагласата ... Багажа е готов, в момента пера дрешки, количка взехме. Само леглото не е сглобено, но това може и докато съм в болницата. Е, какво да кажа, освен, че съм готова! Не искам да е утре, че не искам на църковен празник, ама както дойде, само да мине всичко леко и безпроблемно! Толкова много емоции бушуват в мен! Стискайте ми палци!
П.С. Ядох череши! 🍒🍒🍒
Ето и нещата за изписването. Пелената малко дебела дойде, но ако е жега, ще е по болеро 🤣 И чорапогащника не ми е на сърце, че изкуствена материя, но друг толкова малък не намерих, пък и за един час ще изтърпи, че цял един живот ще е мадама! 😉 Прегръдки от мен!

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:05 от Mrs. Cherry

# 679
Успех Чери,чакаме добри новини за малката черешка. Леко раждане 🥰🍒

# 680
Чери, стискам палци за леко , бързо и безшевно раждане Wink

# 681
Чери Simple Smile
Всичко ще е наред малката черешка ще помага и тя Purple Heart

# 682
Успех, Чери!!
Чакаме те вече като мама да разказваш! ❤❤

# 683
Чери, имаш стиснати палци и от мен Simple Smile Скоро ще сбъднеш мечтата си, нека е леко и безпроблемно Heart Чакаме добрите новини Heart

# 684
Чери, успех и от мен. Настръхнах докато четях поста ти. С трепет чакам да се похвалиш след раждането Kissing Heart на сладката черешка.

# 685
  • София
Чери, и от мен успех, бързо и лесно раждане! Ама ти не бързай, тя тапата може дълго време да пада.

# 686
Чери, стискам палци за леко и безпроблемно раждане на малката черешка Heart Прекрасна ще е с тази премяна, която си й приготвила Simple Smile

# 687
Успех, Черка и от мен ! Мисля, че щом си си хапнала и черешки вече си изпълнилна всички точки от бременността Grinning Heart Всичко да мине безпроблемно и леко и за двете ви !

# 688
Хайде Чериии 😍😍😍😍,чакаме бебка да излезне и всичко да е наред 😍😍😍😍

# 689
Успех, Чери! Чакаме новини Hug

От гледна точка на опита ми знам, че рокля и чорапогащник е най-неудобното нещо за малко бебе и за двете страни, но разбирам и откъде идва мерака. Grinning Иначе е много красиво. Blush

И моята тапа отдавна започна да пада на части, но аз за никъде не съм се разбързала още. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт