'Искам бебе' ни сплоти и с красиви пупи ни сдоби ! /тема 32/

• 38 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
На мен доктор Вецев,когато ми видя кръвотока,който бе много зле...

# 646
При мен не е имало май някакви показатели, но др Сигридов ми го назначи заедно с други изследвания. Иначе не е при мен на база тромбофилия, тъй като не съм изследвала до сега.

# 647
И аз точно да питам кой го пуска това изследване hs crp Simple Smile

Мерси за отговорите, значи предполагам в добрия случай чак на 28ми ще мога да видя резултата като съм на ЖК в Надежда. Ех.

# 648
Сигридов ми го назначи на два пъти, при мен се покачваше. След април не съм го изследвала.
Ако не се лъжа, той изказа предположение, че причината може да е някой от вирусите тип Цитомегаловирус, Ебщайн и пр. В някой от тях имах граничен резултат за активна инфекция и трябваше да повторя изследването, но не съм.

# 649
Минавам да си споделя щастието с вас Simple Smile
Минах БХС, всичко е наред с бебенце, всичко си има и функционира правилно, чакаме момченце Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Знаех си аз, моя инстинкт не ме подведе.... остава да изчакаме да излязат и кръвните изследвания и там всичко да е наред и ще си отдъхна Simple Smile

# 650
Минавам директно под синия прашец и плахо се записвам и аз при вас в тази хубава тема! Толкова много от вас, които показахте тестове в бебеправещата тема, вече сте така напреднали, някои дори родили! Времето лети. Желая ви на всички здраве 🍀🍀🍀аз съм в 8+4 г.с. Днес бях на преглед при Сигридов, каза че всичко е наред на този етап. Артерии и плацента много добре, бебето върви над средното ниво за нормата (май така каза?) Но наскоро пуснах тези генетични изследвания
Скрит текст:
и  тази последната мутация, каза че се е отразила на сърцето на бебето и пулса е малко по-висок. Каза, че за момента не е страшно, добре че съм отишла толкова рано, сърцето още се развива и очаква до БХС всичко да е в норма. Пусна 100 излседвания и като ги види ще каже как да действам. Предполагам витамини и антиоксиданти? 🙄 Малко се стреснах, въпреки че той няколко пъти повтори, че всичко е наред. Знам, че повечето тук имате  правени такива изследвания и сте били при него, някой с подобен казус?

# 651
Алисън, много се радвам да те видя тук! Знам какви бяха притесненията ти с АМХ, а и по принцип, ние сме доказателство, че това не е присъда за невъзможно забременяване Hug Пожелавам ти лека бременност без тревоги и съмнения!
Пакетът с изследвания при Сигридов е стандартен с много малки разлики. Той проверява всякакви неща без да е видял проблем, защото много от проблемите изскачат в изследванията без да са видими на преглед.

# 652
  • Казанлък(Бургас)
kalestia , браво за хубавите новини! Все такива да бъдат! Кога ти е беше термина?
Alison ,  много се радвам да те видя тук! (чаках те Grinning ) Нека бременността да е лека, а бебчето все така да расте и да те радва!

Аз вчера бях на преглед - 19г.с. +2.
Моето дребосъче вече е дълго към 25 см. и тежи 318 грама. Отговаря си на седмицата. Идната сряда имам час за ФМ, но ще се пробвам да го преместя, защото ми изскочи много изгодна оферта за тридневна почивка на морето. Sunglasses

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 22:47 от yanac

# 653
Здравейте момичета, ето че и аз бях на БХС днес, очаквах Чачева да мълчи през цялото време, та ми се стори че много говори Simple Smile . Каза че всичко е наред, че много добре изглежда бебе и също каза, че е младеж Simple Smile Blue Heart

Но възрастовият ми риск за даун е огромен и направо ми пусна Прена тест. Аз нали и без това исках да пускам, ама д-р Тихомирова ме възпря, пък и нали бях с две бебета и едното спря развитие и после пък съвсем не биваше. Малко ще ми седи чуденето дали не е рано още, че преди 2-3 седмици още се виждаше, пък на теста пише 4 седмици след изчезване на сака на близнака. Ама Чачева каза, че било ОК щото сега не се вижда.
Та така ще чакаме резултати.

Кали честито синьо Simple Smile Blue Heart
Алисън добре дошла Flowers Cherry Blossom

Как сте всички ?

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 12:42 от Одри ♡

# 654
Одри, честито момченце!
Чачева рядко казва още на БХС пола, явно е сигурна Simple Smile
Радвам се, че всичко е наред! Единствено от годините ли идва този възрастов риск? Ако е така, то нали самото БХС е само статистика? Мисля, че няма място за притеснение, но щом сте пуснали Пренатален ще си по-спокойна предполагам! Чакаме хубави резултати!
Алисън, добре дошла! 🍀
Кали, чудесни новини и от теб! Честито 💙

# 655
Мерси Чери Flowers Cherries
Вецев също каза момченце, та и ние го смятаме за доста сигурно вече Simple Smile
То рискът ми е не изчислен още, но понеже го тръгват от възрастта, на която ми е взета втората яйцеклетка и допълнителен риск, че е инвитро и тя явно прецени, че ще е висок. Ще видим колко точно.
Иначе много пъти ми каза, че бебенцето изглежда наред и написано ми го е дала Flowers Hibiscus

# 656
Одри, аз точно заради възрастта се отказах да правя бхс, защото знам, че ще излезе висок риск. Предпочитам преглед при специалист + пренатален.

# 657
  • София/Севлиево
Аз също не исках БХС и още в 10 г.с.пусах пренатален,но доктор Вецев ми каза,че се гледат и други неща и в 13 + го направих.

# 658
17 +4-5 дни съм,пия по 2 Натаспина и 150 мг Аспирин,ама си лети нагоре... Другият петък съм на преглед и ще го обсъдя пак с доктора.Иначе се чувствам супер,усещам лекичко бебо, особено вечер,нямам никакви оплаквания.Кръвното ми е около 90/60,пия Омега на Солгар и витамини за бременни с мутации в МТФХР,а също и по 2 Алеракта...

Eлислава, понеже разбрах, че и ти си при Вецев, може ли да те питам нещо Simple Smile)

1. той ли ти изписа Омега 3 на Солгар и витамини за бременни с мутации в МТФХР? За тях за пръв път чувам.
Моите мутации са:
MTHFR ген (c.677C>T)Хетерозиготен носител, генотип С/Т
MTHFR ген (c.1298A>C)Нормален генотип A/A
MTRR ген (c.66А>G)Хомозиготен носител, генотип G/G)

2. Вецев ли води тези т.нар. Женски консултации или трябва друг лекар да се търси? Simple Smile
3. Ти прави ли пренатален тест за синдром на даун или само БХС (питам, понеже някъде четох, че казваш, че и ти си на 35 - ако се лъжа, извинявай)!

# 659
  • София/Севлиево
Витамините и омегите си ги самоизписах и после само му казах кои съм избрала.Той се съгласи,че са подходящи (аз от години се занимавам с добавки и имах достатъчно време с помощта на ММ да изберем най-добрите за мен).
Вецев води и ЖК.
Първо правих пренатест по съвет на доктор Станулов и три седмици по-късно и БХС при доктор Вецев.

Общи условия

Активация на акаунт