Любители на Котки - Тема 155

• 29 631
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Подлуди ни снощи Бетсито. Сега дадох грам мелатонин и е
ангел отново
Да попитам някой имал ли е успех с приучване към човешка тоалетна?
Ние ползваме комплекта sity kitty.
Засега се научи да се качва на тоалетната и да ползва без дупка. Инциденти от 4 дни не сме имали. Пу Пу...

# 496
  • София
Да се запиша и аз. Така се играе на плейстейшън:

# 497
  • София
Кърлежите май никога не спят... На Маци от януари ги вадя- 5-6 вече.

Ето я- ще потече от стола лигличката ми...

И рошавото коремче винаги е на мое разположение 😻

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 11:29 от AnyHr

# 498
5мин спокойствие, та да глътна малко кафе 😁 деца и котки не признават , че днес е събота.. 6:30 са на линия 🤦🏼

Коткодеяло

# 499
  • София
Бубалеса, абе хрумна ми една идея. Какво би станало, ако доведете кавалер на вашата темпераментна маца, за да зачене и да приключи най-после с разгонването, а след два-три дни я кастрирате? Попитай вета си, аз доколкото знам, бременни котки не се кастрират, но за бременност на два-три дни може пък да не е толкова проблемно. Всъщност, притеснявам се за нея, заради перманентната хормонална буря, на която е подложен организмът й. Не вярвам това да мине без последствия от по-дългосрочен характер. Затова ви мисля как би могло да се съкрати този период.

AnyHr, и аз си имам такова коремче костенуркова шарка, нонстоп на мое разположение!🤗❤❤❤

# 500
Като говорим за кастриране, аз малко съжалявам, че избързах да кастрирам Лола. Искаше ми се да бях изчакала да има поне един път поколение и да си запазя едно коте от нейните за второ коте.
За другите със сигурност щеше да се намери дом. От друга страна се успокоявам, че можехме и да не намерим годеник толкова лесно и по лошо да стане.

Така пием кафе ние тази суртин.

# 501
  • Велико Търново
detelistna, Недоволна,
Два дни и две вечери вече е чиста според мен, няма нощното мяукане(сега си се буди и мяука по други котешки дела 😊). Два дни също не сме имали непозволено пиш извън тоалетната. Затова току що говорих с доктора и записахме час за вторник, първият им възможен свободен. Днес пак си е спокойна и игрива. Надявам се да не я повтори до вторник и вече да приключваме с това. Стиснете ни по едно палче да не я хване пак 🤗

# 502
Дано не се повтори, че да миряса.
Стискаме палци и лапички.

# 503
  • София
DucetO,  обичам твойте снимки Heart Eyes

Cinnamon Cookie,  прекрасна Лола  😻

Мен може и някаква параноя да ме гони..., но от няколко дни съм се вторачила в Блеки. Струва ми се, че козината му някак си не е така лъскава и гладка. Особено опашката...

Изглежда неподредена и като сплъстена (но не е)

Самият той изглежда някак си унил и ... нещастен (виждате ли как му е накокържена "перушинката") .

Иначе момчето се храни, пие вода, ходи редовно в тоалетната, тича, играе си, припка около мен- с една дума си е същото хапещо, драскащо, мъркащо, галещо се сладко диване.

Следващата седмица съм я определила за реваксинация (гледам да минат поне 2 седмици без да е контактен,  макар че аз всеки ден съм с Маци и правя сметка след това още 10 дни поне).
Не помня откога не е обезпаразитяван (не съм и виждала паразити, нито ендо- нито екто-), но днес ще бъде.
Допускам, че може и в някакво депресивно състояние да е,  като стои затворен.
Оффф, ще се побъркам от притеснение...

# 504
За първи път съм присъствено на работата.....(без работа,голям кеф).....та да ви питам,на Майк трябва март да му се бие год.ваксина началото на март чета много противоречиви мнения,за и против.... какво ще ме посъветвате....той не излиза навън, апартамент принц е...и обожава да спи върху топлата печка

# 505
Този Майк много хубав 🥰
И как си е сложил главата извън печката, да не му се нагрява 😂

Блеки излиза ли някъде освен на пътуване в колата, по принцип? А от къде е осиновен?

# 506
Този Майк много хубав 🥰
И как си е сложил главата извън печката, да не му се нагрява 😂

Блеки излиза ли някъде освен на пътуване в колата, по принцип? А от къде е осиновен?
.    Че е красив, красив е ,ама всяка гарга си харесва гарчето,пък аз и всички други.....ама той има стомашни проблеми и съм чудене  да му бия ли ваксина след като е в "стерилна "среда или да пропусна..

# 507
За първи път съм присъствено на работата.....(без работа,голям кеф).....та да ви питам,на Майк трябва март да му се бие год.ваксина началото на март чета много противоречиви мнения,за и против.... какво ще ме посъветвате....той не излиза навън, апартамент принц е...и обожава да спи върху топлата печка
За изцяло домашна котка бих пропускали ваксините. Вероятността да донесеш нещо е пренебрежимо малка. Сигурно и противопаразитни не бих давала.

# 508
Не съм съгласна с мнението за ваксините. Първата ми котка се мъчи повече от месец и стана звездичка от котешка чума (по Жан Виденов време, ваксините тогава бяха невероятно скъпи). Всички ветеринари бяха на едно мнение - котката може да не излиза, но вие излизате.
Но ако животинката има здравословни проблеми и е имала предишни ваксини, може и да не се ваксинира сега - твърди се, че те предпазват много по-дълго от година.

# 509
Не съм съгласна с мнението за ваксините. Първата ми котка се мъчи повече от месец и стана звездичка от котешка чума (по Жан Виденов време, ваксините тогава бяха невероятно скъпи). Всички ветеринари бяха на едно мнение - котката може да не излиза, но вие излизате.
Но ако животинката има здравословни проблеми и е имала предишни ваксини, може и да не се ваксинира сега - твърди се, че те предпазват много по-дълго от година.
[/quot.                Даааа има две ваксини мин.год .март първа,април втора...обезпаразитен вътрешно юли мес..последно....после диагноза чувствителен стомах.....мъки, мъки,.....сега сме добре....писах и преди.... сурово месо и пробиотик.....ама тази год.ваксина....да не забъркам  някъде....

Общи условия

Активация на акаунт