Любители на Котки - Тема 155

• 29 604
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Аз давах течни едни лекарства след кастрацията. Мисля АБ. Док ми ги беше сложила в спринцовки с еднократна доза. Хващах Марийка и все от някъде успявах да изсипя в устата й. Ама тя е друга бира. Свикнала е с мен от бебе, дето съм я хранила с биберон.

# 646
Нас зимата ни изненада. Онова зверче на топло се смени с друго и не мога да свикна. Втора зима ни е. Миналата всичко отдавахме на адаптацията й.

При нормално време се прибирам вечер, чака ме на вратата. Докато пия бира, започва домашното представление- води ме из стаите, трябва да й сипя да яде, трябва да ходим на балкона (задължително на ръце), пълна програма.

Откакто застудя, вече нямам котка. Никой не ме чака, не ме тормози. Все е така:

Мога да сменя цветя на завивките заради различните легла. Става да яде и пак е там. Много е смешна на моето легло как рови да повдигне горното одеяло.

Понякога решава че трябва да ме чака да си лягам без значение стаята. Седи на стола срещу мен и ме  гледа или се прави че спи.

# 647
Ая прави слънчеви бани на любимия си, скъсан фотьойл, в кухнята.

# 648
Как завиждам само......
А аз на работа. Joy

# 649
  • Страната на чудесата
Хихих, кой си мери грозното коте с моето 😜
Слабо, ушато, че даже и не с рехава козина, ами без хич. Ама аз го обикнах, защото беше толкова грозно, че едва ли друг би го заобичал по онова време, милото хъртъгъдъгълче 😘

# 650
  • София
Тоз Демон, Амгълче Two Hearts

Един въпрос, понеже съм модерна мацка, взех дифузър, обаче след като се размиришка се сетих че не съм проверявала дали някои масла са противопоказни при котките? Имам мента, лавандула, портокал. Нещо с което да внимавам?

# 651
  • София

Един въпрос, понеже съм модерна мацка, взех дифузър, обаче след като се размиришка се сетих че не съм проверявала дали някои масла са противопоказни при котките? Имам мента, лавандула, портокал. Нещо с което да внимавам?

Същия въпрос щях за пускам и аз. Ние имаме дифузер и не съм го пускала откакто взехме Рони. Май повечето от маслата са противопоказни за котки, със сигурност всички цитрусови, а пък чаеното дърво било направо отрова за тях. От друга страна пък от един дифузер колко пък толкова може да им навреди? Все пак се слагат по няколко капки и не го поемат директно. Ако някой има някакъв опит моля да сподели. Много ми се иска да си ползвам дифузера, както преди, но ме е страх.

# 652
  • София
Lucky Plam печелиш, но е сладък въпреки всичко.
Аз пък днес покрай споделеното за тренировъчни комплекти за котешка тоалетна и ползването на нормална човешка тоалетна си поръчах от алиекспрес един такъв кит. Да видим дали на Страх ще му допадне и дали ще се получи. Омръзна ми да му разнасям тоалетната вечер в банята, през деня на терасата и въпреки че я чистим постоянно, тъй като сме си вкъщи, понякога  особено сутрин си се усеща миризма. Да не коментирам и цената на котешките пълнежи за тоалетна.

# 653
  • София
Момичета, вижте какво открих, докато се шматках из фб:

https://www.petsmania.bg/draskalka-fiesta-s-pliush-za-agal-51-h- … teshka-treva.html

Не съм с намерението да правя реклама, просто драскалката ми се видя изключително практична. Може на някоя от вас да свърши работа.

# 654
  • Варна
Късметка има такава, от Лидл, ползва я с мерак.

# 655
Помните ли нашия Адолф, селския алфа мъжкар, който се присламчи да се храни и спи пред вратата ни?
Няма го вече няколко дни, което не е нормално, Защото спи на вълнена черга под навеса и в 5ч следобед гласовито вика "дай да ям". Няма го. Не го обичах, защото беше във вечна война с нашите котки, но ми е мъчно.
Възможно е да се е разгонил и да е тръгнал да търси дами, преди имах котка (мъжка) некастрирана, отсъстваше по 1 седмица и отгоре и така с години и все се връщаше , аз разбира се не съм фен на подобно певедение, защото е особено опасно и неприятно ....

# 656
  • София, Лагера
Понякога решава че трябва да ме чака да си лягам без значение стаята. Седи на стола срещу мен и ме  гледа или се прави че спи.
Моите пуканки постоянно са около мен, когато съм у нас. Малко ми е зор, когато готвя, че се накачулват по плота и нападат месото и въобще всичко апетитно... а нещо не ги възпитах правилно и си се катерят без респект и свободно където си искат.
Вечер ме чакат да си легна и 5 мин по-късно се намърдват върху мен. Мюсла обича да ляга на гърдите ми, между главата и книгата ми. Джинга спи в краката ми, а понякога се мушка под завивката.
Не мога си представя как съм живяла баз мацки!

Преди малко малкият ми син (10г) ми каза, че животът е тежък... Rolling Eyes... малко ме озадачи... питах го защо, а той ми каза: "Защото имаме само 2 котки. Но ако имаме 3, щях да искам 4 " Laughing

# 657

Същия въпрос щях за пускам и аз. Ние имаме дифузер и не съм го пускала откакто взехме Рони. Май повечето от маслата са противопоказни за котки, със сигурност всички цитрусови, а пък чаеното дърво било направо отрова за тях. От друга страна пък от един дифузер колко пък толкова може да им навреди? Все пак се слагат по няколко капки и не го поемат директно. Ако някой има някакъв опит моля да сподели. Много ми се иска да си ползвам дифузера, както преди, но ме е страх.
Моя приятелка има дифузер и голям котарак и не се оплакала

# 658
Това спане с котки или други животни в леглото не нарушава ли малко интимността с човешкия партньор ?

# 659
  • Велико Търново
Ако мислите, че вече сме кастрирани, лъжете се 🙄🙄 Пак не стигнахме до часа днес, от неделя наново е разгонена. Голям тормоз милата ми 😔 Вече се притеснявам да не и се отрази нещо много лошо здравословно в бъдеще.

Напоследък постоянно си опитва да точи нокти на дивана за наш ужас. Има си драскалка, ползва и нея, но на дивана е по-интересно. Гледах тези ъгловите драскалки, които detelistna показа. Виждали ли сте такива за диван? Защото като цяло са с винтове за ъгъл на стена. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт