Любители на Котки - Тема 155

• 29 604
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Моят не само врати си отваряше, ами и котешката си транспортна чанта..или както се казва там...която е с ципове от двете страни. Бях боядисала блажно вратата и реших докато позасъхне да го затворя в тая чанта за да не се отърка в прясно боядисаната врата. Той разбира се маукаше недоволно...и по едно време гледам го пристига....беше толкова любопитен...нямаше начин нещо да се случва вкъщи и той да не контролира отблизо нещата.  Трябваше на всичко да присъства, всичко да провери..навсякъде да се навре...и ако нещо съм нервна да ми набие два шамара...или да ми ковни някой зъб...за да се освестя. Но винаги разбирах, че го прави за мое добро.

# 676
  • София, Лагера
Ха ха, за добро, да беше залепнал за вратата? Котешка кола маска Joy После ходи му обяснявай, че всяко нещо си има последици...

# 677
  • София
Ако мислите, че вече сме кастрирани, лъжете се 🙄🙄 Пак не стигнахме до часа днес, от неделя наново е разгонена. Голям тормоз милата ми 😔 Вече се притеснявам да не и се отрази нещо много лошо здравословно в бъдеще.

Бубалеса, току-що се консултирах с д-р Бобадова от "Добро хрумване" за твоя случай. Ето какво ми отговори тя:

# 678
  • In the land of Never Never
това е лекарството,с което овладяхме диарията на малко коте.
Благодаря за полезната информация! Може да е добре за Васко. Вета ли го предписа или може да се купи от някъде?

# 679
  • Между гори и планини
У нас Чери отваря врати, не се е научил да затваря след себе си. Беше се научил и да дрънка на комарниците като китарист, за да му ги отворим и влезе през прозореца. Вече нямаме комарници ш спалнята от много свирене.
Кети беше много ревнива към мъжа ми в началото и го хапеше по пръстите на краката. Чери ме ревнува от други котки и животни, ако им говоря мило.

# 680
това е лекарството,с което овладяхме диарията на малко коте.
Благодаря за полезната информация! Може да е добре за Васко. Вета ли го предписа или може да се купи от някъде?
аз си го открих, ровейки за изход от трудната ситуация,а после светнах и вета.Поръчах го по интернет.

# 681
Закари си го взех на 3 м. с умение да отваря врати.Предполагам,майка му го беше научила,не вярвам ад е чак толков аумен,'щото виждам,че не е Simple SmileТук се научи да си отваря транспортната чанта,клетка,чекмеджета..Ама,това,което не разбирам как го прави е да отмества 5кг ми гира,която уж трябва да пази да не влиза в банята/защото ключа е само отвътре/.Аз се похвалих,че съм му ограничила достъпа до там,ама вече трети ден сутринта ме посреща бодър и мил от банята.Засега ваната е чиста,ама да не се хваля вече.

# 682
  • Варна
Papermint,
в сайта на Стефанов я има тая марка, потърси там.

# 683
Мале, ред Соул, на 3 месеца и да отваря врати - майстор!!!
Аз имах сиамка като ученичка - отваряше си. Скача, увисва на бравата и вратата съответно се отваря като за слон да мине!!!! Зимата слагахме стол зад вратата, за да не се отваря цялата...студ да не разнася от студените коридори в Добричката зима.
Моите нахалници не го правят това, но на Шошо сестра му, която отиде у мама в Добрич, се оказа майсторка! Майка ми си намери ключове за вратите!
А ето го наш хубавец. Научи се от кака си и той на кашони Simple Smile преди седмица се опита да влезе в кашон от 10л наливно вино. Нали знаете - виното е в мека опаковка, в кабелна, и стои в кашон. Като свърши - вадиш опаковката и остава кашон. 20/20см на 40 височина. И глупчо се забучи с главата .... е не успя да се завърти вътре и тупна с все кашона. 

# 684
Аз пък нищо не разбирам от грозни маци. Ако са милички и обичливи, значи са хубави. Аз ги гледам със сърцето си, не с очите.
Което ми напомни за една красавица, някаква породиста, ама не знам каква, на мои познати е. Не дава да я пипнат! Никога не се гушка, не мърка, съска им, доближава се само когато й слагат храна. Зла гад!
А е отгледана с добро от мъничка, апартаментска маца е,  обгрижвана като писано яйце. Те хората си нямат деца и гледат котето като принцеса! Пък принцесата се оказа дръпната.
Чудя се, дали има маци, гледани, които не обичат стопаните си? Не говоря за тормозени и неглижирани котки.

Моята е принцеска, а беше пършаво, улично коте със сериозен конюктивит.
Гледам си я, купувам й по-скъпа храна от на мен, купувам й играчки, катерушки, одеалца, лосиони и шампоани по 20 лв., моят шампоан е 7 лв. 😁
Получавам внимание, но в повечето случаи е драс и хап. Особено когато чистя дупето й, защото се цапа понякога. Тогава е война.

# 685
Господин Панта в действие, обикновено така завършват опитите да го погали човек. 😂

# 686
  • Italia
Ех, олекна ми, че не съм само аз със злобата, която не дава да я галят Satisfied
тя май само на мен не дава - винаги, когато дойде майка ми сяда в скута ѝ. При мен идва вечер и ляга на ръката, мърка, но не се радва на галенето. Две-три потърквания по гушката и след това те избутва или директно захапва.
Ама и такава си я обичам

# 687
  • Варна
Кетчупът е много гальовна, но е и проклета. Може да се намести отгоре ти, да вирне опашка и да извие гръб, да мърка доволно 5 минути и в момента, в който реши, че ѝ е писнало се обръща, съска и те перва през ръката Crazy

# 688
... Моята е принцеска, а беше пършаво, улично коте със сериозен конюктивит.
Гледам си я, купувам й по-скъпа храна от на мен, купувам й играчки, катерушки, одеалца, лосиони и шампоани по 20 лв., моят шампоан е 7 лв. 😁
Получавам внимание, но в повечето случаи е драс и хап. Особено когато чистя дупето й, ....
Ох, и аз имам същата участ. Sad Две писанки. Порода Любов, но за мен най-прекрасните на света. Катерушки, легълца, драскалки, дънери, хубава храна... Храня, лекувам, чиста, бърша дупета... И като искам да погаля Хапли, винаги се измъква с извивки на тялото, а ако съм по-настоятелна и мявка жално даже все едно я коля. Страхли разрешава да я погаля 5-10 секунди, дори замърква и после има драс и хап. А такава близост да легнат допрени за мен, да седнат в скута ми, не са ми позволявали.

Замислям се сериозно за куче/нце. Те били по-любвеобилни. Споменявам вкъщи, но не ме вземат на сериозно. Joy

# 689
С едно въпросче съм днес: на наш Иванчо понякога се налага да му бърша дупето. Бая е космат и това дава отражение понякога върху чистотата. Днес действах с бебешки мокри кърпички. Ама дали е подходящо? Имат някакъв аромат. Като за един път със сигурност нищо няма да му стане. Ама мога ли спокойно да действам с тия или нещо друго да мисля?

Общи условия

Активация на акаунт