Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 394
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Моите ги пера на спортната програма, около час е, 30 градуса.

# 631
Здравейте на всички. Искам да попитам коя програма е подходяща според вас за изпиране на пердета? Quick wash с допълнително плакнене е 18мин. А синтетика е 2ч.и 40мин, което е супер много. Благодаря
Daily wash с допълнително изплакване . На по–малко обороти .

# 632
  • София
Ей това с прашасалите завеси винаги ме е мъчело... по белите пердета от воал винаги седят едни събрани топчета от натрупан прах. Пускала съм ги и по два пъти и не съм виждала подобрение.

# 633
Аз бих ги пуснала първо на бързата без прах..да падне праха. Че много прашоляк събират.
После на някоя на ниски градуси..тази дейлито как е?
Тя е 1ч.и 4мин.

# 634
За вълна програмата е също щадяща, но вероятно зависи и от пералнята. Моята има за пердета.

# 635
Благодаря на всички. Пуснах ги на Дейли с предпране. Но голяма работа си отворих, че и прозорците така бяха мръсни... Сега продължавам с другото пране 😁

# 636
  • София
Имат ли отношение оборотите на центрофугата и силата на остатъчния аромат на праха или омекотителя? Тоест повече обороти,по-малко остатъчен аромат?
Според моите наблюдения има отношение - колкото повече обороти е центрофугата, толкова по-малко аромат остава.
Сменихме пералня с 850 оборота с нова с 1500 оборота. Праховете и омекотителите са от същите видове, но миризма много по-малко се усеща.
Моето "любителско" предположение е, че препатите са разтворени във водата и колкото по-малко вода остава в тъканите накрая, толкова по-малко препарат и аромат от него има.

# 637
Аз съм забелязвала огромна разлика в силата на аромата при различни перални, но при една и съща като пускам неща с различни обороти центрофуга си ми миришат еднакво. Също доста зависи от материята, някои повече задържат аромата.

# 638
При мен повече аромат остава по изкуствените материи.

# 639
  • София
Знаете ли от къде мога да купя/поръчам прахче за оцветяване на черти дрехи на Heitmann?

# 640
Знаете ли от къде мога да купя/поръчам прахче за оцветяване на черти дрехи на Heitmann?
Кауфланд

# 641
Аз искам да попитма какво е мнението за прах ариел профешънал от Метро?

# 642
Аз искам да попитма какво е мнението за прах ариел профешънал от Метро?
Същия е като другия Ариел (тези за 20,40,60 и други разфасовки), но понеже е за повече пранета се води профешънал .

# 643
В брошурата на Метро има промоция на омекотител Бинго – две опаковки по 3 литра за 8.70 лева .
1 литър излиза 1.45 лева
Има и прах Персил за 12 лева – 36 пранета .

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 08:38 от strawberry84

# 644
В Елитис съм виждала, имаше цял щанд с техни различни продукти. Аз също се чудех тогава, дали да го пробвам, но не взех.

Общи условия

Активация на акаунт